Blog

Milyen a tökéletes főnöki irodai szék?

2022.12.20 08:49
Milyen a tökéletes főnöki irodai szék?

Az egyik legfontosabb dolog a vezető irodájának berendezése kapcsán a tökéletes főnöki irodai szék megtalálása. Ez az a bútor, amelynek egyszerre kell eleganciát, magabiztosságot és profizmust sugároznia, ugyanakkor az is fontos, hogy kényelmes legyen. Lássuk, milyen forgószékek a legjobbak e tekintetben!

A főnöki irodai szék feladata

 

A főnöki iroda berendezésénél több szempontot is figyelembe kell venni. Az egyik legjelentősebb bútor itt a főnöki asztal, amelynek egyrészt szélesnek és hosszúnak kell lennie, hogy a sok irat és számítástechnikai eszköz - például monitor, nyomtató - elférjen rajta.

 

Az asztal mellett azonban a főnöki irodai szék kiválasztása is nagy jelentőséggel bír. A legtöbb esetben ugyanis a vezérigazgató, vezető akár napi 8-10 órát is az irodájában tölt hivatalos ügyeket intézve. Munkáját legtöbbször az asztal mögött ülve végzi, szerződéseket ír vagy telefonál.

 

Éppen ezért számára olyan forgószék a jó, amely strapabíró, kényelmes, ugyanakkor komolyabb összhatással bír, mint egy átlagos forgószék. Sem az irodai szék anyaga, sem a színe nem mindegy, továbbá fontos az is, hogy különböző extrákkal legyen felszerelve.

 

Az Office Plaza kínálatában a főnöki forgószék kategóriában találhatók meg azok az ülőalkalmatosságok, amelyek megfelelnek e követelményeknek.

 

A legnépszerűbb főnöki székek

 

Két kedvelt modellt választottunk ki ahhoz, hogy bemutassuk, milyen egy ideális főnöki irodai szék. Mindkettő kipróbálható budapesti bemutatótermünkben.

 

A UNIQUE márkájú VIP exkluzív főnöki irodai szék az egyik legnépszerűbb termékünk, mivel többféle színben is kapható. Az iroda berendezésénél ugyanis figyelembe kell venni a többi bútor színét is, valamint azt, milyen a munkahelyi légkör. Egy fiatalosabb, újítóbb szellemű csapat vezetőjének nem biztos, hogy egy fekete főnöki szék lesz a legmegfelelőbb.

 

A UNIQUE VIP exkluzív főnöki forgószék háttámlája feszített hálós (mesh), tartozik hozzá állítható deréktámasz is, amelynek köszönhetően biztosítható a helyes testtartás munkavégzés közben. Az ülőlap feszített hálós szövetborítású, ezért jól szellőzik, napi több órás munkavégzéshez is ideális.

 

Van karfa, mely állítható magasságú, puha támfelületű. Különlegessége a széknek az állítható rugózási keménységű, több ponton rögzíthető szinkronmechanika antishock funkcióval. 24 hónap teljes körű garanciát vállalunk rá.

 

Igazi tekintélyt sugároz az Antares Buffalo PU főnöki forgószék, mely egy hagyományos irodában mutat jól. Választható fekete vagy drapp színű, puha poliuretán textilbőr kárpitozással, vagy valódi bőrrel fekete színben.

 

Ez egy magas háttámlájú főnöki irodai szék, melyben multiblock mechanika található hinta funkcióval. Az ülésmagasság 49-55 cm között állítható, a szék teherbírása 120 kg. A gyártók napi 5-7 órás intenzív használatra tervezték. Festett és lakkozott fautánzatú műanyag karfával és lábcsillaggal rendelkezik. 

 

 

A főnöki forgószék kiválasztásának menete

 

A megújult Office Plaza webáruházban még egyszerűbben lehet megtalálni a legideálisabb bútort az irodába, ugyanis a kategóriákon belül lehetőség van a találatok szűrésére is.

 

A főnöki forgószékeken belül lehet gyártó, anyag vagy terhelhetőség alapján is keresni. További lehetőségként ki lehet választani a karfát és a mechanika típusát is, így sokkal gyorsabban rá lehet lelni a tökéletes főnöki irodai székre.


A raktáron lévő termékeket azonnal tudjuk szállítani, és egyre nő azoknak a forgószékeknek a száma, amelyek kipróbálhatók. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne ellátogatni bemutató termünkbe, és tesztelje irodai székeinket személyesen!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n