Blog

Modern iroda? Továbbra is a hálós irodai forgószék a legmenőbb!

2021.12.21 14:55

A praktikus forgószék az egyik legalapvetőbb felszerelés egy irodában. De vajon milyet válasszunk? A hálós irodai forgószék továbbra is nagy divat, a Samurai székek pedig e típusnak különleges képviselői.

A hálós irodai forgószék nagy előnye

 

Aki klasszikus irodában gondolkodik, annak talán meglepő látványt nyújt a hálós forgószék egy munkahelyen. Azonban tudni kell erről a típusról, hogy évek óta nagy divat, a fiatalabb generáció tagjai rajonganak érte. 

 

A forradalmi újítások, a kreatív megoldások egyébként sem állnak távol a 25-40 éves korosztálytól, így nem véletlenül választják egyre többen munkaeszközül a hálós támlájú irodai széket. 

 

Mitől jobb ez, mint a többi? A megszokottól eltérő kinézet az egyik ok. A dizájnos külső azonnal felhívja magára a figyelmet, így a benne ülő különlegesnek érzi magát. Ez pedig nagyobb önbizalmat ad, ami fontos egy vezető esetében. A Samurai exkluzív irodai forgószékeket elsősorban nekik ajánljuk.

 

A legfontosabb jellemzők

 

A fent említetten kívül további jó tulajdonságai is vannak a hálós székeknek. Pontokba szedve foglaltuk össze, miért érdemes ilyen típust választani:

 

  • Rugalmas háttámla: a szivacsos székekkel ellentétben ezek mindvégig megőrzik rugalmasságukat, igazodnak a munkát végzőhöz, tehát ergonomikusak.
  • Légáteresztő képesség: e miatt vásárolják a legtöbben a hálós irodai forgószéket. Nyáron, ha meleg van az irodában, különösen jól jön ez a tulajdonság, hiszen nem izzadunk bele a székbe munkavégzés közben.
  • Tartósság: nem is hinnénk, de ezek a forgószékek valójában nagyon tartósak. A hálók erős poliamid anyagból készülnek, melyet a NASA fejlesztett ki az űrutazások során. Legfőbb jellemzőjük az, hogy különböző hőviszonyok között is tartják méretüket.

 

Mindezeket figyelembe véve már egyáltalán nem meglepő, hogy miért ilyen kedveltek a hálós irodai forgószékek.

 

A Samurai forgószékek

 

Manapság többféle gyártó kínál hálós irodai forgószéket, de közülük kiemelkedik a Samurai.

 

A webáruházunkban kapható Samurai exkluzív forgószékek mindig is a legkeresettebb termékek közé tartoztak. A modern dizájn nem véletlen: japán technológiával készültek, gyártásuk Oroszországban zajlik, a minőségbiztosítás pedig Svájcban történik. Három ország szakértelme összpontosul tehát ezekben a prémiumminőségű irodai székekben.

 

A Samurai exkluzív főnöki forgószékeket kimondottan vezetőknek tervezték. Bár sokak számára szokatlanul hatnak a hálós kivitelek egy főnöki irodában, de ahogy említettük, az Y generáció tagjai előszeretettel használják ezeket az irodabútorokat.

 

Ezt igazolja az is, hogy irodaszereket, irodabútorokat árusító webáruházunk egyik legtöbbet vásárolt terméke a SAMURAI S-3 exkluzív főnöki forgószék

 

Az Office Plaza legnépszerűbb Samurai széke

 

Ránézésre is feltűnik, mennyire formabontó ez a fajta irodai szék: kecsesebb, letisztultabb, könnyebben mozgatható a hagyományos forgószékeknél. A minimalista stílusú irodák alapkelléke!

 

Azok számára, akiket a hálós támla nem, de a hálós ülés elriaszt, jó hírünk van: a Samurai S-3 exkluzív főnöki forgószék mellé kiegészítő termékként ECO bőr üléstakarót is tudunk ajánlani! Ráadásul kiemelt akciónk keretében ajándék lábtámasszal is gazdagodik, aki Samurai széket választ!

 

Tekintse meg a termékleírást, melyben részletesen bemutatjuk a Samurai S-3 exkluzív főnöki forgószék paramétereit! 4D karfa, választható szín, 10 év garancia - hogy csak néhány pozitívumot említsünk.

 

Ha szeretné kipróbálni a széket, azt is megteheti bemutatótermünkben díjmentesen. Időpont-egyeztetés céljából keressen minket elérhetőségeink egyikén! Készségesen állunk a rendelkezésére!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n