Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2018.04.16 10:29

   Miért fontos, hogy van berendezve egy iroda?

   A jó iroda nem luxus, hanem az egyik leggyümölcsözőbb befektetés. Egy iroda berendezése és dekorációja komolyan befolyásolja a vállalkozás sikerét. Mondunk néhány ötletet, hol érdemes belekezdeni az ergonomikus, hatékony és szerethető iroda kialakításába.

   Az irodabútorok elrendezése, a díszítés és a térszerkezet alapvetően határozzák meg az alkalmazottak morálját, hatékonyságát és egészségi állapotukra is hatással vannak.

   Fontos a természetes fény. Azok az alkalmazottak, akik ablaknál ülnek, produktívabbak a munkájukban és jobban alszanak éjszaka, így reggelente ritkábban késnek el. A természetes fény javítja a hangulatot, így a munkamorálra is jó hatással van. Adjunk minél több teret a természetes napfénynek, az íróasztalokat az ablakok síkjára merőlegesen helyezzük el. Ha lehetőség van rá, hagyományos fluoreszcens lámpák helyett alkalmazzunk lágyabb fényű világítást.

   Iroda berendezése

   A növények nemcsak szépek. Mindenképp érdemes szobanövényekkel benépesíteni az irodát, mert jó hatással vannak a vérnyomásra, csökkentik a zajt, mérséklik a stresszt és szabályozzák a páratartalmat. Egyes növények tisztítják is a levegőt, kiszűrik a baktériumokat és a nehézfémeket, sokkal egészségesebbé tehetik a munkahelyet. Ráadásként dekoratívak, javítják a hangulatot és fokozzák a kreativitást.

   Használjunk meleg színeket. A színek különösen fontos szerepet játszanak, az emberekre kifejtett pszichés hatásuk régóta bizonyított. Nemcsak a falakon. A sárga élénk szín, jót tesz a kreativitásnak, a kék a nyugalom és a bölcsesség színe, a zöld a föld és a pénz színe, a narancs kellemes és meleg hatást kelt, a piros a romantika és a szenvedély színe, a fehér tisztaságot és semlegességet sugároz, a lila nemességre utal és a gazdagságot tükrözi. A lista nem teljes, de jól érzékelteti, mi mindent üzenhetünk a különböző színek használatával. Egy biztos: többségében melegebb földszíneket érdemes használni, mert ezekkel nyugodt és biztonságos hangulatot teremthetünk az irodában.

   Tárgyaló berendezése

   Kellenek a közösségi terek. Minden irodában, még a legkisebbekben is érdemes olyan helyeket kialakítani, amik nem közvetlenül a munkáról szólnak, hanem az ott dolgozók társas szükségleteit elégítik ki. Ilyen lehet egy kedves étkező, kisebb erkély vagy akár terasz, de a többcélú tárgyaló kialakítása is jó ötlet, ahol nemcsak megbeszéléseket lehet tartani, hanem beszélgetni vagy pihenni is jó. Fontos a személyesség, például jó dolog, ha mindenkinek saját asztala van, így minden dolgozó úgy érezi, megvan a saját kis privát helye a nagy egészben.

   Az ergonomikus irodabútor kulcsfontoságú. Aki napi nyolc órát a számítógép előtt ül, annak a forgószéke a legfontosabb munkaeszköze. Ha a forgószék nem elég kényelmes, az hamar a teljesítmény rovására megy, hosszabb távon pedig az egészséget is károsítja. Majdnem ilyen fontos a megfelelő méretű íróasztal, és a könnyen elérhető tárolóhelyek szerepe sem elhanyagolható.

   Egy jól berendezett irodában a munkatársak kényelmesen érzik magukat, szívesebben járnak be dolgozni és produktívabbak is. Ha ezt az alapvetést elfogadjuk, néhány apró és egyszerű változtatással is nagy eredményeket érhetünk el: személyesebb, kreatívabb és innovatívabb munkahelyet teremthetünk, ahonnan senki nem akar majd betegszabadságra menni vagy akár a konkurenciához igazolni.