Irodai szék

Az irodai szék valamennyi kategóriájában kínálunk az eltérő igényeknek megfelelő székeket - a gázliftes munkaszékektől a tárgyalószékekig, a vezetői kategóriájú főnöki forgószékektől a várótermi székekig  - valamint ezek megfelelő kiegészítőit (karfák, speciális székgörgők, székalátétek). Csapatunk az irodai székek forgalmazására specializálódott, sokéves tapasztalatunkkal segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő irodai széket, és természetesen a vásárlás után is állunk rendelkezésére.

Manapság életünk egyharmad részét munkahelyünkön töltjük. A legtöbbünknek ez a munkahely egy iroda, ahol akár fél napokat is íróasztalunknál ülünk. Ha pedig elhagyjuk a helyünket, akkor értekezleten, megbeszélésen veszünk részt, munkatársainkra vagy ügyfeleinkre várakozunk. Ülve. Az irodai munkavégzés napjainkban a legelterjedtebb munkaforma. Ülőmunka, amelynek hatékony elvégzéséhez elengedhetetlenek a kényelmes, ugyanakkor jó tartást biztosító és ergonomikus irodai székek, amelyek egyszerre segítik a munka hatékonyságát és megalapozzák az egészséges munkakörnyezetet. Tovább olvasok az irodai székekről..


Kérjük válassza ki az alábbi irodai szék típusok közül az Ön igényeinek megfelelőt:

Annak érdekében, hogy ne fájduljon meg a hátunk, ne sajogjon a derekunk és vállunk se váljon ólomnehézzé, de ne is álmosodjunk el, speciális irodai székekre van szükség. Ezeket a székeket arra fejlesztették ki, hogy órákat ülhessünk rajtuk egyhuzamban, változatlan testhelyzetben, mégse fáradjunk el – ugyanakkor ne pihenésünket, hanem hatékonyságunkat szolgálják. Ez persze semmiképp sem jelenthet kényelmetlenséget. Ezeket az irodai székeket úgy tervezik, hogy kellően kényelmesek legyenek, emellett biztosítsák azt a testtartást, amelyben a jó munkavégzéshez szükséges éberség és koncentráltság megőrizhető. Akár nyolc órán át.

Választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy abban mindent megtaláljon, amire csak szüksége lehet az irodai munkához. Olyan termékeket, amelyek hozzájárulnak az Ön üzleti sikereihez. Bőséges és körültekintően összeállított irodai szék kínálatunkban az eltérő igényeknek megfelelően a forgószékek mellett hagyományos tárgyalószékek, munkaszékek, főnöki fotelek is helyet kaptak. Hogy Ön bármit is csináljon az irodában, csak a munkájára kelljen koncentrálnia. Akár az asztalánál, akár a tárgyalóban.

Azért, hogy Ön maximálisan elégedett legyen, kizárólag kiváló minőségű, megfelelő garanciai háttérrel rendelkező  irodai székeket forgalmazunk, amelyek garantáltan hozzájárulnak majd az Ön hatékony munkavégzéséhez és sikeres tárgyalásaihoz. Nézzen körül, válogasson bátran! Kínálatunkban számos hasznos kiegészítőt is megtalál. Ha pedig segítségre van szüksége, hívja bizalommal munkatársainkat, vagy látogasson el bemutatótermünkbe – szeretettel és szakértelemmel fogadjuk!

© officeplaza.hu - OfficePlaza - Irodai szék

Szűrés
officeplaza-hu a FAVI.hu-n