Aktuális promóciók

Ergonic tavaszi beszerzési akció mennyiségi kedvezmény

Egyedi akciós ár mennyiségi beszerzés esetén. 6 db felett 25%, 30 db felett 33% kedvezmény. A kedvezényes ár a kosárba helyezést követően, a megrendelési folyamat végén automatikusan jóváíródik a rendelés értékéből. Az akció tervezett időtartama 04.19, vagy amíg a készlet tart.

 


Havonta változó, kiemelt akciós termékeink

Minden hónapban új termékeket válogatunk a kedvezményes kínálatba! Irodai székek, irodabútor, irodafelszerelés... Részletek a képre kattintva.

 


 

Pontgyűjtő akció - OnlinePénztárca

Regisztrálj az OfficePlaza.hu-n, és vásárlásai után pontokat írunk jóvá! A gyűjtött pontok rögtön felhasználhatók a következő vásárlásnál, ráadásul nem csak a mi áruházunkban, hanem több száz beváltó helyszínen és csak 1 év után évülnek el. Részletek a képre kattintva.

Pontgyűjtő akció

 


 

Bemutatótermi kedvezmény

Bemutatóermi irodai székekre és gamer székekre 10% kedvezményt biztosítunk, amennyiben személyesen vásárolsz nálunk. Online leadott rendelésre nem vonatkozik a kedvezmény. Ha szeretnéd megtudni milyen termékeink tekinthetők meg nálunk, kattints a menüben a Bemutatóteremben megtekinthető kategóriára, vagy az alábbi képre. A kedvezmény termékenként csak egy alkalommal vehető igénybe és a legalább 1 hónapja kiállított termékekre vonatkozik!

 

 

 

 

 


officeplaza-hu a FAVI.hu-n