Blog

Felhívás a forgószékek ellenzőinek!

2022.01.24 11:06

Sok olyan ember van, aki a munkavégzés során ragaszkodik a hagyományos irodai székhez. Pedig a forgószékek számtalan jó tulajdonsággal rendelkeznek! Szeretnénk meggyőzni a kétkedőket, ellenzőket, hogy váltsanak!

10+1 érv a forgószékek mellett:

 

  1. Gurul: Talán ez a legjellemzőbb tulajdonsága egy forgószéknek. A görgőkkel ellátott széken ülve fel sem kell állnunk, ha egyik asztaltól a másikig megyünk. Egy kicsit a gyerekkort, a játékosságot idézi fel minden gurulós szék. 

  2. Forog: A forgószékek a nevüket e tulajdonságukról kapták. Igen, a stabil székekkel ellentétben ezek az irodai székek körbe tudnak forogni, ami egyrészt szintén hasznos a feszültséglevezetés szempontjából, másrészt így könnyebben elérjük az asztal végén lévő dolgainkat is.


  3. Kényelmes: Aki ült már órákon át fából készült széken, tudja, hogy mennyire fárasztó. Sokszor egy jó párna vagy egy szövetborítás sem segít a helyzeten. Ezzel szemben a forgószékek üléshuzata puha, és az ülésmélység is állítható, így a hosszú munkavégzés alatt végig komfortosan érezzük magunkat. Az áruházunkban kapható forgószékek terméklapján feltüntetjük az ide vonatkozó adatokat.


  4. Személyre szabott üléshuzat: Egy kényelmes bőrfotelre vágyik? Vagy egy modern hálós forgószékre? Ez is meghatározható az irodai szék kiválasztása során. De ha a hagyományos szövethuzattal szeretne forgószéket, nálunk azt is nagy választékban talál.


  5. Dönthető háttámla: Sokaknak a hátra hajtható támla jut eszébe a forgószékek előnyeit vizsgálva. Ideális esetben a háttámla teljes hosszában megtámasztja a gerincoszlopot. A támla dőlésszögének helyes beállítása elengedhetetlen feltétele a sikeres munkavégzésnek.


  6. Lehet karfája: A legtöbb forgószék karfás, ami szintén segíti a helyes testtartást. Számítógépen dolgozóknak fontos a kar alátámasztása vagy a kezek megpihentetése. Egy hagyományos széknek viszont nincs karfája, vagy ha van is, zavaró lehet. Érdemes olyan forgószéket választani tehát, ahol a karfa állítható.


  7. Fejtámla: Ugye milyen jó érzés két meeting vagy két e-mail között egy kicsit megpihenni? Hátrahajtani a fejet, a szemeket becsukni, s feltöltődni néhány percig. Nos, ez egy fejtámlás forgószékben minden további nélkül megtehető.


  8. Állítható magasság: Ez a forgószékek egyik legnagyobb előnye, amitől tényleg verhetetlenek. A személyre szabhatóság, az ergonomikus működés ma már alapkövetelmény minden irodában, a stabil székek pedig nem felelnek meg e feltételeknek. A gázlift mechanikának köszönhetően minden forgószék rendelkezik ezzel a tulajdonsággal.


  9. Teherbírás: Az irodai székek kiválasztásánál a teherbíró képesség is fontos szempont lehet. Egyik legnépszerűbb termékünk, a WASHINGTON forgószék egy 120 kilogramm súlyú embernek is megfelelő. Bemutatótermünkben Ön is kipróbálhatja!


  10. Színe is választható: Míg a fából készült székek esetében nincs lehetőségünk kiválasztani az irodához illő színt, a forgószékekkel ezt megtehetjük. A feketén kívül webáruházunkban is elérhetők a piros, kék, zöld, sárga, szürke, bordó színű székek is. A termékek adatlapján lehet megnézni, milyen áll rendelkezésre az adott modellnél.

    +1. Megfizethető ár: Sokan azért nem mernek forgószéket vásárolni maguknak, mert azt képzelik, drága. Pedig a közepes árkategóriájú termékek is tartalmaznak számos hasznos funkciót a fentebb felsoroltak közül. Érdemes szétnézni az Office Plaza kínálatában, mert akciókkal is folyamatosan kedveskedünk vásárlóinknak.

 

Reméljük, valóban sikerült meggyőznünk a forgószékek ellenzőit, hogy váltsanak! Bemutatótermünkben időpont-egyeztetést követően van lehetőség a székek kipróbálására is! Várjuk hívását!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n