Bemutatótermünk és ügyfélszolgálatunk 2024.07.02-án kedden technikai okokból zárva tart.

Webáruházunk ez idő alatt is zavartalanul üzemel!

Blog

gaming
hogyan válasszak
home office
irodai forgószék
irodai szék
prémium forgószék
vezetői forgószék
Szűrés törlése

Az OfficePlaza.hu büszkén mutatja be a Diablo Chairs székeit, amelyek már az első pillanattól kezdve lenyűgözik a játékosokat és az irodai dolgozókat egyaránt.

Az elasztomer felhasználása megváltoztatja az irodai székek világát, hiszen többek közt páratlan kényelmet, fokozott ergonómiát, tartósságot kínál. Az anyag egyedülálló tulajdonságai lehetővé teszik, hogy alkalmazkodjon a test kontúrjaihoz, testre szabott és támogató ülésélményt nyújtva.

A jó minőségű irodai székbe való befektetés elengedhetetlen a produktív és kényelmes munkaterület kialakításához. A Merryfair irodai székkollekciója, köztük a Wau, a Spinelly, a Fulkrum, a Saga, a Regent és a Reya kivételes kényelmet, ergonomikus funkciókat és elegáns megjelenést kínál.

A számítógépen/laptopon végzett munka során a termelékenység fenntartásához elengedhetetlen szempont a kényelem, a megfelelő tartás biztosítása és a fizikai terhelés megelőzése. Egy minőségi forgószék mindhárom szempontnak megfelelhet lehetővé téve, hogy a széket testéhez és munkastílusához igazítsa. Összeszedtünk 6 szempontot, amit szem előtt kell tartania, ha olyan széket választ, amely a lehető legnagyobb kényelmet és támogatást nyújtja Önnek.

A 24 órás székeket a speciális forgószékek közé soroljuk. Ezeket a típusokat úgy készítik el, hogy alkalmasak legyenek non-stop használtra: diszpécserek, ügyeleti dolgozók vagy akár légi irányítók ülnek majd bennük. Éppen ezért ezek az irodai székek strapabíróbbak, és kinézetre is komolyabbnak tűnnek hagyományos társaiknál. Most kiderül, mik a főbb jellemzői az ilyen irodai székeknek.

A legtöbb irodában, üzlethelyiségben szükség van várótermi székre is, nem mindegy azonban, milyet választunk. Egyszerűnek tűnik eldönteni, melyik lesz az ideális, de több szempontot is figyelembe kell venni. Írásunkban azt gyűjtöttük össze, milyen paraméterek lehetnek a mérvadóak.

Akik odáig vannak a számítógépes játékokért, azoknak előbb-utóbb szükségük lesz egy gamer székre. Ám a modell kiválasztása előtt érdemes tudakozódni, utánajárni annak, milyen jellemzői vannak az ilyen forgószékeknek. Ebben segítünk most, bemutatva a gamer székek két fő típusát.

Az egyik legfontosabb dolog a vezető irodájának berendezése kapcsán a tökéletes főnöki irodai szék megtalálása. Ez az a bútor, amelynek egyszerre kell eleganciát, magabiztosságot és profizmust sugároznia, ugyanakkor az is fontos, hogy kényelmes legyen. Lássuk, milyen forgószékek a legjobbak e tekintetben!

A legtöbb forgószék igényel bizonyos minimális szintű otthoni karbantartást. Ezek egyszerű, bárki által elvégezhető rutin műveletek, amelyek fontosak a használati érték megőrzése, a kényelem és az ergonómia szempontjából egyaránt. Más szóval, ha ezt a pár perces műveletet elvégzed a székeden, megnöveled az élettartamát és a kényelmét is. Sőt: bizonyos egyszerűbb javítások is elvégezhetők otthon, ehhez adunk most némi segítséget.

Az ergonómia az az elgondolás és gyakorlat, amely a munka elvégzésének középpontjába a munkát végző embert helyezi. A munkahelyi környezet, a munkaeszközök az emberhez igazodnak azért, hogy testi és lelki egészségét megőrizzék, teljesítménye és munkájának hatékonysága pedig növekedjen.

