Pénzvizsgáló

Készpénzzel dolgozik a cége? Áruházunkban pénzszámlálók és pénzvizsgálók széles választékából választhat. Ideális megoldást kínálunk kis- és nagymennyiségű készpénzzel dolgozó cégeknek. Termékeink széles választékából választhat, elsősorban HUF, EUR és USD esetében használhatók gépeink, de érdeklődésre tudunk egyéb pénznemeket ismerő számlálókat is beszerezni! Tovább...


6termék 16
6termék 16

Ha vállalkozása tevékenysége során gyakran kezel készpénzt, pénzszámláló és pénzvizsgáló készülék beszerzése az Ön számára is ajánlott! Minősített, kiváló minőségű gépeink kiszűrik a hamis bankjegyeket és villámgyorsan számlálják meg a különböző címleteket, sőt az érméket is. Az Ön cége ajándékutalványt vagy étkezési jegyet is elfogad? Gépeink ezeket is nagy biztonsággal számlálják meg, az Ön igényei szerint.

Gyorsítsa fel az üzletmenetet és növelje a biztonságot: pénzszámláló és pénzvizsgáló készülékeink ideális megoldást nyújtanak bármilyen mennyiségű készpénz esetén, legyen a pénznem euró, forint vagy dollár. Egyéb pénznemeket is kezel? Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen kérésére egyedi igényét is szívesen kiszolgáljuk!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
6 890 Ft - 64 990 Ft
Termékcsoport
Gyártó
officeplaza-hu a FAVI.hu-n