Blog

Üvegasztal az irodába? Miért ne?

2022.04.26 09:56

Legyen szó bármilyen íróasztalról, ez a bútordarab minden iroda fontos kelléke. A modernebb dolgozóhelyiségekben remekül mutathat egy üvegasztal is, mely egyediségénél fogva egyre népszerűbb irodabútor.

Íróasztal a munkakörnek megfelelően

 

Azt mondanunk sem kell, nem mindegy, ki milyen íróasztalnál ülve dolgozik: a munkakör nagyban meghatározza a választást. Webáruházunkban az íróasztalok között van fém- és favázas bútor is, rajta üvegből vagy bútorlapból készült asztallappal, többféle színben, méretben, stílusban, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

 

A sok papírmunkát végzőknek egy robusztusabb fa íróasztal lehet a megfelelő, amelynek sok fiókja van, és a tetején kényelmesen elhelyezhetők az irattartók. 

 

Akik számítógépen dolgoznak, azoknak egy tökéletes munkaállomás kialakítása célszerű billentyűzettartóval, monitorállvánnyal felszerelve, ahol kábelvezető lyuk is van.

 

Teljesen más a helyzet azoknál, akiknek csak egy laptop szükséges a munkavégzéshez. Itt nem kell feltétlenül széles íróasztalban gondolkodni. Számukra kiváló lehet egy üvegasztal, mely a dizájnos irodák egyik legnépszerűbb bútorzata manapság. 

 

Az Office Plaza ajánlata: DD Z-LINE DESK PLUS üvegasztal

 

Irodaszereket, irodabútorokat forgalmazó webáruházunk egyik legmodernebb terméke, a DD Z-LINE DESK PLUS íróasztal tipikusan egy ilyen dizájnos helyiségbe való. Akik haladnak a korral, sok esetben választanak nem megszokott bútorokat az irodába, például hálós forgószéket, relax fotelt, babzsákot. 

 

Az üvegasztal is lehet az iroda különlegessége! A DD Z-LINE DESK PLUS íróasztal formatervezése legalábbis erre utal. Itt nincsenek asztallábak, a fém vázszerkezet kialakítása sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. Egy stílusos forgószékkel együtt üde színfoltja lehet nyitott irodáknak, tárgyalótermeknek, de akár egy főnöki szobának is.

 

Az üvegasztal magassága szabadon állítható, ez nagy előnye ennek a terméknek. Sőt, az asztallap szélessége is megválasztható: kérhető 120, 122, 152, de akár 180 centiméteres változatban is! 

 

 

Az üvegasztal fő jellemzői

 

A DD Z-LINE DESK PLUS íróasztal lapja 8 milliméter vastag edzett üveg, mely rendkívül ellenálló a törésekkel, karcolásokkal szemben. Felülete könnyen tisztítható, sokan ezért választják a fa íróasztal helyett. Az üveglap gumitartókra van helyezve, amelyek megakadályozzák az üveg elmozdulását és rezgését.

 

Az íróasztal mélysége 60 centiméter, mely kényelmes munkavégzést tesz lehetővé azoknak, akik megbeszélésekhez használják, vagy csak a laptopot szeretnék rajta elhelyezni.

 

Ami nagy előnye még a terméknek, hogy szabadon bővíthető. Egy DD Z-LINE Corner sarokelemet helyezve két üvegasztal közé egy exkluzív sarokasztal hozható létre, mely bármilyen irodában jól mutat.

 

További üvegasztalok az Office Plaza kínálatában

 

Természetesen további üvegasztalok is rendelhetők nálunk. Fogadóhelyiségekben, folyosókon nagyon szépen mutat például a TEXAS RDG kerek üvegasztal, melyre vázák, brosúrák, egyéb dekorációs elemek is tehetők.

 

Főnöki irodákba javasoljuk a lakkozott acél lábszerkezetű MARIN íróasztalt, melynek kiegészítője egy farostlemezből készült oldalszekrény. Masszív, mutatós darab, főleg a fekete színű 10 milliméter vastag üveglapnak köszönhetően.

 

Terjedőben van, hogy pihenéshez, feltöltődéshez egy sarkot alakítanak ki az irodákban, ahol kanapén lehet üldögélni egy kicsit. Ide jól illik egy szép kis dohányzóasztal, amire le lehet rakni a kávéscsészét, poharat. Erre az esetre az A-08-2 white dohányzóasztalunkat ajánljuk.

 

További üvegasztalok is találhatók kínálatunkban, érdemes szétnézni nálunk az irodabútorok között!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n