Blog

Hogyan válaszd ki a tökéletes széket játékhoz?

2018.01.10 14:55

Bizonyára senki sem vitázna azzal az állítással, hogy annak a széknek, amiben a legtöbb időt töltöd otthon vagy a munkahelyen, egyben a legkényelmesebb székednek kell lennie. Az a szék, amin csak napi öt percet ülsz, akár kényelmetlen is lehet, viszont amiben öt órát, az semmi esetre sem.


Ha a hobbid a számítógépes játék, pláne ha a hardcore gamerek táborát erősíted, biztosan a gép előtt töltöd a legtöbb időt ülő helyzetben.

Akár hiszed, akár nem, a jó gamer szék (magyarul játékülés :) )egészen új szintre emeli a játékélményt. Néhány közülük annyira megváltoztat mindent, amit a forgószékekről és a számítógépes játékok nyújtotta élményről eddig gondoltál, hogy ha beleülsz, soha többet nem akarsz majd másmilyen székben játszani. Sőt dolgozni sem.

A gamer székek persze nem csupán játékra jók, mindenkinek ajánlott, aki legalább napi néhány órát egy számítógép előtt ülve tölt el. Mérnököknek, fejlesztőknek, programozóknak, dizájnereknek, szerkesztőknek, irodába vagy otthonra egyaránt jó választás, akinek pedig otthon van a munkahelye, annak szinte kötelezően beszerzendő ülőbútor.

Gamer szék
A gamer székeket úgy tervezték, hogy legalább heti 20 órán keresztül kényelmes ülés essen bennük, mégpedig éveken át. Nemcsak kialakításuk, de a felhasznált anyagok, a gyártás technológiája és az összeszerelés minősége is messze felülmúlja a hagyományos irodai székek jelentős részét. Így mindenképpen megérik az árukat nemcsak azért, mert kényelmesek és fokozzák a játékélményt, de azért is, mert egyszerűen tovább tartanak.


A PC-khez gyártott prémium minőségű gamer székek, amilyen az Assassin és a Templar, ECO bőr ülőfelülettel, a versenyautók üléskialakításához teljesen hasonló módon és anyagokból, állítható magasságú és dőlésszögű, puha karfával készülnek, fejtámlájuk és deréktámaszuk személyre szabható háttámlájuk pedig akár 180 fokban ledönthető. Ezekben az ülőbútorokban minden a játékos maximális kényelmét, a koncentráció képességének órákon át való megtartását szolgálja, de a székek lehetővé teszik a pozíció gyors megváltoztatását és a játék szüneteiben a pihenés is.

A videojáték az elmúlt pár évtizedben hatalmas piaccá vált. Egyre több ember csatlakozik a gamerek közösségéhez, mások csak szórakozásként tekintenek a játékra. Legyél Te akár hardcore, akár alkalmi játékos, legjobb gamer székek kényelmesebbé és élvezetesebbé varázsolják a játékélményt. Akár órákon át, minden nap.

officeplaza-hu a FAVI.hu-n