Blog

Zárható fémszekrény irodákba, üzemekbe

2022.05.17 09:17

Egy munkahelyen számos irodabútor található, de nem csupán forgószékekre és asztalokra kell gondolni! Akár irodáról, akár üzemi létesítményről van szó, a munkaeszközök, iratok tárolásához szükség lesz zárható fémszekrényre is. Hogy ennek milyen típusai vannak, azt mutatjuk most meg.

Az irodai tárolószekrények

 

Az irodák berendezése mindig nagy kihívás: egyszerre kell megfelelni a praktikusság és biztonság követelményeinek, továbbá az sem mindegy, milyen kinézetű irodabútort vásárolunk. A hagyományos irodákban mindig van egy nagy íróasztal forgószékkel, de a tárolóhelyekről sem szabad megfeledkeznünk!

 

Erre a legalkalmasabb egy irodai tárolószekrény, melyben az iratokat, dossziékat, irodaszereket lehet tartani. A helyiség berendezési stílusából adódóan a legtöbb helyen az ilyen szekrények fából, forgácslapból készülnek és rendkívül mutatósak.

 

Vannak azonban olyan esetek is, mikor biztonságos tárolásra van szükség, ekkor javasolt egy zárható fémszekrényt választani. Ezek a termékek webáruházunkban a Létesítményüzemeltetés kategóriában érhetők el. Polcos és kombinált változatban is kaphatók többféle színben és méretben. 

 

Anyaguk első osztályú acéllemez: egy modern stílusú irodában nagyon jól mutatnak, a fontosabb iratok védelmére kiválóak.

 

Zárható fémszekrény az öltözködéshez

 

Kétségkívül a fémszekrényeket leginkább öltözőhelyiségekben alkalmazzák: gyárakban, üzemekben, de akár iskolákban, edzőtermekben is. A zárhatóság itt alapkövetelmény. 

 

A fém öltözőszekrényeknek is több fajtája kapható nálunk, érdemes szétnézni kínálatunkban! Vannak akasztós és polcos változatok is, méretből itt is többféle áll rendelkezésre.

 

A legismertebb, hosszúajtós öltözőszekrényekben elférnek a legfontosabb dolgok: kabát, táska, cipő és váltóruha is, ha kell. Azok számára ajánljuk, akik megfelelő módon szeretnének gondoskodni a dolgozók öltözködéséről: kis helyen is elférnek a szekrények, mégis sok minden tárolható bennük.

 

Az ajtók belső felén törölköző- és esernyőtartót is találunk, ami nagyon praktikus. További előnyük, hogy a perforált ajtók intenzív szellőzést tesznek lehetővé.

 

Kulccsal zárhatók, de extraként számkombinációs zár, lakat, lakatkilincs, elektronikus zár, sőt pénzbedobós zár is kérhető.

 

A modernitás jegyében: válasszon Z-ajtós öltözőszekrényt!

 

Az öltözőszekrények közül külön meg kell említenünk a modern helyiségek praktikus darabját: a Z-ajtós öltözőszekrényt. Ez ránézésre hasonlít a hosszúajtós szekrényekhez, azonban helytakarékosabb megoldást kínál.

 

A PROJECT Z6 NEW Z-ajtós zárható fémszekrény előnye, hogy bár csak kicsivel szélesebb, mint egy méter, mégis hat ember számára biztosít helyet a tároláshoz. Nem véletlen, hogy ez a legkedveltebb öltözőszekrény az Office Plaza vásárlói körében!

 

Számtalan jó tulajdonsággal rendelkezik: 120 mm magas galvanizált lábakon áll, ezért alatta könnyű takarítani. Maga a szekrény is egyszerűen tisztítható kívül és belül is.

 

Előnye még, hogy öltözőpad is rendelhető hozzá, valamint a színe is szabadon megválasztható, akár ajtónként is! További extrák ehhez a termékhez is kérhetők!

 

Többféle zárható fémszekrény az Office Plazában!

 

Az irodai tárolószekrényeken és az öltözőszekrényeken kívül további zárható fémszekrények is megtalálhatók kínálatunkban. A Létesítményüzemeltetés kategóriában alkatrésztároló szekrények, kulcsszekrények is helyet kaptak, de a Biztonságtechnika főcsoportban is érdemes szétnézni! Itt értékmegőrzők, széfek, lemezszekrények közül lehet választani.

 

Böngésszen irodabútor webáruházunk termékei között, itt mindent megtalál, ami egy irodába kellhet!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n