Az irodai szék tisztítása ugyan nem mindennapos feladat, mégsem szabad róla megfeledkezni. Havonta-kéthavonta érdemes alaposan átnézni, nincs-e valamelyik alkatrésznek baja, és ilyenkor az sem árt, ha a szövetet is áttöröljük. Mutatjuk, milyen karbantartásokat célszerű elvégezni.

Az öltözőszekrényről sokaknak gyerekkorunk uszodai, edzőtermi öltözői jutnak eszébe, ahol nagyon kis helyre kellett bepaszírozni felszerelésünket, és sokszor nem is volt hely külön a cipőnek. Szerencsére a mai modern öltözőszekrények teljesen igényre szabhatók. Ismerje meg kínálatunkat!

Egy jól felszerelt irodában a legfontosabb bútorok közé tartoznak az irodai tárolók. Hogy miért? Mert ha nem lennének, lehetetlenség lenne rendet tartani az iratok, dokumentumok között. Ma már sokféle irattartó szekrény létezik, cikkünkben bemutatjuk a legpraktikusabbakat.

A prezentációs eszközök közül újabb nélkülözhetetlen terméket mutatunk be részletesebben: ez pedig a parafa tábla. Ugye, nincs olyan ember, aki még ne hallott volna róla? Ez tipikusan az a kiegészítő, mely nem hiányozhat sem az irodából, sem pedig otthonról.

Van egy hétköznapi tárgy, melynek jelenléte fel sem tűnik, de ha hiányzik az irodából, akkor bizony észrevesszük, mennyire nagy szükségünk lenne rá. Ez bizony az állófogas! Hogy miért érdemes ilyet beszerezni, kiderül a cikkünkből!

Bár elsősorban irodabútorokat lehet találni a kínálatunkban, otthoni bútorból is széles választék áll rendelkezésre nálunk. A nappali szekrénysorok elmaradhatatlan kiegészítőit mutatjuk most be, amik biztosan kellenek otthonra: ez pedig a tv-szekrény, tv-állvány.

Irodaeszköz webáruházunk egyik legtöbbet vásárolt prezentációs eszköze a flipchart tábla: ez az a tárgy, amely fölött nem múlt el az idő! Digitális technológiák ide vagy oda, flipchart táblára az irodában mindig is szükség volt, szükség van és szükség lesz. Ahhoz azonban, hogy jól funkcionáljon, kiegészítők is kellenek mellé. Lássuk, melyek ezek!

Aki megbízható forgószéket keres az irodájába, ne is kutakodjon tovább! A tökéletes választás minden szempontból egy Samurai forgószék lesz, melynek jó tulajdonságait felsorolni is nehéz. Prémium minőség, ergonómia, dizájn: ez és még sok minden más jellemzi webáruházunk legkedveltebb irodai székeit.

Bár az Office Plaza elsősorban forgószékekről, irodai bútorokról, irodaszerekről ismert, ennek ellenére számos más termékünk is van. Mi gondolunk a család minden tagjára, így a gyermekekre is. Többféle gyerekszék található kínálatunkban, ezeket a kisiskolásokat nevelő szülők figyelmébe ajánljuk elsősorban.

Egy vezetői irodában az íróasztal és a hozzá tartozó főnöki forgószék a két legfontosabb bútor. Ezeknek tekintélyt kell sugározniuk, ezért nem mindegy, milyen színűt, milyen típusút választunk. Mi a vezetői sarok íróasztalt ajánljuk.

Az irodai berendezés összeállítását körültekintően kell elvégezni: egy jól felszerelt helyen a zárható irodai konténer is helyet kell, hogy kapjon! Ahol sok a papírmunka, ott a dokumentumok megfelelő, rendezett tárolására ez az egyik legjobb megoldás.

Irodaszékeket forgalmazó webáruházunkban nemcsak a hagyományos forgószékek, főnöki székek kaphatók. Gondolunk azokra is, akik nem kimondottan irodai környezetben dolgoznak: nekik valók a speciális munkaszékek. Ismerkedjünk meg a legfőbb jellemzőikkel!

