Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2020.02.13 10:12

   6 dolog, amit minden alkalmazott szeretne az irodába

   Többször írtunk már arról, hogy nemcsak az emberek munkához való hozzáállása változott meg jelentősen az utóbbi néhány évben, de ezzel párhuzamosan a munkahellyel szembeni elvárások is.

   Lássuk, mi az, amit minden dolgozó szeretne az irodába, ahol a napjai nagy részét tölti!

   A vállalatok között egyre kiélezettebb verseny folyik a tehetségért, a korszerű szemlélet szerint pedig a jó iroda kiválóan működik, mint vonzerő.

   1. Funkcionális íróasztal

   Ma már egyáltalán nem mindegy, milyen íróasztalokkal rendezzük be a munkaállomásokat, a dolgozók elvárják, hogy kényelmes és sokoldalú legyen. Ha hamar elfáradnak, ha megfájdul a derekuk, azt igenis a munkahely terhére róják fel. Az ülő-álló íróasztalok kiváló és költséghatékony megoldást jelentenek, az alkalmazottak pedig nagyon élvezik a használatukat, főként ha több órát kell egyhuzamban számítógépen dolgozniuk.

   6 dolog, amit minden alkalmazott szeretne az irodába

   2. Kényelmes székek

   A legfontosabbak természetesen azok az ülőbútorok, amin sokat kell ülni: a jó minőségű, ergonomikus forgószék az irodai dolgozó legfontosabb munkaeszköze és legjobb barátja. Nemcsak a koncentrációképesség és a hatékonyság, de az egészségmegőrzés szempontjából is elsődleges, hogy az alkalmazottak kiváló székeket kapjanak a munkájuk elvégzéséhez.

    

   6 dolog, amit minden alkalmazott szeretne az irodába

   3. Felszerelt teakonyha

   Enni és inni mindenkinek kell, persze - de egy jó kis teakonyha ennél sokkal többet ad hozzá az iroda vonzerejéhez. Helyet, ahol lehet egyet szusszanni és kicsit feltöltődni, kávé mellett elbeszélgetni a kollégákkal, vagy úgy dolgozni, mintha nem is egy munkahelyen lenne az ember, hanem otthon. A közösségi helyiségek általánosságban sem rontják, hanem javítják a dolgozók termelékenységét, ez pedig a konyhára hatványozottan igaz. És szerezzünk be egy tényleg remek kávéfőzőt, ha pedig erre elég hely van, egy kanapét is mindenképpen!

   6 dolog, amit minden alkalmazott szeretne az irodába

   4. Több kisebb tárgyaló

   A nyitott terű irodák és projektalapú munka elterjedése felértékelte a kisebb tárgyalók fontosságát a munkahelyeken. A megváltozott munka megköveteli, hogy a kollégák kisebb csapatokban dolgozzanak és akár naponta többször, spontán összeüljenek egy rövid megbeszélésre. Ha ezt elősegítjük, növeljük a termelékenységet és természetesen a dolgozói morálnak is jót tesz.

   5. Működő multifunkciós nyomtató

   A kutatások szerint a dolgozók csaknem 80 százaléka elvárja, hogy legyen multifunkciós eszköz az irodában, amit használhatnak a munkájukhoz, és akkor sem szólnak rájuk, ha szükség esetén épp maguknak nyomtatnak ki valamit. A jó eszköz kis helyen elfér, gyorsan nyomtat, fénymásol és szkennel, könnyű kezelni és üzembiztosan működik. Semmi sem idegesíti jobban a kollégákat, mintha egy nem működő vagy folyton elakadó nyomtató miatt nem tudják elvégezni a munkájukat.

    

   6 dolog, amit minden alkalmazott szeretne az irodába

    

   6. Természetes fény

   Minden embernek szüksége van fényre, a legjobb forrás pedig mindig a nap. Az irodai környezetet kutató World Green Building Council felmérése szerint az ablakok közelében ülő munkatársak 15 százalékkal nagyobb hatékonysággal dolgoznak, mint azon kollégáik, akik nem jutnak természetes fényhez. Azokban az irodákban, ahol kifejezetten kevés a napfény, használjunk teljes spektrumú fényforrásokat, amelyek jól szimulálják a napsugárzást.