Blog

Major főnöki forgószék: megbízhatóság 24 órában

2022.04.19 10:05

Ön hallott már a 24 órás forgószékről? Ha még nem, ideje megismerkedni ezzel a speciális munkaszékkel! Kiváló tulajdonságokkal rendelkező irodai székről van szó, melyet egész napos használatra terveztek. Közülük is kiemelkedik a Major főnöki forgószék.

Mi az a 24 órás forgószék?

 

Ez a fogalom nem ismeretlen az irodai dolgozók körében. Olyan széket takar, melynek jellemzője a nagy strapabíró képesség és a kimagasló teherbírás, továbbá rendkívül ellenálló szövetből készült. A forgószékek királyának is lehetne nevezni az ilyen irodaszékeket, hiszen minden alapvető funkcióval rendelkeznek a felsoroltakon túl.

 

Kik használnak ilyet? Elsősorban olyan munkakörökre kell gondolni, ahol napi 24 órás szolgálat van: diszpécserek, forgalomirányítók, ügyeleti dolgozók, recepciósok. De ugyanígy a portaszolgálatot teljesítők is ide tartoznak, vagy azok az orvosok, kutatók, magas beosztású vezetők, akik valamilyen komolyabb projekten dolgoznak, és az éjszakát is az irodában töltik.

 

Ilyen esetekben alkalmazzák leginkább a 24 órás forgószékeket, melyek innen, az Office Plaza webáruházból is megrendelhetők: az irodai székek között megtalálhatók, azon belül pedig a speciális munkaszékek között érdemes keresni őket.

 

Egy kiváló 24 órás munkaszék: a Major főnöki forgószék

 

Mielőtt egy komolyabb, strapabíróbb szék mellett döntünk, ismerkedjünk meg az előnyeivel! Vegyük példának irodabútor áruházunk kiváló darabját, a Major főnöki forgószéket! 

 

Ez robusztus darab, többek között attól olyan biztonságos, hogy polírozott alumínium lábcsillaggal rendelkezik. A középkategóriás forgószékek többségénél ez az alkatrész műanyag, és bár ezek is képesek akár 110 kilogrammos teher kibírására, az igazán megbízható székek vázszerkezete erősebb. A Major főnöki forgószék teherbírása 150 kilogramm, ami tényleg fontos, ha többműszakos munkakörben dolgozók használják a széket.

 

Mikor az egyik ember végez a feladatával, átadja a helyét a másiknak: a 24 órás forgószék éjjel-nappal használatban van, és szükséges, hogy a könnyebb és nehezebb súlyú embereket is elbírja. 

 

Személyre szabható, 24 órás forgószék

 

A jó forgószékek szinte minden eleme személyre szabható. A Major főnöki forgószék esetében ez a követelmény különösen fennáll, hiszen a legjellemzőbb tulajdonsága ennek a széknek, hogy a térdrész szöge is állítható. Így attól függően, hogy ki milyen hosszú combokkal rendelkezik, vagy kinek mennyire fáradt el a lába munkavégzés közben, beállítható ez a funkció egyénileg.

 

Ugyanígy pozicionálható a karfa, a fejtámla és a deréktámasz is! De ez még nem minden! A Major főnöki forgószéknél a háttámla előre is dönthető!

 

Ez a 24 órás szék valóban sok mindenre képes: többfunkciós mechanizmusa lehetővé teszi, hogy a háttámla és az ülőlap egymástól függetlenül állítható legyen, de külön szabályozható az is, mekkora legyen az ülésmélység és -magasság.

 

Hogyan lehet Öné a 24 órás forgószékek kiválósága, a Major főnöki forgószék?

 

Az Office Plaza honlapján egyszerűen megrendelhető a termék. Felhasználóbarát webáruházunkban minden irodabútorról részletes leírás olvasható, így bárki könnyen el tudja dönteni, melyik forgószék lesz számára a legjobb.

 

A Major főnöki forgószék az egyik azon irodai székeink közül, mely bemutatótermünkben is megtekinthető, kipróbálható. Beleülve tapasztalható, mennyire erős a szövetkárpitozás, mely az ülőlapot, a háttámlát és a fejtámlát is borítja.


Jöjjön el bemutatótermünkbe, és győződjön meg a szék előnyeiről személyesen! Időpont-egyeztetéshez hívja ügyfélszolgálatunkat! Ha megbízható irodabútort keres, válassza az Office Plazát!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n