Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2022.03.10 09:14

   A csúszásgátló szőnyeg felhasználásáról

   Az Office Plaza nemcsak irodai bútorokat, irodaszereket kínál: létesítmények üzemeltetéséhez is számos kelléket forgalmazunk. A biztonságos munkavégzéshez való kiegészítőket nálunk is megtalálja. Cikkünkben most a csúszásgátló szőnyeg felhasználásáról tudhat meg többet.

   A biztonságos üzemeltetés feltételei

    

   A gyárakban, szolgáltatóiparban vagy a vendéglátásban dolgozók igen jól tudják, mennyire fontos a munkavédelmi eszközök használata. Gondoljunk csak arra, a villanyszerelők hányszor vannak kitéve az áramütés veszélyének, a halfeldolgozó üzemek dolgozói az elcsúszásnak, a vegyipari gyárak dolgozói a maró savaknak vagy a pincérek a megbotlásnak. 

    

   A biztonságos munkavégzés feltételeiről mindig a munkáltatónak kell gondoskodnia: általában szakemberek segítségét veszik igénybe annak megállapításához, milyen védőruházatra van szükség. Ilyen lehet például a munkavédelmi cipő, a szájmaszk, a gumikesztyű, a láthatósági mellény vagy a munkavédelmi sisak.

    

   Azonban nemcsak az embereket kell felszerelni hatásos védőeszközökkel: az irodákban, csarnokokban, üzemekben is meg kell teremteni a biztonságos munkavégzés feltételeit. Gondolni kell például a zárható tárolóhelyek biztosítására és a csúszásmentes padlózatra is. 

    

   A Létesítményüzemeltetés kategóriában található termékeink ezeket a célokat szolgálják, itt érdemes keresni, ha alkatrésztároló szekrényre, munkapadra vagy tűzoltó készülékre van szükség.

    

   A csúszásgátló szőnyeg haszna

    

   Sokan nem is gondolják, hogy egy ipari üzemben mekkora szerep jut a csúszásgátló szőnyegeknek. Pedig ezek nélkül ma már elképzelhetetlen egy biztonságos csarnok. Az olyan helyeken, ahol munka közben nagy a jövés-menés, gyakori a cipekedés és valós az elesés vagy megbotlás veszélye, mindenképp le kell rakni egy csúszásgátló szőnyeget.

    

   Az ilyen szőnyegeknek több fajtája van, minden gyárban más-más típusra van szükség.

   A rugalmas anyagú felületen a járás is könnyebb, ezért szokták álláskönnyítő szőnyegeknek is nevezni őket. Megfelelő alátámasztást nyújtanak a lábnak, védik az ízületeket, használatukkal megakadályozható a hátfájás.

    

   A csúszásgátló szőnyegek elsősorban az eleséstől védenek, sokoldalúan felhasználhatók. További előnyük, hogy komfortosabb érzést biztosítanak, mint a hideg padló.

    

   A Carpet Pro csúszásgátló szőnyeg jellemzői

    

   Irodai felszereléseket forgalmazó webáruházunk minőségi terméke a Carpet Pro ipari csúszásgátló szőnyeg. 2 és 6 méter hosszú változatban is kapható, annak megfelelően, hova lesz elhelyezve. Magassága 12 milliméter, szélessége 90 centiméter. 

    

   Olaj-, zsír- és vegyianyag-álló, tehát szinte bármely üzembe ideális, ahol nagy fokú csúszásveszélynek vannak kitéve a dolgozók. A légbuborékos kialakítás biztosítja a kényelmet, a könnyed járást. Anyaga rugalmas PVC.

    

   A fekete szőnyeg szélein jól látható sárga csík van: ez nagyon hasznos olyan helyen, ahol sokat pakolnak, nagy a forgalom: csökkenthető így az elbotlás veszélye.

    

   Kedvezőbb áron kapható a szürke színű, láthatósági csík nélküli Carpet Easy csúszásgátló szőnyeg: ennek légcellás kialakítása van, de ez is ellenáll a szennyeződéseknek, zsírnak, olajnak.

    

    

   Mit kell tudni a megrendelésről?

    

   Mindkét csúszásgátló szőnyeg esetében a méret és súly miatt egyedi szállítási költséget tudunk megállapítani. Ez a megrendelt darabszámtól független. 

    

   A szállítási idő 6-10 munkanap, de igény szerint sürgős kiszállítás is kérhető. Ez esetben kérjen egyedi árajánlatot a szállítási költséghez, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

    

   Továbbá bármilyen eszközigénye van a biztonságos irodák, üzemek működtetéséhez, forduljon hozzánk bizalommal!