Blog

Bemutatkozik a Samurai forgószékcsalád

2018.03.27 16:14

Japán tervezés, orosz gyártás, svájci minősítés: a Samurai irodai szék nem olyan, mint a többi. Más minőséget képvisel, új kategóriát teremt és megváltoztatja mindazt, amit a forgószékekkel és az irodai ergonómiával kapcsolatban eddig gondoltunk. És ez most nem a szokásos marketinges szöveg, hanem a puszta tények.


Samurai exkluzív irodai székek 10 év garanciával


A Samurai forgószékcsalád nemcsak prémium kivitelével és számos kényelmi szolgáltatásával emelkedik ki a forgószékek rengetegéből. Magasabb minőségi színvonalat képvisel, mint bármelyik hasonló áron, vagy akár drágábban kapható irodai ülőalkalmatosság. Hogy miért?

Talán a legfontosabb, hogy a Samurai székek váza egybeöntött acélból készül, felületét nem törik meg hegesztési varratok, nincsenek rajta se furatok, se szegecsek, sem csavarfejek. Így nemcsak esztétikusabb, de erősebb, merevebb és tartósabb is versenytársainál. Ez a gyönyörű tükörkrómozott, rozsdamentes acélváz extrém módon ellenáll a terhelésnek, a mindennapi használatban gyakorlatilag örökké tart. Nem véletlenül vállal rá a gyártó 10 év minőségi garanciát.

A kiváló minőség mellett a Samurai maximális kényelmet biztosít a mindennapi irodai munkavégzés során. Bármely ponton rögzíthető, csendes multiblock mechanikával, szabályozható ellenállású hintafunkcióval, három irányban állítható, párnázott karfával és fejtámlával szerelték fel.

Fontos, hogy míg a piacon kapható legtöbb forgószék legalább részben Kínában készül, a Samurai forgószékeket japán tervek alapján, Oroszországban gyártják. A székek előállítása során távol-keleti alkatrészeket nem használnak, a gyártó az acélvázak öntésétől a habszivacs formázásán keresztül a kárpitozásig mindent saját üzemében, a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő módon készít. Az aramidszálakkal erősített mesh és New Leather bőr kárpitozás szintén kifogástalan látványt nyújt, miközben olyan strapabíró, akár egy orosz teherautó.

Samurai forgószékek
A gyártás és anyagfelhasználás után érdemes néhány szót ejteni a Samurai forgószékek tervezési folyamatáról is, mely szintén exkluzív. A legtöbb szék tervei korábban sikeres vagy szabadalmi oltalom alatt nem álló ülőalkalmatosságok lemásolásával készülnek. Itt egészen más munkáról volt szó. A japán tervezők a Samurai kidolgozása során több mint száz orvosi és ergonómiai témában készült tudományos kutatás eredményeit használták fel, hogy megalkossák minden idők talán legegészségesebb irodai forgószékének tervrajzait.

A Samurai kiemelkedő minőségét és kiváló használhatóságát a svájci Swiss Approval minősítőintézet is elismerte.

Tekintse meg Samurai exkluzív forgószék kínálatunkat, és tudjon meg még többet a kiváló Samurai irodai forgószékekről! Rendeljen még ma bevezető áron vagy jöjjön el és próbálja ki székeinket kötelezettség nélkül bemutatótermünkben!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n