Zárvatartás

   Tisztelt Ügyfeleink!

   2022.05.31-én bemutatótermünk és ügyfélszolgálatunk is zárva lesz átalakítási munkálatok miatt, a személyes átvétel aznap 13:00-ig lehetséges. Ez idő alatt rendeléseiket zavartalanul leadhatják, a szállítások továbbra is végbe mennek.

   Megértésüket köszönjük!

   Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2022.04.19 10:05

   Major főnöki forgószék: megbízhatóság 24 órában

   Ön hallott már a 24 órás forgószékről? Ha még nem, ideje megismerkedni ezzel a speciális munkaszékkel! Kiváló tulajdonságokkal rendelkező irodai székről van szó, melyet egész napos használatra terveztek. Közülük is kiemelkedik a Major főnöki forgószék.

   Mi az a 24 órás forgószék?

    

   Ez a fogalom nem ismeretlen az irodai dolgozók körében. Olyan széket takar, melynek jellemzője a nagy strapabíró képesség és a kimagasló teherbírás, továbbá rendkívül ellenálló szövetből készült. A forgószékek királyának is lehetne nevezni az ilyen irodaszékeket, hiszen minden alapvető funkcióval rendelkeznek a felsoroltakon túl.

    

   Kik használnak ilyet? Elsősorban olyan munkakörökre kell gondolni, ahol napi 24 órás szolgálat van: diszpécserek, forgalomirányítók, ügyeleti dolgozók, recepciósok. De ugyanígy a portaszolgálatot teljesítők is ide tartoznak, vagy azok az orvosok, kutatók, magas beosztású vezetők, akik valamilyen komolyabb projekten dolgoznak, és az éjszakát is az irodában töltik.

    

   Ilyen esetekben alkalmazzák leginkább a 24 órás forgószékeket, melyek innen, az Office Plaza webáruházból is megrendelhetők: az irodai székek között megtalálhatók, azon belül pedig a speciális munkaszékek között érdemes keresni őket.

    

   Egy kiváló 24 órás munkaszék: a Major főnöki forgószék

    

   Mielőtt egy komolyabb, strapabíróbb szék mellett döntünk, ismerkedjünk meg az előnyeivel! Vegyük példának irodabútor áruházunk kiváló darabját, a Major főnöki forgószéket! 

    

   Ez robusztus darab, többek között attól olyan biztonságos, hogy polírozott alumínium lábcsillaggal rendelkezik. A középkategóriás forgószékek többségénél ez az alkatrész műanyag, és bár ezek is képesek akár 110 kilogrammos teher kibírására, az igazán megbízható székek vázszerkezete erősebb. A Major főnöki forgószék teherbírása 150 kilogramm, ami tényleg fontos, ha többműszakos munkakörben dolgozók használják a széket.

    

   Mikor az egyik ember végez a feladatával, átadja a helyét a másiknak: a 24 órás forgószék éjjel-nappal használatban van, és szükséges, hogy a könnyebb és nehezebb súlyú embereket is elbírja. 

    

   Személyre szabható, 24 órás forgószék

    

   A jó forgószékek szinte minden eleme személyre szabható. A Major főnöki forgószék esetében ez a követelmény különösen fennáll, hiszen a legjellemzőbb tulajdonsága ennek a széknek, hogy a térdrész szöge is állítható. Így attól függően, hogy ki milyen hosszú combokkal rendelkezik, vagy kinek mennyire fáradt el a lába munkavégzés közben, beállítható ez a funkció egyénileg.

    

   Ugyanígy pozicionálható a karfa, a fejtámla és a deréktámasz is! De ez még nem minden! A Major főnöki forgószéknél a háttámla előre is dönthető!

    

   Ez a 24 órás szék valóban sok mindenre képes: többfunkciós mechanizmusa lehetővé teszi, hogy a háttámla és az ülőlap egymástól függetlenül állítható legyen, de külön szabályozható az is, mekkora legyen az ülésmélység és -magasság.

    

   Hogyan lehet Öné a 24 órás forgószékek kiválósága, a Major főnöki forgószék?

    

   Az Office Plaza honlapján egyszerűen megrendelhető a termék. Felhasználóbarát webáruházunkban minden irodabútorról részletes leírás olvasható, így bárki könnyen el tudja dönteni, melyik forgószék lesz számára a legjobb.

    

   A Major főnöki forgószék az egyik azon irodai székeink közül, mely bemutatótermünkben is megtekinthető, kipróbálható. Beleülve tapasztalható, mennyire erős a szövetkárpitozás, mely az ülőlapot, a háttámlát és a fejtámlát is borítja.


   Jöjjön el bemutatótermünkbe, és győződjön meg a szék előnyeiről személyesen! Időpont-egyeztetéshez hívja ügyfélszolgálatunkat! Ha megbízható irodabútort keres, válassza az Office Plazát!