Egy munkahelyen számos irodabútor található, de nem csupán forgószékekre és asztalokra kell gondolni! Akár irodáról, akár üzemi létesítményről van szó, a munkaeszközök, iratok tárolásához szükség lesz zárható fémszekrényre is. Hogy ennek milyen típusai vannak, azt mutatjuk most meg.

Legyen szó bármilyen íróasztalról, ez a bútordarab minden iroda fontos kelléke. A modernebb dolgozóhelyiségekben remekül mutathat egy üvegasztal is, mely egyediségénél fogva egyre népszerűbb irodabútor.

Ön hallott már a 24 órás forgószékről? Ha még nem, ideje megismerkedni ezzel a speciális munkaszékkel! Kiváló tulajdonságokkal rendelkező irodai székről van szó, melyet egész napos használatra terveztek. Közülük is kiemelkedik a Major főnöki forgószék.

Blogunkban többször írtunk már arról, hogyan lehet tökéletesen berendezni egy irodát, bemutattuk a legjobb forgószékeket és beszéltünk az ergonómia szerepéről. Azonban az irodai kanapé hasznosságáról eddig kevés szó esett. Pedig erre is szükség lehet a munkavégzés során!

Az Office Plaza nemcsak irodai bútorokat, irodaszereket kínál: létesítmények üzemeltetéséhez is számos kelléket forgalmazunk. A biztonságos munkavégzéshez való kiegészítőket nálunk is megtalálja. Cikkünkben most a csúszásgátló szőnyeg felhasználásáról tudhat meg többet.

A prezentálás egyik legnépszerűbb eszköze a flipchart tábla. Annak ellenére is szükség van rá minden irodában, hogy napjainkban a többfunkciós, multimédiás eszközöké a főszerep. De a jól bevált, egyszerű dolgoktól sem kell azért búcsúzni!

A gamerek világa igen különleges: a dizájn, a lendület mindenkit magával ragad. A játékosok kellékei, a gamer asztal és a gamer szék is a modernitást képviselik. De meglepő módon nem csak gamereknek javasoltak ezek az irodabútorok. Vajon hol használhatók még?

Sok olyan ember van, aki a munkavégzés során ragaszkodik a hagyományos irodai székhez. Pedig a forgószékek számtalan jó tulajdonsággal rendelkeznek! Szeretnénk meggyőzni a kétkedőket, ellenzőket, hogy váltsanak!

Legyen szó bármilyen irodáról, polcos szekrénynek lennie kell benne. Mi más segítené az iratok tárolását? Írásunkból kiderül, milyen típusai vannak a polcos szekrényeknek, és mennyi mindenre használhatók.

A profi játékosok hozzáértő módon, könnyedén be tudják szerezni a PC-hez való kiegészítőket, a profi gamer széket, a dizájnos RGB billentyűzetet, a menő hangfalakat, a gyors egeret. 

Azonban a jó gamer szék kiemelkedően fontos és elengedhetetlen feltétele a pihentető kikapcsolódásnak, ezért segítségképpen bemutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a kiválasztásakor.

A praktikus forgószék az egyik legalapvetőbb felszerelés egy irodában. De vajon milyet válasszunk? A hálós irodai forgószék továbbra is nagy divat, a Samurai székek pedig e típusnak különleges képviselői.

Napjaink irodái jól felszereltek: a legtöbb helyen modern gépek, irodaeszközök segítik a munkát. Egy valami biztosan nem hiányozhat egy jó munkahelyről, ez pedig az ergonomikus forgószék.

Egy vezetői irodába belépve az asztal és a szék az, amin megakad a szemünk. Bizonyára mindenki hallott már az első benyomás fontosságáról, éppen ezért nem mindegy, milyen bútorokkal rendezzük be a főnöki irodát: egy jó vezetői forgószékre mindenképpen szükség lesz.

Mint írtuk, a járvány után az irodánk sem lesz ugyanaz, hiszen a megváltozott körülményekhez, a dolgozók igényeihez a jó munkahelynek alkalmazkodnia kell. Mit akar a 21. századi munkavállaló? Kényelmet, több természetet, kevesebb betont.

