Blog

Vezetői forgószék – a tekintélyes irodabútor

2021.11.17 12:37

Egy vezetői irodába belépve az asztal és a szék az, amin megakad a szemünk. Bizonyára mindenki hallott már az első benyomás fontosságáról, éppen ezért nem mindegy, milyen bútorokkal rendezzük be a főnöki irodát: egy jó vezetői forgószékre mindenképpen szükség lesz.

Milyen egy karizmatikus vezető?

 

A jó vezető az, aki azonkívül, hogy jól irányítja a vállalatot, az embereivel is törődik. Nem utasít és követelőzik, hanem megkér, ezenkívül példát mutat. Egy jó hangulatú irodában nem uralkodik feszültség, nincs félelem: együtt és egymásért dolgoznak.

 

Ma már köztudott, hogy nem csak a testi, hanem a lelki egészség is ugyanolyan fontos, sokkal kevesebbszer betegszünk meg, ha a munkahelyi légkör megfelelő. Ez elsősorban a főnökön, vagyis a vezetőn múlik. Ő az az ember, aki döntéseket hoz fontos kérdésekben, aki szabályokat állít fel, aki mindig pontosan tudja, mi történik a cégnél, átlátja a dolgokat. 

 

Pozíciójából eredően tekintélyt sugároz, azonban fontos, hogy mindezt a környezete is tükrözze. Éppen ezért kell a tárgyalóasztalt és a vezetői forgószéket, de az egész irodabútorzatot is úgy kiválasztania, hogy az a céljainak megfeleljen.

 

A vezetői forgószék ismérvei

 

Manapság már nincs is iroda, ahol ne lenne forgószék, nem mindegy azonban, ki milyet választ. A jó irodai szék, mint amilyeneket mi is kínálunk, minden esetben személyre szabható, a használója magasságától és súlyától vagy a munkakörnyezetétől függően.

 

A vezetői forgószékeket különösen nagy tekintettel kell kiválasztani, fontos, hogy minden szempontnak megfeleljenek. A gázliftes mechanika ma már alapfelszereltségnek számít, de a főnöki forgószékben legyen hintamechanika is! Az a jó, ha további extrákkal is rendelkezik a vezetői forgószék, hiszen aki használja, valószínűleg napi 8-10 órát is ebben tölt. A fejtámla, a magasított háttámla mindenképp tekintélyt sugároz, ahogy a bőrborítás is: professzionizmust, eleganciát és megbízhatóságot sugallnak ezek a székek.

 

Exkluzív vezetői forgószék

 

Kínálatunkban a hagyományos főnöki forgószékeken kívül található néhány exkluzív vezetői forgószék is. Ezek prémiumkategóriás termékek, kimondottan nagyvállalatok, cégek első emberei számára készültek.

 

Ezek közül különösen magával ragadó a MERRYFAIR REGENT exkluzív vezetői forgószék, mely a karfába épített állítógombokkal rendelkezik. Ez a gyönyörű, egyedi bútor a Dallas egykori világára emlékeztet bennünket, a benne ülők valóban prominens személynek érezhetik magukat.

 

Kitűnő választás ez az elegáns főnöki bőrfotel a magas pozícióban dolgozó embereknek. A modern kívánalmaknak megfelelő szék remek tulajdonságokkal bír, ilyen például az extra kényelmes és tartós plüss párnázás, valamint az önkiengyensúlyozó szinkronmechanika. 

 

Előnyei közé tartozik még, hogy 130 kilogrammos teherbírással rendelkezik, fejtámlája állítható magasságú, a lábcsillag pedig polírozott alumíniumból készült.

REGENT exkluzív főnöki fotel

 

A vezetői forgószékhez járó szolgáltatások

 

Az Office Plaza teljes körű, 36 hónapos garanciát vállal a MERRYFAIR REGENT exkluzív vezetői forgószékre. Mi bízunk abban, hogy a javításra nem is lesz szükség, hiszen ez a főnöki bőrfotel igen masszív, jó minőségű, prémiumkategóriás termék.

 

Összeszereléséhez kérjen segítséget tőlünk! Egyik szolgáltatásunk, hogy az általunk forgalmazott irodai székeket munkatársaink a telephelyünkön összeszerelik, és ezt követően szállítjuk ki az Ön irodájába. Természetesen az is kérhető, hogy a használat helyszínén állítsuk fel a vezetői forgószéket, ezt is meg tudjuk oldani.


Ha kérdése van ezzel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeink egyikén, munkatársaink mindenben tudnak segíteni.

officeplaza-hu a FAVI.hu-n