Jelszó emlékeztető
   Kiemelt Akcióink
   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Ingyenes házhoz szállítás Budapesten

   Házhozszállítás - MPL

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénileg megállapított akciós árat tudunk biztosítani, mely minden esetben előzetes kalkulációt igényel.

   Egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

   Szék összeszerelés

   Az irodai forgószékek dobozban érkeznek. Előzetes egyeztetés alapján, összeszerelést vállalunk a megrendelt termékekre, az alábbi bruttó felárak szerint:

   1-5 darab forgószék esetén: 3.490 Ft/db

   6-20 darab forgószék esetén: 2.490 Ft/db

   21-40 darab forgószék esetén: 1.490 Ft/db

   40 darab forgószék rendelése felett kérje egyedi ajánlatunkat

   Blog

   Szolgáltatásaink

   Forgószék összeszerelés

   Ingyenes házhoz szállítás

   Készpénzes, bankkártyás, átutalásos fizetési lehetőségek

   Mennyiségi kedvezmény

   Sokat hallani a gamer székekről, de a legfontosabb kérdés ritkán jön elő: miért és mire jó egy ilyen szék, miért más az irodaihoz képest, és kinek érdemes erre költenie egyáltalán?

   A Spinelly spinális forgószékkel korábban világújdonságot hozó, az irodai ülőbútorok terén többszörösen bizonyított Unique most formabontó íróasztalokkal és polcrendszerekkel jön, lát és győz! A Z-LINE termékcsaládot az innováció, a sokoldalúság, az ergonómia jellemzi, amiben pedig mindez testet ölt, az a végtelen praktikum a mindennapi használat során.

   Az Office Plaza kínálatában a prémium kategóriájú forgószékek között is kiemelkedő minőségű és felszereltségű termék az ERGOHUMAN elnevezésű főnöki forgószék. Az ERGOHUMAN nem véletlenül kategóriája csúcsa: minden kényelmi funkcióval rendelkezik, amit Ön egy irodai széktől elvárhat, emellett ergonomikus kialakításának köszönhetően maximálisan biztosítja az Ön egészséges testtartását. A hét minden napján, egész napon keresztül.

   Az irodait munkát végzők naponta akár 10 órát is eltöltenek a székükben ülve. Ráadásul gyakran előfordul, hogy pár órán keresztül egyáltalán nem állnak fel. Ennyi idő bőven elegendő arra, hogy az ember a székének minden előnyét és hátrányát megtapasztalja, szó szerint a saját bőrén érezze. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű az a szék, amelyben az ember a napról napra az idejének jelentős részét tölti el.

   A munkahelyek nagy részén szükség van öltözőkre. Vannak olyan üzemek, ahol ez magától értetődik, mivel speciális munkaruhában vagy védőruházatban kell dolgozni, így a dolgozóknak át kell venniük a hétköznapi, utcai ruhájukat.

   Egy jó prezentáció segíti a téma megértését és az elhangzottak megjegyzését, és minél modernebb eszközökkel történik, annál lenyűgözőbb. Ezért egy iroda működése, a cég méretétől függetlenül, ma már elképzelhetetlen a kiváló prezentációs eszközök nélkül.

   Ha valaki rendszeresen a saját otthonában dolgozik, nemcsak alkalomszerűen fordul ez elő, akkor érdemes külön dolgozószobát berendeznie. A dolgozószoba előnye, hogy térben elválik a lakás többi részétől, a munkavégzés szempontjából ideálisan lehet berendezni és nyugodtabb körülmények között lehet dolgozni. Ez a cikk elsősorban ahhoz nyújt segítséget, hogyan kell megtervezni egy dolgozószobát, de azoknak is hasznos lehet, akik nem egy külön szobát, csak egy dolgozósarkot szeretnének kialakítani maguknak.

   Egyre elterjedtebb már Magyarországon is, hogy a vállalatok az irodai munkát végző munkavállalóiknak biztosítják a home office lehetőségét legalább heti 1 napon, és egyre többen keresnek kifejezetten otthonról végezhető munkát. Ez szabadabb és kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé, de ehhez fontos, hogy az otthoni munkakörülmények megfelelőek legyenek.