A koronavírus-járvány nemcsak a munkavégzésről alkotott elképzeléseinket változtatta meg, hanem általában az irodákról kialakított képünket is. Az esztétikus környezet és a kényelmes bútorok segítenek a jó munkaerő megtartásában, a közösségi helyiségek inspirálják a csapatmunkát, a személyes tér megléte pedig eddig is a ’must have’ kategóriába esett. De mi lesz velük jövőre?

A CapRelo kutatásából kiderül, olyannyira megkedveltük az otthoni munkavégzést, hogy akár kevesebb fizetéssel is beérnénk, ha továbbra is hanyagolhatnánk az irodát. Ez annyira nem is meglepő, hiszen home office-ban sem vagyunk kevésbé produktívak – amennyiben megfelelő eszközöket használunk.

Hamarosan eljön a nyár, vele pedig a tikkasztó hőség – most van itt az ideje, hogy felkészüljünk rá! Mutatjuk, hogyan lehet komfortos a vállalati és az otthoni iroda.

Imádjuk a home office-t annak minden előnyével és hátrányával együtt, azonban van egy dolog, ami hosszú távon megkeserítheti a munkás hétköznapokat. Ha nem tudunk elszakadni a melótól, és 0-24-ben „irodai üzemmódban” húzzuk az igát, azzal fizikai és mentális egészségünket is veszélyeztetjük. Mutatjuk, hogyan állhatunk le a munkaidő végén!

Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a járvány lecsengése után is elérhető lesz az otthoni munkavégzés. Korábbi bejegyzésünkben összegyűjtöttük, milyen előnyökkel jár, ha a home office és az iroda között ingázunk, most tárgyaljuk meg a hátrányokat is!

Az iskolák hagyományosan kezdik a tanévet, vagyis ’bejárósan’ indul a szeptember. A szülőknek azt javasolják, hogy ennek megfelelően készüljenek. A koronavírus statisztikákat szemlélve azonban könnyen elbizonytalanodhatunk, hogy vajon meddig marad a normál iskolarend?

Korábban már írtunk arról, hogy otthon sem dolgozunk rosszabbul, mint az irodából. Ahhoz azonban, hogy koncentrálni tudjunk, szükséges egy „dolgozós” területet elkülönítenünk. Szerencsés esetben egy egész szobát is átrendezhetünk, de jellemzőbb, hogy egy szobasarokból kell kihoznunk a lehető legtöbbet. Nem gond.

A koronavírus-járvány átformálta a munkavégzésről kialakított képünket. Az irodákból hazaköltöztünk, így már nincs külön munkahely: dolgozószoba vagy dolgozósarok lett helyette.

Ha a jövőbe tekintünk, akkor számíthatunk rá, hogy a home office egyre elterjedtebbé válik: az egyik neves, elektronikai cikkeket forgalmazó cég a vírus előtt heti egy nap otthoni munkavégzést engedélyezett. A vírus után azonban A-B csoportokat alakított ki, amelyek váltják egymást. Vagyis egy irodai dolgozó havonta nem 4 napot, hanem 10-et tölt otthon.

A koronavírus-járvány alapjaiban változtatta meg életvitelünket, így az irodában is más szabályok szerint szervezzük a munkát. A korlátozás feloldása után a dolgozók lassanként visszatérnek a home officból, viszont olyan eszközökbe érdemes fektetni, amelyekkel könnyedén válthatsz egyik színtérről a másikra.

A videokártya és a tökéletes monitor kiválasztásán túl van még pár dolog, amivel növelheted a játékélményt. Egy közülük – és amire tuti nem gondolsz – a megfelelő asztal.

Az elmúlt években nemcsak divatos lett videójátékozni, de maga a gamer életforma is bekerült a mainstreambe. Ezzel párhuzamosan sok olyan dologra is rámondták a marketingesek, hogy gamer, ami valójában inkább a toy jelzőt érdemelte volna meg. Nos, ma egy olyan székcsaládot mutatunk be, ami minden porcikájában valódi játékos, nem pedig olcsó játék.

