Blog

Miért hasznos tárgy az állófogas?

2022.09.13 09:45
Miért hasznos tárgy az állófogas?

Van egy hétköznapi tárgy, melynek jelenléte fel sem tűnik, de ha hiányzik az irodából, akkor bizony észrevesszük, mennyire nagy szükségünk lenne rá. Ez bizony az állófogas! Hogy miért érdemes ilyet beszerezni, kiderül a cikkünkből!

Jön az esős ősz: kelleni fog egy állófogas!

 

Egy iroda berendezése sosem egyszerű feladat, mindenre figyelni kell. A fal színének kiválasztása, az asztalok elrendezése, a megfelelő gépek, eszközök beszerzése áll sokszor a figyelem középpontjában, és ilyenkor hajlamosak vagyunk elfeledkezni az apróbb részletekről. Sokszor csak akkor derül ki, mi minden hiányzik, ha már folyik a munka az újonnan kialakított helyiségben.

 

Az Office Plaza webáruház blogcikkeiben igyekszünk mindig jó tanácsokat adni a tökéletes iroda berendezéséhez. Most is egy jellemző, ám annál inkább figyelmen kívül hagyott tárgy fontosságáról írunk: ez pedig az állófogas!

 

Talán sokakban fel sem merül, hogy erre is szükség lehet egy irodában, pedig így van. Most, hogy közeledik a hidegebb, esősebb idő, a dolgozók kabátba bújnak, elővesznek egy esernyőt, így ezeknek a dolgoknak is helyet kell biztosítani. Vajon milyen lehetőségek kínálkoznak erre?

 

A kabátok, esernyők tárolása

 

Mindenki másképp érkezik a munkába: van, aki gyalogosan közlekedik, mások kerékpárra pattannak reggel, sokan a tömegközlekedést választják, míg van, aki kocsival jön. Akárhogy is, ősztől tavaszig bizony mindannyian kabátba, dzsekibe bújnak, amit az irodában szeretnének biztonságosan elhelyezni.

 

Erre kiváló választás az állófogas, melyet oldalunkon az Irodabútor kategóriában lehet kiválasztani. Emellett ruhatartó állványt, esernyőtartót és vállfákat is kínálunk a praktikus megoldások kedvelőinek.

 

A ruhatartó állófogasra több kabát is ráfér, egy kisebb irodában mindenképp hasznos ez a tárgy. Vállfás állványt akkor érdemes használni, ha sokan dolgoznak egy helyen, illetve ha gyakran tartunk rendezvényeket, ahol biztosítani kell a vendégek számára a kabátok tárolását.

 

Még egy megoldás jöhet szóba: a zárható szekrény, melyből szintén többféle is beszerezhető nálunk. Ide beletehetők a ruhák, ám a vizes esernyőt elhelyezni itt nem szerencsés!

 

A száradó esernyők látványa nem túl szép, ráadásul sok helyet foglalnak, és a vizes padló balesetet is okozhat. A legjobb hely az esernyők számára tehát az esernyőtartóval felszerelt állófogas!

 

Ismerje meg állófogas kínálatunkat!

 

Az állófogasok között találunk klasszikus és modern kivitelűt, fémből és fából készültet is. Igen széles tehát a választékunk, ráadásul színek alapján is lehet dönteni!

 

Az Alba Chromy állófogas az egyik legnépszerűbb termékünk. Klasszikus vonalvezetésű, krómozott felületű fém irodabútor. 6 kabátakasztóval és 6 kis akasztóval rendelkezik: ideális választás olyan irodába, ahol csak néhány ember számára kell megoldani a ruhatárolást. Ami nagy előnye, hogy van rajta dizájnos esernyőtartó kar, az esővíz-csepegtető tálca pedig levehető! Így szép, higiénikus és rendezett környezetet képes teremteni ez az egyszerű kiegészítő.

 

Másik termékünk, melyet sokan választanak a modernebb stílusú irodákba, az Alba Festival fém állófogas. Különleges dizájnja miatt kedvelt annyira. Ennek 5 akasztója van, fekete és fémszürke színekben is választható.

 

Aki klasszikus kinézetű, fából készült fogast keres, tekintse meg a Halifax tömör fa állófogas termékünket! Ezt sötét dió, éger és natúr színekben is kínáljuk. Esernyőtartó ezen is található.

 

Bármelyikre is essen a választás, biztos lehet benne, hogy egy hasznos és szép tárggyal lesz gazdagabb az iroda! További állófogasokért, irodabútorokért nézzen szét kínálatunkban!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n