Vezetői forgószék

Vezetői forgószékeink a cégvezető, ügyvezető illetve felsővezető irányítási munkája során használt egyik legfontosabb eszköze. Gázliftes, hintamechanikás, deréktámaszos, magas háttámlás, kényelmes, elegáns megjelenésű, jellemzően PU műbőr és valódi bőr kivitelben választhatóak. Tovább olvasok a vezetői forgószékekről...


57termék
13

UNIQUE SAIL vezetői irodai szék OUTLET

Raktáron
Kipróbálható bemutatótermünkben
118 102 Ft + ÁFA 149 990 Ft 
102 354 Ft + ÁFA 129 990 Ft
 
57termék

Egy felsővezetőt nem kizárólag a teljesítménye minősít. Egy vezető akkor megnyerő, ha minden megnyilvánulása magabiztosságot sugall. A karizmatikus döntéshozó nem hivalkodik, egyszerű és igényes eleganciát sugároz. Ez árad a mozdulataiból, beszédmódjából: tekintélyt parancsol, környezetében pedig olyan tárgyakkal veszi körül magát, amelyek tekintélyét még magasabbra emelik. Ez igaz az öltözködésre, sok esetben a gépjárműre, és mindenek felett a munkakörnyezetre, így a forgószékére is. Nem mindegy, milyen asztalnál és milyen vezetői irodai székben ül. Nemcsak azért, mert egy kényelmetlen irodában nem lehet felelős és sok ember életére hatással levő döntéseket hozni. Azért is, mert egy döntéshozó igényessége meghatározza a vállalati kultúra milyenségét is.

Kényelem, elegancia és hatékonyság: ez a hármas elv vezérelt minket vezetői forgószékeink kínálatának összeállításánál. Olyan irodai foteleket és forgószékeket válogattunk össze Önnek, amelyek a legmagasabb presztízsű és a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. Széles kárpitválasztékunkban megtalálható textilbőr, poliuretán műbőr, a legigényesebbek pedig marhabőr, bivalybőr és más exkluzív valódi bőr kárpitok közül is választhatnak. Kartámaszaink és karfáink választéka szintén bőséges, a hagyományos műanyagtól a krómozott acélon át a bükkfáig és egzotikus faanyagokig terjed, míg a lábcsillagok erősített műanyag, acél és fa kivitelben készülnek.


A vezetői forgószékek nem kizárólag vezető beosztásban dolgozók és döntéshozók munkaeszközei lehetnek.  Kényelem, elegancia és hatékony munkavégzés – kompromisszumokra pedig itt semmi szükség.


© officeplaza.hu - Office Plaza - Vezetői forgószék

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
63 990 Ft - 499 990 Ft
Kipróbálható bemutatótermünkben
Gyártó
Anyag
Terhelhetőség
Deréktámasz
Ülésmélység
Karfa
Mechanika
officeplaza-hu a FAVI.hu-n