Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2021.01.18 12:31

   Hogyan kerüld el, hogy túldolgozd magad?

   Imádjuk a home office-t annak minden előnyével és hátrányával együtt, azonban van egy dolog, ami hosszú távon megkeserítheti a munkás hétköznapokat. Ha nem tudunk elszakadni a melótól, és 0-24-ben „irodai üzemmódban” húzzuk az igát, azzal fizikai és mentális egészségünket is veszélyeztetjük. Mutatjuk, hogyan állhatunk le a munkaidő végén!

   „Mindennek rendelt ideje van…”

   …így a munkának is. Ha nem férünk bele a napi 8 órába, ott szervezési problémák lehetnek (akár a vezetőség, akár saját részről is). Korábban már írtunk a koncentrált munkavégzésről, amihez elengedhetetlen a megfelelő munkaterület kialakítása. Ha ez megvan, máris összeszedettebben végezhetjük feladatainkat, és sikerül a nap végén tényleg letenni a lantot.

   Ne felejtsük, a home office nem azt jelenti, hogy a nap bármely szakában rendelkezésre állunk! Ahhoz, hogy tevékenyek maradjunk, meg kell teremteni az egyensúlyt az „iroda” és a magánélet között. Ez pedig akkor lehetséges, ha dolog-idő alatt ténylegesen a teendőinkre figyelünk.

   Gyanús, hogy így nem működik.

   A produktivitás nyomában

   Van, aki képes akár több napig is egyetlen feladatba mélyülve, koncentráltan dolgozni, és akad olyan is, aki mindössze egy-két órát tud összpontosítani. Nincs ezzel baj, a lényeg, hogy ismerjük ki saját magunkat!

   Szünetre viszont mindenkinek szüksége van. Egyéntől függ, hogy a gyakori, rövidebb időintervallumú pihenők válnak be, ha vagy a hosszabb munkafolyamat után következő, nagyobb volumenű. Akármelyikre is voksolunk, arra az időre függetlenítsük magunkat a tennivalóktól!

   Hiába vár ránk özön feladat, az éjszakázásnak akkor van értelme, ha előtte kikapcsolódtunk, vagy legalább pár órát sikerült alvással töltenünk. Csak utána csapjunk a lecsóba, friss fejjel!

   Munkából a lazulásba

   Ha laptopról dolgozunk, akkor könnyedén válthatunk a munkáról magánéleti színtérre, egy mozdulat, és már a kanapén is vagyunk. Más a helyzet, ha asztali gépet használunk és nincs külön „melós” eszköz.

   Ebben az estben érdemes olyan bútordarabokat választani, amelyek mindkét esetben megállják a helyüket. Az Arena Racer gamer székek maximális komfortérzetet nyújtanak, ergonomikus kialakításuknak köszönhetően mind a napi munkában, mind az utána következő filmezés, világhálón való lógás közben tökéletes támaszt adnak hátnak.

   És ha egy kis extrakényelemre vágyunk, akkor beszerezhetünk egy lábtámaszt is. Az efféle jóságok a gerincoszlopra nehezedő terhelést is csökkentik, és segítenek abban, hogy elkerüljük az ülőmunkával járó görnyedt testtartást.

   Kiváló állomás, legyen szó munkáról, vagy szabadidőről. Nem csak a fotelben lehet lazulni, de néha azért menjünk ki a nagyvilágba is!

   Otthoni munkavégzés, folyamatos éberség? Aligha.

   Amennyiben saját magunk osztjuk be az időnket, tehát nincs reggeli kötelező bejelentkezés, célszerű megtalálni, mikor vagyunk a legélénkebbek – vagyis mikor tudunk maximálisan és hatékonyan dolgozni.

   Ütemezzük erre a napszakra a legfontosabb feladatainkat! Ha a reggeli kávé után is vattapamacsok tartózkodnak a fejünkben épkézláb gondolatok helyett, akkor ne rögtön utána tervezzük megváltani a világot. Ha este támadnak a legjobb ötleteink, akkor napközben a kevesebb kreativitást igénylő teendőkre fókuszáljunk inkább.

   Rengeteg előnnyel jár ez a rendszer, viszont ha nem figyelünk oda, simán túldolgozhatjuk magunkat! Nem feltétlenül szükséges matematikai pontossággal beosztani az időnket, de szabjunk határt a folyamatos készültségnek – a bejárnánk egy irodába, akkor is hazajönnénk nap végén. Akkor is tudjuk letenni a munkát, ha otthon vagyunk!