Nem csökkenti a produktivitást az otthoni munkavégzés egy norvég kutatás szerint, ha az ember rendelkezik a megfelelő eszközökkel.

Többször írtunk már arról, hogy nemcsak az emberek munkához való hozzáállása változott meg jelentősen az utóbbi néhány évben, de ezzel párhuzamosan a munkahellyel szembeni elvárások is.

Lássuk, mi az, amit minden dolgozó szeretne az irodába, ahol a napjai nagy részét tölti!

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az iroda megfelelő berendezésére, aminek két nagyon fontos oka is van: a jó munkaerő vonzása és megtartása. Hiszen a mai világban egy korszerű munkahely folyamatosan fejlődik és munkaerőközpontúvá válik, ezáltal fokozottan figyel arra, hogy a személyzetnek olyan környezetet biztosítson, ahol jól érzik magukat.

A legutóbb hat pontba szedtük, hogy miért is jó választás egy gamer szék és egyáltalán kinek ajánlott ilyet vásárolnia. És mivel a válasz elég egyértelműen az, hogy mindenkinek, hiszen jóval kényelmesebb és egészségesebb a hasonló árkategóriában kapható egyéb ülőbútoroknál, így nem lepődnénk meg, ha Te is rászántad volna magad, hogy befektess egy kiváló minőségű gamer székbe.

Régebben csak a nagyvállalatok vezetői, miniszterek vagy bankigazgatók körében volt elterjedt, hogy az irodában az íróasztalon, széken és tárolón kívül még egy ülőgarnitúra is helyet kapjon. Az utóbbi években azonban ez megváltozott, és egyre több irodában fontos szerepet töltenek be a kanapék és különböző fotelek.

Te is azon szerencsések közé tartozol, akik otthonról dolgoznak? Saját vállalkozásod van vagy egy menő munkahelyed, ahol lehetőséget adnak arra, hogy egyes teendőket és feladatokat a saját terepedről végezz el? Akármelyik kategóriába is tartozol, iszonyú mázlista vagy, de nem csak azért, mert sokkal kényelmesebb otthonról dolgozni, hanem azért is, mert saját hangulatodnak és ízlésednek megfelelően rendezheted be az irodádat.

A kérdés teljesen jogos, sőt manapság nekünk is gyakran felteszik az üzletbe betérő vásárlók. Ebben a cikkünkben megpróbálunk választ adni a kérdésre, bár a helyzet az, hogy több dologtól is függ, hogyan érdemes dönteni.

Otthon dolgozni jó dolog. És persze a maga negatívumai is megvannak. Pár éve még azt hitték, a jövő munkavállalói szinte mind home office-ban dolgoznak majd, mára picit más kép rajzolódik ki. A közösségi iroda például megoldást hoz számos nyitot kérdésre.

Gyakori tévhit, hogy az irodai élet fenékig tejfel. Gyakran előfordulnak olyan problémák, amelyek a hatékonyság csökkenéséhez vezethetnek, ami végső soron a munkáltatónak és a kollégáknak is rossz.

Egy új iroda kialakítása és berendezése vagy a meglévő felújítása költséges és fáradságos munka, egy olyan befektetés ami csak közvetetten térülhet meg: úgy, hogy növeli a vállalkozás hatékonyságát, termelékenységét és jövedelmezőségét, valamint javítja a dolgozói morált és csökkenti a fluktuációt. Lássuk, mire érdemes figyelni, ha mégis belevágnál.

Az irodaterek folyamatosan változnak, ahogy alkalmazkodnak a piaci igényekhez és a munka világának átalakulásához. Persze trendjeik is vannak. A divatra azonban ebben az esetben érdemes kicsit másként tekinteni, mintha a nappalink berendezéséről lenne szó. Inkább, mint a konyha esetében: a funkcionalitás és a kényelem mindig előzze meg a dizájnt, a kialakítást pedig úgy tervezzük, hogy az apró módosításokkal hosszú éveken át, komoly átalakítás nélkül működjön és szolgáljon.

