Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2020.03.27 13:14

   Home Office: a kutatók szerint sem dolgozunk rosszabbul otthon!

   Nem csökkenti a produktivitást az otthoni munkavégzés egy norvég kutatás szerint, ha az ember rendelkezik a megfelelő eszközökkel.

   A SINTEF norvég kutatócég munkatársai hosszú ideje vizsgálják a csapatmunkát olyan szuper cégeknél, mint a Spotify vagy az Ericsson. Friss tanulmányuk szerint az emberek nem válnak kevésbé produktívvá az otthoni munkavégzés során, feltéve, hogy ésszerűen dolgoznak és rendelkeznek azokkal az eszközökkel, melyek szükségesek a kollégákkal való együttdolgozáshoz - írta a PhysOrg.com tudományos lap híre alapján több portál.

    

   Nils Brede Moe kutatásvezető szerint  jól meg lehet őrizni a hatékonyságot akkor is, ha otthonról, úgynevezett virtuális csapatokban kell dolgozni. Azt viszont hozzáteszi a kutató, hogy kicsit ugyan nagyobb kihívást jelenthet a hatékonyság fenntartása, de ha sikerül, jobb eredmény is születhet mint az egy helyen tartózkodó munkacsoportoknál.

    

   Azok, akik irodában és otthon is dolgoznak felváltva, úgy érzik: sokkal több feladatot végeznek el otthon, ahol kevesebbszer szakítják meg őket a munkában. Egy ilyen megszakítás után egy fejlesztőnek átlagosan 20 percre van szüksége ahhoz, hogy folytassa a feladatát.

    

   A kutatók szerint fontos, hogy az együtt dolgozók jelentkezzenek be, amikor felveszik, és amikor leteszik a munkát. Ez azért is érdekes, mert jobban megbíznak egymásban a kollégák, ha tudják, hogy mikor kire lehet számítani, és mikor van valaki távol a munkaállomástól. Érdemes a napokat előre beosztani, és ha mindenki ehhez tartja magát, nagyon hatékony lesz az együttműködés.

    

   A Forbes magazin korábban szintén részletesen foglalkozott az otthoni munka és produktivitás kérdésével. A lapnak Roger Hockett irodabútor-tervező arról beszélt, hogy az otthon dolgozók úgy szembesülnek azzal, hogy nincsenek elég jól felszerelkezve, hogy egy hosszú munkanap után minden tagjuk fáj. Az ergonómiai szakember szerint érdemes egy külön dolgozó szobát berendezni otthon, ha viszont erre nincsen lehetőség, akkor először is egy szuper széket kell vásárolni, mert mindennek az az alapja. Szintén nagyon fontos a megfelelő világítás, ami nem is különösebben költségigényes dolog, és nagyon megéri. Ha lehetőség van rá, íróasztalt is érdemes beszerezni, ezekből a legjobbak azok, amelyeknek magassága állítható, így ülve és állva is lehet mellettük dolgozni.