   Irodai forgószékből óriási a választék. Lehet kapni néhány tízezer forintért a nagy lakberendezési áruházakban, lehet választani igazán olcsót a hipermarketekben, és el lehet veszni az irodafelszereléssel foglalkozó multik kínálatában is. Ahogy azonban a legtöbb dolog esetében, itt is igazak az általános mondások: kacattal Dunát lehet rekeszteni, olcsó húsnak pedig híg a leve.

   Ha a szerencsésebbek közé tartozunk, naponta úgy megyünk be az irodába, hogy a munkánk szellemi kihívást jelent számunkra. Napi 8 óra az íróasztal mellett azonban fizikailag is alaposan próbára tesz, ha pedig nem ügyelünk, az egészségünk láthatja kárát.

   A legtermékenyebb munkakörnyezet nagyjából pont olyan, mintha otthon lennél. A leghatékonyabb ugyanis ott vagy, ahol kényelmesen és magabiztosnak érzed magad. Mind ismerjük azt a jóérzést, ami a kedvenc zenénk hallgatása közben jön, azt az energialöketet, amikor a legjobb ruhánkat viseljük. Ha sikerül olyan munkahelyet kialakítani, ami ezt tudja adni, a siker már szinte magától jön.

   A jó iroda nem luxus, hanem az egyik leggyümölcsözőbb befektetés. Egy iroda berendezése és dekorációja komolyan befolyásolja a vállalkozás sikerét. Mondunk néhány ötletet, hol érdemes belekezdeni az ergonomikus, hatékony és szerethető iroda kialakításába.

   Te is távmunkában dolgozol? Otthon van az irodád? Még nem? Talán hamarosan igen! Egy 2017-es kutatás szerint az amerikai alkalmazottak 45 százaléka legalább részben távmunkában, főleg otthonról dolgozik. Nálunk az arány kisebb, de a trend ugyanaz. Nem beszélve arról, hogy a világ megváltozott: egyre többen leszünk egyéni vállalkozók, akik közül sokan választják az otthoni iroda kialakítását, mert olcsóbb és sokszor hatékonyabb is, mint külön irodát bérelni.

   Japán tervezés, orosz gyártás, svájci minősítés: a Samurai irodai szék nem olyan, mint a többi. Más minőséget képvisel, új kategóriát teremt és megváltoztatja mindazt, amit a forgószékekkel és az irodai ergonómiával kapcsolatban eddig gondoltunk. És ez most nem a szokásos marketinges szöveg, hanem a puszta tények.

   A legjobb irodaszékeket megtalálni nem könnyű feladat, sok esetben nem is épp olcsó beruházás. Viszont érdemes úgy tekinteni rá, mint egy olyan befektetésre, ami a produktivitás és az egészség terén hamar megtérül. A legjobb irodai szék ugyanis növeli az irodában dolgozók termelékenységét és a betegség miatti hiányzások egy részét is megtakarítja nekünk.

   Vannak bizonyos figyelmeztető jelek, amiből tudhatod, ha legfőbb irodai munkaeszközöd megérett a cserére. Öt olyan gyűjtöttünk most össze, amik biztosan arra utalnak, hogy ideje új irodaszék után nézned.

   Bizonyára senki sem vitázna azzal az állítással, hogy annak a széknek, amiben a legtöbb időt töltöd otthon vagy a munkahelyen, egyben a legkényelmesebb székednek kell lennie. Az a szék, amin csak napi öt percet ülsz, akár kényelmetlen is lehet, viszont amiben öt órát, az semmi esetre sem.

   Miért van szükséged gamer székre? Mert a legjobbak közé akarsz tartozni. Mert te akarsz először célba érni. Mert te akarod megszerezni a legtöbb XP-t. Mert neked kell legyen a legtöbb fraged a csapatból. Azért, mert Te komolyan veszed a játékot. Ezért vagy több egy egyszerű játékosnál. Ezért leszel Te a legjobb!

   Adunk néhány egyszerű irodai ergonómiai tanácsot, amelyek garantáltan segítenek elkerülni az ülőmunka okozta fájdalmat és mérsékelni a kimerültséget. Miközben növelik a termelékenységet, kevesebb stressz mellett többet és jobban teljesíthetünk az irodában. Neked is!