Blog

Megbízható, ergonomikus, exkluzív: ilyen a Samurai forgószék!

2022.07.19 09:40
Megbízható, ergonomikus, exkluzív: ilyen a Samurai forgószék!

Aki megbízható forgószéket keres az irodájába, ne is kutakodjon tovább! A tökéletes választás minden szempontból egy Samurai forgószék lesz, melynek jó tulajdonságait felsorolni is nehéz. Prémium minőség, ergonómia, dizájn: ez és még sok minden más jellemzi webáruházunk legkedveltebb irodai székeit.

A jó forgószék ismérvei

 

A megfelelő forgószéket kiválasztani nem is olyan egyszerű dolog, hiszen sok szempontot kell figyelembe venni. Azt már régóta tudja mindenki, hogy az ergonómia mennyire fontos. Ez az irodai székek esetében azt jelenti, hogy személyre szabhatónak kell lenniük. Legyen dönthető a háttámla, állítható az ülésmagasság, könnyen szellőző anyagból készüljön a kárpit, és az egész szék legyen masszív, megbízható és tartós.

 

Ha ezen felül jól is néz ki, és a felhasznált anyagok minősége magas, akkor valóban exkluzív irodai székről beszélhetünk. Jó hír, hogy minden ilyen kívánalomnak tökéletesen megfelel az összes Samurai forgószék, mely webáruházunkban külön kategóriában kapott helyet.

 

Mivel ezek a modern, minimalista irodában rendkívül jól hasznosítható főnöki forgószékek igen keresettek, ezért részletesen bemutatjuk, mit kell róluk tudni.

 

Miért a Samurai forgószék a legjobb választás főnöki irodába?

 

A Samurai forgószékek három ország szakértelmének összeadásával készültek: japán tervezés alapján a székeket Oroszországban gyártják, majd minőségüket Svájcban ellenőrzik. Minden egyes állomásán a folyamatnak a leghatékonyabb munkavégzés folyik. Ennek eredménye a valóban exkluzív, sajátos formájú Samurai forgószék, mely kétféle kivitelben kapható.

 

Az egyik fajtája a hálós forgószék, mely nagyon közkedvelt típus. A jól szellőző, modern kialakítású szék főleg a fiatalabbak körében népszerű, egy feltörekvő vállalkozás vezetőjének bátran ajánljuk.

 

Nem kevésbé dizájnos a NewLeather bőrkárpitozású Samurai forgószék sem, mely szintén nagyon jó légáteresztő képességű anyagból készült. Így bármelyikre is esik a választás, egy olyan cégnél, ahol nyáron sem áll le a munka, biztosak lehetnek benne, hogy a legjobb minőséget kapják.

 

A SAMURAI K-3 exkluzív főnöki forgószék

 

Nézzük is meg közelebbről, mit értünk minőség és megbízhatóság alatt! A SAMURAI K-3 exkluzív főnöki forgószék részletes bemutatásával igazoljuk, hogy ez a termékcsalád valóban azok számára lett kitalálva, akik prémium minőségű, formabontó dizájnnal rendelkező, ergonomikus széket keresnek irodájukba.

 

A SAMURAI K-3 exkluzív főnöki forgószék maximális mértékben megfelel minden követelménynek, amit az emberek támasztanak egy forgószékkel szemben. Íme, a főbb jellemzők:

 

  • Bármely ponton rögzíthető, csendes MULTIBLOCK mechanika, a hintafunkció állítható erősségű
  • NewLeather bőrkárpitozású ülőlap és háttámla, mely a fekete színen túl barna, bordó, bézs és fehér színben is rendelhető
  • A szintén ilyen kárpitozású 3D fejtámla el is távolítható
  • 4-féle módon állítható a 4D karfa
  • Állítható erősségű, kétzónás deréktámasszal rendelkezik
  • Váza egyben öntött acél tükör-krómozással
  • Poliuretán parkettagörgőkön gurul: előnyük, hogy hangtalanok, nem karcolnak, és nem hagynak nyomot a padlón

 

A további előnyökről szóló információért tekintse meg a részletes termékleírást!

 

 

Megrendelés és kipróbálás

 

Az Office Plaza webáruház tágas bemutatóteremmel is rendelkezik, így ezt a Samurai forgószéket ki is próbálhatja nálunk! Jöjjön el, és győződjön meg személyesen a forradalmian új irodai szék előnyös tulajdonságairól! 


A pontos címet és a nyitvatartási időt az Információk között találja honlapunkon. Elérhetőségeinken várjuk megkeresését!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n