Zárvatartás

   Tisztelt Ügyfeleink!

   2022.05.31-én bemutatótermünk és ügyfélszolgálatunk is zárva lesz átalakítási munkálatok miatt, a személyes átvétel aznap 13:00-ig lehetséges. Ez idő alatt rendeléseiket zavartalanul leadhatják, a szállítások továbbra is végbe mennek.

   Megértésüket köszönjük!

   Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2022.02.24 09:19

   Miért kell minden irodába flipchart tábla?

   A prezentálás egyik legnépszerűbb eszköze a flipchart tábla. Annak ellenére is szükség van rá minden irodában, hogy napjainkban a többfunkciós, multimédiás eszközöké a főszerep. De a jól bevált, egyszerű dolgoktól sem kell azért búcsúzni!

   A flipchart tábla előnyei

    

   Flipchart táblát állítólag már az 1900-as évek elején is használtak, azonban a modern prezentációs tábla megalkotása Peter Kent nevéhez fűződik. Ő találta fel a ma is használatos fehér, festőállványhoz hasonlítható táblát, melynek tetejére papírt lehet fűzni.

    

   Azóta ez a tárgy nélkülözhetetlen kellékké vált minden irodában: egy brainstorming, egy rövid megbeszélés, egy ad hoc találkozó sem lehet meg írható tábla nélkül, a mozgathatóság pedig alapkövetelménnyé vált.

    

   Mert mik is a jelenlegi flipchart táblák fő jellemzői? Lábakon állnak, a komolyabb darabokra görgőket is felszereltek. Magasságuk állítható, így mindenki jól látja a rájuk írt szöveget. A rájuk fűzhető papíron kívül a fehér, mágneses részre is lehet írni, ezért a hagyományos krétás táblákkal szemben is előnyre tettek szert.

    

   Nem véletlen, hogy az Office Plazában kapható prezentációs eszközök közül ezek a legkeresettebbek.

    

   A flipchart tábla és a modern eszközök

    

   A gyakori prezentálók tudják, mennyire színes és látványos lehet az előadás, ha mozgó képeket, hangot is elhelyezünk a bemutatóban. Igen, de arra már kevesen gondolnak, mindez mennyi munkával jár, és még így sem biztos, hogy sikerünk lesz. Ugyanis minden digitális eszköznek megvan az a hátránya, hogy csak hálózatról működtethetők, lefagyhatnak, elromolhatnak.

    

   Ezzel szemben a jó öreg flipchart tábla bármikor előkapható! Profi módon előre meg lehet írni a prezentáció tematikáját a papírlapokra: lehet, hogy nem lesz dizájnos, de természetes biztosan.

    

   Az előadáson pedig csak elegáns mozdulatokkal lapozni kell a flipchartokat, és nem kell attól rettegni, hogy nem tölt be egy kép vagy elvesznek a diagram adatai.

    

   Aki úgy érzi, több helyre van szüksége, válasszon karos flipchart táblát! A nálunk kapható VICTORIA VFT626 mágneses mobil flipchart tábla két segédkarral rendelkezik, így hatékonyan segíti a prezentálást. További előnye, hogy görgős, és a papírtartó tüskék távolsága is változtatható. 

    

   Kiegészítők a flipchart táblákhoz

    

   Valójában a flipchart táblák is többfunkciósak: nemcsak a rájuk helyezett téphető papírlapokra, hanem magára a táblára is lehet írni. Ehhez szükségünk van markerekre, azaz táblafilcekre, a törléshez pedig szivacsra.

    

   De hova tegyük őket? Ma már a legtöbb tábla rendelkezik tolltartó tálcával. A figyelmes gyártóknak köszönhetően pedig használhatunk olyan, mágnessel tapadó táblatörlőket is, amelyekben elhelyezhetők a markerek: az ilyen szettek nagyon praktikusak.

    

   Érdemes színes mágneskorongokat is beszerezni tőlünk a flipchart tábla vásárlásakor, ezekkel bármit is rögzíthetünk a táblára az előadás alatt. Főleg a gyerekeknek tartott foglalkozásokon van ennek nagy sikere, a tanárok gyakran ki is használják ezt a lehetőséget.

    

   Jó tanácsok a prezentációs tábla használatához

    

   A flipchart tábla nem való bonyolult diagramok, tervek bemutatására, inkább csak szavak, listák, rajzok kerüljenek rá! Célszerű nagy betűket használni, olvashatóan írni. 

    

   A markerek közül a fekete, a piros és a zöld színűt részesítsük előnyben! Előadás előtt mindig ellenőrizzük, nem száradtak-e ki!

    

   A letépett papírokat minden esetben tegyük el, hátha egy másik prezentáción szükség lesz majd rájuk!


   További ötletekért olvassa el korábbi blogcikkeinket, irodaellátás ügyben pedig vegye igénybe szolgáltatásainkat! Az Office Plaza munkatársai várják hívását!