Pontgyűjtő akció

Légy a törzsvásárlónk, megéri!

 

Az OfficePlaza-nál tényleg díjazzuk a hűséget.

Visszatérő vevőinknek minden webáruházi vásárlás után pontokat írunk fel, melyek akár már a következő vásárlásnál beválthatók, méghozzá bármely áruházunkban forgalmazott termékre!

Minél többet vásárolsz, annál több a kedvezmény!

Hűséges vevőink kiemelten fontosak számunkra, ezért vezettük be állandó akcióként a pontgyűjtést. Bármely webáruházban leadott vásárlás esetén 100 forintonként 1 pontot írunk jóvá, ami a következő rendelésnél 1 forintot ér. A pontok értékhatár nélkül, 1 éven belül kedvezményként beválthatók bármire, ami webshopunkban fellelhető. 

Hogyan válthatom be a pontjaimat?

Az előző vásárlás sikeres teljesítése után kerülnek hozzárendelésre a pontok a felhasználói fiókodhoz. Legközelebbi vásárlásod során ezeket a pontokat már be tudod váltani, a vásárlás véglegesítésénél, a fizetési mód fül alatt, a "Felhasználom a pontokat a vásárláshoz" feliratú négyzetet kipipálva. Fontos infó, hogy egyszerre egy vásárlásnál legfeljebb a teljes összeg 5%-ának értékében lehetséges a pontok beváltása!

A pontgyűjtő akció kizárólag regisztrált vásárlók számára érhető el. Az adatokat a hatályos hazai és közösségi jogszabályokkal összhangban kezeljük. A pontok ellenértéke házhozszállításra nem váltható be. A hűségprogram feltételeinek megváltoztatási jogát fenntartjuk.

officeplaza-hu a FAVI.hu-n