Aktuális promóciók

Minden Samurai irodai szék mellé ajándék lábtámasz, vagy 20.000,- Ft-os utalvány a készlet erejéig!

A Samurai irodai székek kiemelkedő minőségét és ergonómiáját szeretnénk fokozni egy ajándékkal. Így minden Samurai forgószékhez választhat, hogy Kensington SoleSaver lábtámaszt, vagy 20.000,- Ft-os onlinepenztarca.hu utalványt szeretne ajándékba! Mindössze annyit kell tennie, hogy a kosár oldalon a termékek alatt az "Ezt kérem!" gombbal adja hozzá a lábtámaszt a rendeléséhez. A rendszer itt kiírja a lábtámasz árát, de természetesen ingyen fogja számolni az összesítésnél. A másik lehetőség, hogy a rendelés megjegyzésébe, vagy külön üzenetben leírja nekünk, hogy az utalványt, vagy a lábtámaszt szeretné ajándék gyanánt.

A képre, vagy IDE kattintva tovább léphet a Samurai ergonomikus irodai szék kínálathoz!

 


 

Havonta változó, kiemelt akciós termékeink

Minden hónapban új termékeket válogatunk a kedvezményes kínálatba! Irodai székek, irodabútor, irodafelszerelés... Részletek a képre kattintva.

 


 

Pontgyűjtő akció

Regisztráljon az OfficePlaza.hu-n, és vásárlásai után pontokat írunk jóvá! A gyűjtött pontok rögtön felhasználhatók a következő vásárlásnál és csak 1 év után évülnek el. Részletek a képre kattintva.

Pontgyűjtő akció

 


 

Bemutatótermi kedvezmény

Bemutatóermi irodai székekre és gamer székekre 10% kedvezményt biztosítunk, amennyiben személyesen vásárol nálunk. Online leadott rendelésre nem vonatkozik a kedvezmény. Ha szeretné megtudni milyen termékeink tekinthetők meg, kattintson a menüben a Bemutatóteremben megtekinthető kategóriára, vagy az alábbi képre. A kedvezmény termékenként csak egy alkalommal vehető igénybe és a legalább 1 hónapja kiállított termékekre vonatkozik! 

 

 

 

 

 


officeplaza-hu a FAVI.hu-n