Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2021.06.23 14:00

   Az irodai levegő felszabadít – főleg, ha ezekre odafigyelsz

   Mint írtuk, a járvány után az irodánk sem lesz ugyanaz, hiszen a megváltozott körülményekhez, a dolgozók igényeihez a jó munkahelynek alkalmazkodnia kell. Mit akar a 21. századi munkavállaló? Kényelmet, több természetet, kevesebb betont.

   Az iroda mint második otthon

   Az már 2019-es bejegyzésünk írásakor is alapvetőnek számított, hogy egy sikeres cég nem engedheti meg magának, hogy az alkalmazottak zord körülmények között dolgozzanak. Ez mit sem változott, ráadásul azt is megtapasztaltuk, milyen előnyökkel jár a távmunka. Hogyan tovább most, a járvány lecsengésével?

   A korszerű iroda bútoraival biztosítja az otthon megszokott kényelmet, teret ad a kreativitásnak, ösztönzi a csapatmunkát, ugyanakkor megteremti az elkülönülés lehetőséget, ha arra van szükség. Hiába töltenek bent a kollégák kevesebb időt, ha ez a kevés is frusztrációt okoz, akkor előbb vagy utóbb távoznak a cégtől.

   Nyitott tér, szabadon áramló gondolatok

   A külső terek bevonása a dolgos hétköznapokba már a pandémia előtt is egyre nagyobb népszerűségnek örvendett, a COVID alatt és után azonban elsődleges fontosságúvá vált. Egyrészt szabad levegőn, megfelelő távolságtartás mellett kevésbé vagyunk kitéve a megfertőződés kockázatának, másrészt sokkal inspirálóbb kinti környezetben dolgozni, mint a négy fal között – miért ülünk ki home office-ban a kertbe? Mert egyszerűen jól érezzük magunkat, így a munka is jobban esik.

   A kültéri helyszínek egyformán alkalmasak megbeszélések megtartására, vendégfogadásra, vagy éppen pár percnyi szünetre. Ha nagyobb tér áll rendelkezésünkre, akkor több, egymástól független munkaterületet is kialakíthatunk: Tárgyalóasztallal és könnyebb szerkezetű, mégis komfortos székekkel létrehozhatunk egy tárgyalási zónát, illetve néhány különálló, „magányos” munkaállomást.

   Bejön a kint – szó szerint.

   Mi a teendő, ha a már meglévő irodát szeretnénk átalakítani, de nincs zöld kapcsolat? Növényekkel, natúr színekkel, több természetes fénnyel és letisztul, klasszikus formákkal tehetjük igazán természetközelivé a belső tereket. Mindez évek múlva sem fog kimenni a divatból, apróbb változtatásokkal sokáig szolgálhatja a munkavállalók kényelmét és jólétét.

   A járvány rámutatott arra, hogy a rossz szellőzés és az állott levegő komoly egészségügyi kockázatot jelent minden munkahelyen. Erre remek megoldás, ha dús növényzettel töltjük fel a helyiségeket (az iroda mellett az ebédlőt, öltözőt, konyhát stb.) – nemcsak a levegő minőségén javít, de a zajszennyezést is csökkenti. Rásegíthetünk még a biztonságérzetre légtisztítókkal, amelyek kiszűrik a szennyeződéseket, és védelmet nyújtanak a baktériumok ellen.

   A növények és a természetes anyagok benti használata javítja a koncentrációt, segít a stressz leküzdésében, nem mellesleg jót tesz mentális egészségünknek is. Néhány cserepes növény is csodát tesz, de ha az irodát teljesen át akarjuk alakítani, akkor érdemes hasonló megoldásokban gondolkodni: