Blog

Hol használható a gamer asztal?

2022.02.18 09:07

A gamerek világa igen különleges: a dizájn, a lendület mindenkit magával ragad. A játékosok kellékei, a gamer asztal és a gamer szék is a modernitást képviselik. De meglepő módon nem csak gamereknek javasoltak ezek az irodabútorok. Vajon hol használhatók még?

Gamer asztal: elsősorban gamereknek

 

A legalapvetőbb dolog, hogy a számítógépen játszók gamer asztalt választanak maguknak. A hagyományos íróasztalokkal szemben a gamer asztalnak van egyfajta feelingje, külseje, stabilitása miatt nagyon vonzó. Fekete színéhez jól passzol a LED-es világítás.

 

Gamer asztalaink között több olyan modell is található, mely biztosítani tudja ezt az élményt.

 

A DYNAMIQ V8 gamer asztal, mely bemutatótermünkben is megtekinthető, az egyik legnépszerűbb irodabútor. Nemcsak az asztal lábaiban, hanem magán az asztallapban is található beépített LED világítás, melynek színe, fényereje is beállítható a távirányító segítségével.

 

Gamer asztal tiniknek? Miért ne?

 

Ezeket a speciális asztalokat nem csak a vérbeli játékosoknak ajánljuk. Meglepő, de egy tini szobájában is helyet kaphat a gamer asztal. Hogy miért?

 

Nos, először is a legtöbb gamer asztal magassága állítható. Ez a tulajdonság hasznos egy fejlődésben lévő gyerek esetén, hiszen így nem kell évente cserélni az íróasztalát! Mindannyian tudjuk, mennyire fontos a helyes testtartás, a fiataloknál pedig még inkább oda kell figyelni arra, hogyan is ülnek tanulás közben. Egy hirtelen növő kamasz számára rendkívül kényelmes lehet egy olyan asztal, amely alatt elfér a lába.

 

A nálunk kapható ARENARACER 1400x gamer asztal szélességében is megfelel a kívánalmaknak. Van hely mindennek, ami a tanuláshoz kell: könyvek, füzetek, tolltartó és még egy laptop vagy monitor is. Strapabíró, könnyen tisztítható asztal, ami egy tini esetében igen fontos szempont.

Home office: első a kényelem

 

Természetesen egy állítható gamer asztal az otthon dolgozó felnőttek számára is ideális megoldás lehet. A letisztult, egyszerű kivitel nemhogy akadályozza, inkább segíti a munkát. Egy hozzá való dizájnos forgószék, egy-két további irodabútor segítségével kényelmes dolgozósarkot rendezhetünk be magunknak.

 

Az asztal szélességét és mélységét vegyük figyelembe a vásárláskor! Akinek nagy helyigénye van, sok papírral dolgozik, válasszon nagyobb asztalt! 

 

Az ARENARACER 1600x gamer asztal 160 cm széles, mélysége pedig 70 cm, így a monitor pozíciója is állítható, nem kell hozzá közel hajolnunk. Ergonomikus kivitele miatt ajánlható minden home office-ban dolgozónak. Ráadásul erre a termékünkre 60 hónap teljes körű garanciát vállalunk.

 

Gamer asztalok a modern irodákban

 

Még egy helyen használható a gamer asztal, ez pedig a modern iroda. A hagyományos, fából készült asztalokkal ellentétben a fémszerkezeten nyugvó, minimalista stílusú, fekete gamer asztalok nagyon jól illenek egy innovatív környezetbe. 

 

Persze nem tárgyalóasztalként kell őket használni, de egy pár fős irodában helyük lehet. Itt is a szélesség és az állíthatóság lehet mérvadó! Egy komolyabb gamer asztalon egyszerre 2 monitor is elfér, ami bizonyos munkakörökben nagyon hasznos lehet.

 

Másrészt a hosszas ülés zsibbadáshoz vezethet, ilyenkor érdemes egy kicsit felállni, megmozgatni a testünket. Ám ha gamer asztalt használunk, másképp is védekezhetünk a fáradtság ellen: az ARENARACER 1800x gamer asztal akár 123 cm magasra is állítható, így álló munkavégzést is lehetővé tesz. Itt a megoldás a hátfájásra, koncentráció hiányára!

 

Ha többet szeretne megtudni a gamer asztalok tulajdonságairól, keressen minket bizalommal! A kiszemelt asztal mellé forgószék és egyéb irodabútorok is választhatók kínálatunkból.

officeplaza-hu a FAVI.hu-n