Bemutatótermünk és ügyfélszolgálatunk 2024.07.02-án kedden technikai okokból zárva tart.

Webáruházunk ez idő alatt is zavartalanul üzemel!

Blog

Miért hasznosak az irodai tárolók?

2022.10.17 09:35
Miért hasznosak az irodai tárolók?

Egy jól felszerelt irodában a legfontosabb bútorok közé tartoznak az irodai tárolók. Hogy miért? Mert ha nem lennének, lehetetlenség lenne rendet tartani az iratok, dokumentumok között. Ma már sokféle irattartó szekrény létezik, cikkünkben bemutatjuk a legpraktikusabbakat.

A zárható irodai konténer

 

Az egyik leghasznosabb tárgy az irodában a zárható irodai konténer. Fő előnye abban rejlik, hogy kereken gurul, tehát könnyen mozgatható. Nem igényel nagy erőfeszítést, ha egyik helyről a másikra kell tolni. Mindig elhelyezhető ott, ahol épp a legnagyobb szükség van rá.

 

A másik dolog, amiért annyira szeretik a dolgozók ezt az irodai tárolót, hogy kis mérete miatt el lehet helyezni az asztal alatt. A zárható konténerbe ugyanis a legfontosabb iratok kerülnek. Azokat a papírokat, szerződéseket, személyes dokumentumokat, amelyeket bizalmasan kell kezelni, itt érdemes tárolni.

 

Webáruházunkban többféle irodai konténer is kapható, egyik legnépszerűbb termékünk a CONTAINER 424 irattartó szekrény, mely 3 fiókos. A felső fiókjában rendszerező található, az alsó fiók függőmappák tárolására alkalmas. Mindegyik része zárható. 

 

Ez a fém irattartó szekrény fékezhető görgőkkel rendelkezik, így nem kell attól tartani, hogy használat közben elgurul. Bármelyik irodába kitűnő választás, hiszen fekete, fehér és ezüst színben is kapható.

 

Biztonságos tárolószekrények

 

Az Office Plaza webáruház irodabútorai között nagy választékban kaphatók irodai tárolók, fémből készült irattároló szekrények. Ezek nemcsak biztonságosak, hanem nagyon modernek is. Nincs olyan iroda, ahol ne lenne rájuk szükség, hiszen a biztonsági előírások miatt kellenek olyan irodabútorok is, melyek tűzvédelmi szempontból megfelelőek: a fémszekrények pedig pont ilyenek.

 

A zárható irodai konténerekkel szemben ezek az irodai tárolók nem mozgathatók, és tárhelykapacitásuk is nagyobb. Egy masszívabb szekrénybe, mint amilyen például a SLIDE 2000/1800 tolóajtós szekrény nagyon sok irat elfér, biztonságosan tárolható itt többféle mappa, dosszié is. Szintén zárható ez is.

 

A fémszekrény állítható polcokkal rendelkezik, a polcok teherbírása 40 kilogramm. Webáruházunkban a többi irodai tárolóval együtt az Irodabútorok kategóriában érhető el. 

 

Érdemes szétnézni azonban az Irodaszerek kategóriában is, ahol a szekrényekbe elhelyezhető mappák, irattartó papucsok, iratrendezők, gyűrűskönyvek, prospektustartók találhatók az iratrendezéshez és az archiváláshoz. Rendelje meg ezeket is a tárolószekrényekkel együtt!

 

Még milyen irodai tárolók vannak?

 

Külön megemlítjük az irodai tárolók közül a kisebb faliszekrényeket is, melyekbe apróbb tárgyak helyezhetők el. Ezek lehetnek például bélyegzők, kulcsok, írószerek, elektronikai vagy informatikai eszközök. Itt biztonságban vannak, hiszen a falra szerelt szekrények is zárhatók.

 

A függőmappa tartó szekrények iránt is nagy a kereslet. A fiókos fémszekrények előnye, hogy gyorsan meg lehet bennük találni az adott mappát, hiszen átlátható rendszerezést tesznek lehetővé. A könnyű futást biztosító golyóscsapágyas mechanikának köszönhetően a fiókok gyorsan ki-be tolhatók, kiesésgátló szerkezettel is fel vannak szerelve.

 

A rendelésről való tudnivalók

 

Az irodai tárolókra, irodaszekrényekre méretükből és súlyukból adódóan egyedi szállítási költség vonatkozik. Ennek részleteiről, kérjük, érdeklődjön kollégáinknál! Ők egyedi árajánlatot tudnak készíteni arra az esetre is, ha sürgős kiszállításra van szükség.

 

Érdemes minket választani, hiszen az Office Plaza szolgáltatásai között nemcsak a teljes körű irodaellátás érhető el, hanem mennyiségi kedvezmények is!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n