Az óvodatervezés alapelveit és példáit követve olyan irodaterület, amely nemcsak a kreativitást, a termelékenységet és a dolgozói elkötelezettséget javítja, de összehozza a csapatot és könnyebben elviselhetővé teszi a változásokat. Vagyis segít sikeressé tenni a vállalkozást.

Ha vannak nélkülözhetetlen bútordarabok egy irodában, akkor az íróasztalok és az irodai székek mindenképpen azok. Gyakorlatilag nincs olyan irodai munka, amelyhez ne lenne szükség ezekre az irodabútorokra, abban viszont jelentős lehet a különbség, hogy milyen típusúakra.

Sokat hallani a gamer székekről, de a legfontosabb kérdés ritkán jön elő: miért és mire jó egy ilyen szék, miért más az irodaihoz képest, és kinek érdemes erre költenie egyáltalán?

A Spinelly spinális forgószékkel korábban világújdonságot hozó, az irodai ülőbútorok terén többszörösen bizonyított Unique most formabontó íróasztalokkal és polcrendszerekkel jön, lát és győz! A Z-LINE termékcsaládot az innováció, a sokoldalúság, az ergonómia jellemzi, amiben pedig mindez testet ölt, az a végtelen praktikum a mindennapi használat során.

Az Office Plaza kínálatában a prémium kategóriájú forgószékek között is kiemelkedő minőségű és felszereltségű termék az ERGOHUMAN elnevezésű főnöki forgószék. Az ERGOHUMAN nem véletlenül kategóriája csúcsa: minden kényelmi funkcióval rendelkezik, amit Ön egy irodai széktől elvárhat, emellett ergonomikus kialakításának köszönhetően maximálisan biztosítja az Ön egészséges testtartását. A hét minden napján, egész napon keresztül.

Az irodait munkát végzők naponta akár 10 órát is eltöltenek a székükben ülve. Ráadásul gyakran előfordul, hogy pár órán keresztül egyáltalán nem állnak fel. Ennyi idő bőven elegendő arra, hogy az ember a székének minden előnyét és hátrányát megtapasztalja, szó szerint a saját bőrén érezze. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű az a szék, amelyben az ember a napról napra az idejének jelentős részét tölti el.

A munkahelyek nagy részén szükség van öltözőkre. Vannak olyan üzemek, ahol ez magától értetődik, mivel speciális munkaruhában vagy védőruházatban kell dolgozni, így a dolgozóknak át kell venniük a hétköznapi, utcai ruhájukat.

Egy jó prezentáció segíti a téma megértését és az elhangzottak megjegyzését, és minél modernebb eszközökkel történik, annál lenyűgözőbb. Ezért egy iroda működése, a cég méretétől függetlenül, ma már elképzelhetetlen a kiváló prezentációs eszközök nélkül.

Ha valaki rendszeresen a saját otthonában dolgozik, nemcsak alkalomszerűen fordul ez elő, akkor érdemes külön dolgozószobát berendeznie. A dolgozószoba előnye, hogy térben elválik a lakás többi részétől, a munkavégzés szempontjából ideálisan lehet berendezni és nyugodtabb körülmények között lehet dolgozni. Ez a cikk elsősorban ahhoz nyújt segítséget, hogyan kell megtervezni egy dolgozószobát, de azoknak is hasznos lehet, akik nem egy külön szobát, csak egy dolgozósarkot szeretnének kialakítani maguknak.

Egyre elterjedtebb már Magyarországon is, hogy a vállalatok az irodai munkát végző munkavállalóiknak biztosítják a home office lehetőségét legalább heti 1 napon, és egyre többen keresnek kifejezetten otthonról végezhető munkát. Ez szabadabb és kényelmesebb munkavégzést tesz lehetővé, de ehhez fontos, hogy az otthoni munkakörülmények megfelelőek legyenek.

