Blog

Így készüljetek fel a 2021-es nyárra az irodában

2021.05.25 14:08

Hamarosan eljön a nyár, vele pedig a tikkasztó hőség – most van itt az ideje, hogy felkészüljünk rá! Mutatjuk, hogyan lehet komfortos a vállalati és az otthoni iroda.

Szellős széket mindenkinek!

A forró munkanapokon sem érdemes csúcsra járatni a klímát, mert annak könnyen nátha lehet a vége. Hogyan tehetitek elviselhetővé a munkavégzést? Rém egyszerű, pusztán olyan székre lesz szükségetek, ami télen-nyáron a kényelmeteket szolgálja – ilyen pl. az OKLAHOMA exkluzív főnöki forgószék.

A feszített hálós háttámlának és a szintén hálós szövetkárpitozású ülőlapnak köszönhetően még a melegebb napokon sem válik rémálommá az ülőmunka, szemben pl. egy bőrborítású darabbal. Nem tapad hozzá az ember, még akkor sem, ha több órát tölt benne anélkül, hogy felállna. Erre egyébként minden esély megvan, hiszen az állítható fejtámla és deréktámasz extra komfortérzetet ad.

Hangulatos asztalon a munka is jobban esik

Az üveglapos asztalok rendkívül dekoratívak, de nyáron kész kínszenvedés lehet mellettük dolgozni. Válasszatok helyettük olyan profi és kifogástalan minőségű modelleket, mint a DYNAMIQ V6 gamer asztal! A pórszórt acél vázszerkezet felel a stabilitásért és a terhelhetőségért, amit mutatós, karbon mintázatú MDF asztallappal fejeltek meg.

Mitől lesz a szoba éke? A beépített, távirányítható LED világítás a legszürkébb belső teret is feldobja. Plusz jóság, hogy most akciósan, egy mezei asztál árért juthattok az egyik legnépszerűbb modellünkhöz!

 

Kint sem dolgozunk rosszabbul, mint bent.

Terasz az ász – de csak a megfelelő székkel!

Egyre több vállalat választ olyan irodát, amelyhez kert vagy terasz tartozik. Ez nemcsak azért nagyszerű, mert a munkatársak a szünetet a szabad levegőn tölthetik, hanem mert akár onnan is dolgozhatnak. Ugyanez érvényes az otthoni munkavégzésre, hiszen az erkélyen ülve sem összpontosítunk rosszabbul.

Ha kitelepülnétek a teraszra, akkor olyan könnyű, ámde strapabíró műanyag székekre lesz szükségetek, mint a UNIQUE MUZE színes és vidám darabjai. Felejtsétek el a régi, rozoga förmedvényeket, a UNIQUE MUZE teherbírása 200 kg! Egyszerűen tisztítható, egyedi külsejű, ráadásul egymásba rakva tárolhatjátok őket, ha az időjárás éppen nem támogatja a kinti munkát. Akkor sincs nagy gáz, ha hirtelen kezd esni, mert a székeket nem teszi tönkre a zuhé.

 

Üldögélésre megfelel, de ha dolgozni is szeretnénk, akkor ezeknél ütősebb kell. Mint a UNIQUE MUZE.

Tegyük hozzá, a vírus szempontjából is ideálisabb, ha a kollégák nem zsúfolódnak egy légtérben. Teljesen, 100%-ig korona-biztos iroda nem létezik, de sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük a megfertőződés kockázatát. A terasz csak egy lehetőség, íme, egy másik:

Légtisztító, ami kiszűri a mikrobákat: FELLOWES "AeraMax™ DX55"

Ha 40 m2-esnél kisebb az irodátok, akkor szükségetek lesz a nyáron egy olyan eszközre, ami figyeli a levegő minőségét.  Hogy mit tud? A 4 fokozatú tisztítási rendszer kiszűri a levegőben található részecskék 99,97%-át (0,3 mikron esetén), sőt, védelmet nyújt a szagok által növekedő baktériumokkal szemben, valamint a True HEPA filter segítségével a penész és a gombák ellen. Van klímátok, de légtisztítók nincs? Orvosoljátok a problémát, a saját egészségetek érdekében!

Plusz egyszerű, de nagyszerű jóságok

Három-négy cserepes növény a legsötétebb irodába is életet visz, jót tesz a közérzetnek, nem mellesleg javítja a levegő minőségét. Célszerű olyan fajtákat választani, amelyek jól tűrik a gyengébb fényviszonyokat, a poros környezetet, és az sem hátrány, ha kibírnak egy-két kimaradt locsolást. És ha már víz, legyen a tisztelt kollégáknak elegendő behűtve, hiszen nyáron sokkal több folyadékra van szükségünk.

Ebbe az irodába még akkor is jó belépni, ha a kollégák nagy része már vakációzik.

A munkaállomás környékén egyébként sem célszerű étkezni, de nyáron pláne hanyagoljátok! Ha az ebédszünetben sem tudtok elszabadulni a munkától, az előbb-utóbb a koncentráció rovására megy. A számítógép mellett felejtett ételmaradék rekordgyorsan saját életre kel, és hipp-hopp elviselhetetlenné változatja az egész irodát – ezen pedig semmilyen légtisztító, növény, vagy hiperkényelmes szék nem segít.

officeplaza-hu a FAVI.hu-n