Blog

Mert Ön megérdemli! Bemutatjuk az irodai kényelem bajnokát

2019.01.15 15:14

Az Office Plaza kínálatában a prémium kategóriájú forgószékek között is kiemelkedő minőségű és felszereltségű termék az ERGOHUMAN elnevezésű főnöki forgószék. Az ERGOHUMAN nem véletlenül kategóriája csúcsa: minden kényelmi funkcióval rendelkezik, amit Ön egy irodai széktől elvárhat, emellett ergonomikus kialakításának köszönhetően maximálisan biztosítja az Ön egészséges testtartását. A hét minden napján, egész napon keresztül.

Bizonyára Önnel is sokszor előfordul, hogy irodájában akár napi 8-10 órát is kénytelen az íróasztala mögött dolgozni, és órákon keresztül arra szinte nincs is lehetősége arra, hogy szünetet iktasson be. Ez rengeteg idő, és nem mindegy, hogy Ön milyen környezetben tölti el. Többször beszéltünk már arról, hogy a forgószék az irodai ülőmunkát végző ember számára a  legfontosabb munkaeszköz. Nem véletlenül, hiszen az asztalnál végzett ülőmunka rendkívüli módon megterheli a szervezetet; egy kiváló szék viszont lehetővé teszi az Ön számára, hogy órákon keresztül teljesítményromlás nélkül dolgozzon, közben ne fájduljon meg a válla, a nyaka vagy a dereka, és a munka befejezésével se érezze elviselhetetlenül kimerültnek magát. Vagyis az egészsége ne forogjon veszélyben, mégis elvégezhesse munkáját.

Ahogy nevéből rögtön kitalálható, a szék az ergonómikus tervezés bajnoka. Már külleme és kivitele alapján is azonnal feltűnik, hogy nem hétköznapi irodai székről van szó, és biztos lehet abban, hogy az ERGOHUMAN főnöki forgószék minden elképzelésének meg fog felelni. Szinte minden állítható rajta, így az ülésmélység, a háttámla és a fejtámla magassága és a karfák is. A szék magassága és ülésmélysége tág határok között szabályozható, így bármilyen testmagassághoz ideális. Azonban nemcsak a szék magassága, hanem a fejtámasz és a 3D karfák magassága és pozíciója is testre szabható, ezzel pedig valóban megelőzhető a váll- vagy nyakfájdalom, illetve izommerevség. A főnöki forgószék önbeálló deréktámasszal rendelkezik, hogy biztosítsa az egyenletes súlyelosztást, és mindig a legmegfelelőbb alátámasztást kapja a dereka. Míg a karfái párnázottak, az ülése és a háttámlája a legmodernebb és legkedveltebb hálós anyagból készült, amely nemcsak biztos tartást garantál, hanem ideális szellőzést is biztosít a test számára, bármilyen hosszú időn keresztül is kell a székben ülnie. Lábcsillagja polírozott alumíniumból készült, görgőit pedig dupla kerékkel szerelték.

 

Az ERGOHUMAN PLUS még ennél is többet ad. Speciális munkaeszköz az Ön speciális igényeihez. Alaptartozéka az állítható lábtámasz és a laptoptartó asztalka, amely lehetővé teszi, hogy a legkényelmesebb pózban tudjon dolgozni a számítógépén, akár írnia kell rajta, akár olvasnia vagy egy prezentációt megtekintenie. Így Önnek nem is kell az íróasztal fölött görnyednie. De a szék tárgyaláshoz is egyszerűen igazítható, kiegészítőit egy mozdulattal állíthatja vissza.

Az ERGOHUMAN főnöki forgószékekben biztosan nem fog csalódni, ha a kényelem és az ergonómia legmagasabb fokára vágyik. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, próbálja ki bemutatótermünkben vagy rendelje meg weboldalunkon! A széket a felhasználás helyére kiszállítjuk, és kérésére össze is szereljük, illetve beállítjuk. Az ERGOHUMAN és a PLUS változatú főnöki forgószékek strapabíró, kiváló minőségű termékek, amelyekre 36 hónap teljes körű garanciát biztosítunk, de a tapasztalatok szerint a székek élettartama ennek a többszöröse lesz.

officeplaza-hu a FAVI.hu-n