Irodai forgószékből óriási a választék. Lehet kapni néhány tízezer forintért a nagy lakberendezési áruházakban, lehet választani igazán olcsót a hipermarketekben, és el lehet veszni az irodafelszereléssel foglalkozó multik kínálatában is. Ahogy azonban a legtöbb dolog esetében, itt is igazak az általános mondások: kacattal Dunát lehet rekeszteni, olcsó húsnak pedig híg a leve.

Ha a szerencsésebbek közé tartozunk, naponta úgy megyünk be az irodába, hogy a munkánk szellemi kihívást jelent számunkra. Napi 8 óra az íróasztal mellett azonban fizikailag is alaposan próbára tesz, ha pedig nem ügyelünk, az egészségünk láthatja kárát.

A legtermékenyebb munkakörnyezet nagyjából pont olyan, mintha otthon lennél. A leghatékonyabb ugyanis ott vagy, ahol kényelmesen és magabiztosnak érzed magad. Mind ismerjük azt a jóérzést, ami a kedvenc zenénk hallgatása közben jön, azt az energialöketet, amikor a legjobb ruhánkat viseljük. Ha sikerül olyan munkahelyet kialakítani, ami ezt tudja adni, a siker már szinte magától jön.

A jó iroda nem luxus, hanem az egyik leggyümölcsözőbb befektetés. Egy iroda berendezése és dekorációja komolyan befolyásolja a vállalkozás sikerét. Mondunk néhány ötletet, hol érdemes belekezdeni az ergonomikus, hatékony és szerethető iroda kialakításába.

Te is távmunkában dolgozol? Otthon van az irodád? Még nem? Talán hamarosan igen! Egy 2017-es kutatás szerint az amerikai alkalmazottak 45 százaléka legalább részben távmunkában, főleg otthonról dolgozik. Nálunk az arány kisebb, de a trend ugyanaz. Nem beszélve arról, hogy a világ megváltozott: egyre többen leszünk egyéni vállalkozók, akik közül sokan választják az otthoni iroda kialakítását, mert olcsóbb és sokszor hatékonyabb is, mint külön irodát bérelni.

Japán tervezés, orosz gyártás, svájci minősítés: a Samurai irodai szék nem olyan, mint a többi. Más minőséget képvisel, új kategóriát teremt és megváltoztatja mindazt, amit a forgószékekkel és az irodai ergonómiával kapcsolatban eddig gondoltunk. És ez most nem a szokásos marketinges szöveg, hanem a puszta tények.

A legjobb irodaszékeket megtalálni nem könnyű feladat, sok esetben nem is épp olcsó beruházás. Viszont érdemes úgy tekinteni rá, mint egy olyan befektetésre, ami a produktivitás és az egészség terén hamar megtérül. A legjobb irodai szék ugyanis növeli az irodában dolgozók termelékenységét és a betegség miatti hiányzások egy részét is megtakarítja nekünk.

Vannak bizonyos figyelmeztető jelek, amiből tudhatod, ha legfőbb irodai munkaeszközöd megérett a cserére. Öt olyan gyűjtöttünk most össze, amik biztosan arra utalnak, hogy ideje új irodaszék után nézned.

Bizonyára senki sem vitázna azzal az állítással, hogy annak a széknek, amiben a legtöbb időt töltöd otthon vagy a munkahelyen, egyben a legkényelmesebb székednek kell lennie. Az a szék, amin csak napi öt percet ülsz, akár kényelmetlen is lehet, viszont amiben öt órát, az semmi esetre sem.

Miért van szükséged gamer székre? Mert a legjobbak közé akarsz tartozni. Mert te akarsz először célba érni. Mert te akarod megszerezni a legtöbb XP-t. Mert neked kell legyen a legtöbb fraged a csapatból. Azért, mert Te komolyan veszed a játékot. Ezért vagy több egy egyszerű játékosnál. Ezért leszel Te a legjobb!

Adunk néhány egyszerű irodai ergonómiai tanácsot, amelyek garantáltan segítenek elkerülni az ülőmunka okozta fájdalmat és mérsékelni a kimerültséget. Miközben növelik a termelékenységet, kevesebb stressz mellett többet és jobban teljesíthetünk az irodában. Neked is!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n