Aktuális promóciók

Havonta változó, kiemelt akciós termékeink

Minden hónapban új termékeket válogatunk a kedvezményes kínálatba! Részletek a képre kattintva.

 


 

Pontgyűjtő akció

Regisztráljon az OfficePlaza.hu-n, és vásárlásai után pontokat írunk jóvá! A gyűjtött pontok rögtön felhasználhatók a következő vásárlásnál és csak 1 év után évülnek el. Részletek a képre kattintva.

Pontgyűjtő akció

 


 

Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

A Samurai székek kiemelkedő ergonómiáját szeretnénk fokozni egy ajándék lábtámasszal, így minden Samurai forgószékhez ajándék Kensington SoleSaver lábtámaszt adunk ajándékba! Mindössze annyit kell tennie, hogy a kosár oldalon a termékek alatt az "Ezt kérem!" gombbal adja hozzá a lábtámaszt a rendeléséhez. A rendszer itt kiírja a lábtámasz árát, de természetesen ingyen fogja számolni az összesítésnél.

 


 

Bemutatótermi kedvezmény

Bemutatóermi székeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, amennyiben személyesen vásárol nálunk. Online leadott rendelésre nem vonatkozik a kedvezmény. Ha szeretné megtudni milyen termékeink tekinthetők meg, kattintson a menüben a Bemutatóteremben megtekinthető kategóriára, vagy az alábbi képre. A kedvezmény termékenként csak egy alkalommal vehető igénybe és a legalább 1 hónapja kiállított termékekre vonatkozik!