Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2020.07.07 10:38

   Mivel készülj napjaink prezentációjára?

   A koronavírus-járvány alapjaiban változtatta meg életvitelünket, így az irodában is más szabályok szerint szervezzük a munkát. A korlátozás feloldása után a dolgozók lassanként visszatérnek a home officból, viszont olyan eszközökbe érdemes fektetni, amelyekkel könnyedén válthatsz egyik színtérről a másikra.

   A körülmények hatással voltak a meetingek és prezentációk megtartására is. A vizualitás mellett fontos szerepet kapott a mobilitás – a jövő prezentációs eszköztára ugyanis nemcsak az irodai körülményekhez alkalmazkodik, hanem a virtuális konferenciákhoz is. Tehát olyan kompakt, hordozható segédeszközökre van szükség, amelyek mindenhol megállják a helyüket. Mutatjuk a legjobbakat!

    

   1. Projektor és vászon

   Az előadás lelke a vizualitás; a folyamatos, illusztráció nélküli szövegelés próbára teszi a befogadó figyelmét. Ha otthonról prezentálsz, akkor végtelenül egyszerű a dolgod, csupán egy előre elkészített bemutatóra lesz szükséged és a képernyő megosztására. Az irodába visszakerülve ugyanez működhet, viszont már projektorral. Rengetegféle modell közül választhatsz, ezeket akkor is érdemes áttanulmányoznod, ha már rendelkezik a cég egy meglévővel – korszerűsíteni a gépparkot ugyanis mindig megéri. Ne felejtsd el a megfelelő felületet – működhet a dolog egy fehér fallal, de nem sokkal elegánsabb így?

    

    

   Ha folyamatosan mozgásban vagy, akkor célszerű beszerezned egy mini projektort! Így nem kell „idegen” eszközökkel bajlódnod, hiszen a sajátoddal felszerelkezve előre kiküszöbölheted a nem várt technikai problémákat. Időt takaríthatsz meg, magabiztos leszel és még a fejfájást is elkerülheted, a kínos malőrökkel együtt.

    

   1. Mutatós és okos dolgok

   Létezik egy dolog, amelynek a fontosságról sokan elfelejtkeznek: egy megfelelő segédeszközről, amivel terelheted a nézők figyelmét. Home office-ban egyértelmű, hogy az egereddel irányíthatod a prezentációt, de helyzetedet megkönnyítheti egy prezentációs távirányító, lehetőleg lézermutatóval kiegészülve. Az irodában erre mindenképp szükséged lesz, ugyanis kevés dolog szakítja meg jobban a figyelmet, mint amikor az előadó a laptopjánál, a touchpad-dal vacakol – kerüld el, inkább lepd meg magad egy mutatós darabbal, azt is értékelni fogod, hogy mennyire multifunkciós!

    

   1. Pénztárcakímélő alapdarabok

   Az előadásokat ne koncentráljuk csak a business világára. Rengeteg tanár kísérletezte ki idén, hogyan tarthat otthonról színvonalas órákat, a legegyszerűbb és legközvetlenebb eszköz erre a tábla (jól jöhet akkor is, ha magánórákat tartunk – nyelvoktatás, korrepetálás és társai). Az anyagiakat tekintve abszolút hozzáférhető, többféle méretben is elérhető, sőt, léteznek hordozható/alakítható verziók is, pl. ez a darab. Akkor is hasznosíthatók, ha belső meetingeken, szűk körben tartandó előadásról van szó.

    

    

   1. A nagy ágyú

   Ha professzionális eszköz beszerzésére adtad a fejed, akkor válassz a dokumentumkamerák közül! Ezek a nagyon okos ketyerék valódi hozzáértésről árulkodnak, kifejezetten edukációs célokra tervezték őket. Jól hasznosíthatók természettudományos területeken, igazi mérföldkő lehet a digitális oktatásban.

   A fényképező és videófelvevő funkció egyszerűen zseniális, és olyan nagyítást tesz lehetővé, mint egy mikroszkóp. Természetesen az ár is ehhez szabott, viszont ha hosszú távú befektetésként kezeled, akkor abszolút megéri. A hordozhatóság mellett szól, hogy viszonylag kis súlyúak (mindössze 2,5 kg maximum), és létezik belőlük összecsukható példány is.

    

   1. Értékesítők kedvence

   Mi van akkor, ha szemtől szemben, egy vagy két partnerrel találkozol egy kávézóban? A beszélgetés közvetlenségét nem érdemes megtörni, minél kisebb eszközt használsz, annál jobb. Laptop helyett voksolj inkább tabletre, de mellette egy prezentációs mappa is segítségedre lehet. Kompakt, ugyanakkor mutatós, pl. termékértékesítésnél a partnerek kézbe vehetik és átlapozhatják, de te magad is kezelheted, mintegy vizuális segédeszközként mondandód alátámasztására.

   Vedd számításba, hogy a prezentációra valahol fel kell készülnöd. Szeretnél ideális munkakörülmények között dolgozni? Nézd meg az irodabútorainkat is!