Aktuális promóciók

Ajándék lábtámasz

Az 5 legnépszerűbb ergonomikus székünk mellé most ajándék refresh lábtámaszt adunk, 10990 Ft értékben ajándékba. Az akcióban részt vevő termékek listája megtekinthető az alábbi linken, vagy a képre kattintva. Az akció július végéig, vagy a készlet erejéig érvényes. Az ajándék lábtámasz promóció további árkedvezménnyel csak abban az esetben vonható össze, ha azt külön árajánlatban cégünk továbbra is fenntartja.

 


Havonta változó, kiemelt akciós termékeink

Minden hónapban új termékeket válogatunk a kedvezményes kínálatba! Irodai székek, irodabútor, irodafelszerelés... Részletek a képre kattintva.

 


 

Pontgyűjtő akció - OnlinePénztárca

Regisztrálj az OfficePlaza.hu-n, és vásárlásai után pontokat írunk jóvá! A gyűjtött pontok rögtön felhasználhatók a következő vásárlásnál, ráadásul nem csak a mi áruházunkban, hanem több száz beváltó helyszínen és csak 1 év után évülnek el. Részletek a képre kattintva.

Pontgyűjtő akció

 


 

Bemutatótermi kedvezmény

Bemutatóermi irodai székekre és gamer székekre 10% kedvezményt biztosítunk, amennyiben személyesen vásárolsz nálunk. Online leadott rendelésre nem vonatkozik a kedvezmény. Ha szeretnéd megtudni milyen termékeink tekinthetők meg nálunk, kattints a menüben a Bemutatóteremben megtekinthető kategóriára, vagy az alábbi képre. A kedvezmény termékenként csak egy alkalommal vehető igénybe és a legalább 1 hónapja kiállított termékekre vonatkozik!

 

 

 

 

 


officeplaza-hu a FAVI.hu-n