Blog

Gamer széked van már? Vegyél hozzá asztalt is!

2019.12.11 10:04

A legutóbb hat pontba szedtük, hogy miért is jó választás egy gamer szék és egyáltalán kinek ajánlott ilyet vásárolnia. És mivel a válasz elég egyértelműen az, hogy mindenkinek, hiszen jóval kényelmesebb és egészségesebb a hasonló árkategóriában kapható egyéb ülőbútoroknál, így nem lepődnénk meg, ha Te is rászántad volna magad, hogy befektess egy kiváló minőségű gamer székbe.


Na, de ha a gamer szék megvan, akkor minden bizonnyal elég hamar rájöttél valamire. 
Ehhez a székhez nem mindig dukál egy egyszerű íróasztal. Sőt, biztosak vagyunk benne, hogy már amúgy is nagyon unod a jelenlegit, főleg ha azt már a középiskola óta koptatod. Ráadásul az is lehet, hogy nem is kifejezett számítógépes íróasztalod, hanem egy szimpla asztalod van, ami nem feltétlenül tölti be a tőle várt funkciókat.

Hidd el, neked is szükséged van egy olyan asztalra, amin minden mindig kéznél van, mégis megadja számodra a szükséges teret a kényelemhez, de lehetővé teszi a játék felületének testreszabását. Rajtad kívül senki más nem tudja, hol van a legjobb helyen a controller vagy a billentyűzet és bizonyára nagyon szeretnéd a hangszóródat, vagy olykor-olykor az italodat elhelyezni rajta. De a legtöbb számítógépes asztal minderre nem képes.

Egy gamer asztal? Annál inkább!


Mindent összevetve, attól független, hogy e-sport rajongó, esetleg e-sportoló vagy, esetleg csak a munkádat végzed a laptopodon, eljött az idő egy tökéletes gamer asztal kiválasztásához.

Ahhoz, hogy számodra legmegfelelőbben dönthess, engedd meg, hogy ezzel a néhány szemponttal megkönnyítsük a dolgodat, hiszen most is, mint számos más bútornál, mérlegelned kell a lehetőségeidet.

1. A gamer asztal mérete és a rendelkezésre álló hely nagysága 


Azaz mekkora hely van az új gamer asztalod számára? Rendelés előtt alaposan mérd meg a szabad helyet, hiszen nem sok minden tudsz tenni a világ legjobb gamer asztalával sem, ha nem tudod beilleszteni oda, ahol szükség lenne rá.

2. Az ár


Ami ugyebár nem kicsit számottevő. A jó hír viszont az, hogy a gamer asztalok árai elég széles skálán mozognak, a legtöbb abszolút megfizethető és megbízható, így csak azt kell eldöntened, mennyit akarsz rászánni. Nálunk már egészen kedvező áron, nem több, mint 35.990 Ft-ért hozzájuthatsz egy strapabíró DYNAMIQ V2 MDF gamer asztalhoz, de ha különlegesebbre vágysz, akkor 59.990 Ft-ért a tiéd lehet a DYNAMIQ V8 fekete színű gamer asztalunk, LED világítással.

Gamer asztal

3. Az anyag


Ez talán eszedbe sem jutott, igaz? A három leggyakoribb gamer asztal anyag a műanyag, a fa és a fém. A műanyagból készült asztalok valóban egészen olcsóak, mivel kedvezőbben előállíthatóak, ellenben kevésbé tartósak és nem bírnak el akkora súlyt.

A fém asztalok sokkal strapabíróbbak és szilárdabbak, a porszórt acél vázszerkezetnek köszönhetően pedig elég terhelhetőek is, azonban sokszor nem olyan esztétikusak, mint például a fából készült asztalok. Utóbbi nagyszerű opció bárki számára, de azzal számolni kell, hogy könnyen sérülhet az anyag. 

4. Plusz kiegészítések


Gondold át, mire lehet szükséged? Például egy kisebb fiókra, ahol a felszerelésedet tárolhatod, vagy beépített tápcsatlakozókra, netán szuper menő LED világításra az asztal
lábaiban?

Mielőtt vásárlásra hajtod a fejed, érdemes az összes szempontot figyelembe venned és úgy meghoznod a döntést, de hogy biztosra menj, válasz garanciás terméket. Mi 24 hónapra teljes körű garanciát vállalunk! Még gondolkodnál? Nézz körül gamer asztalaink között!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n