Blog

Öltözőszekrény egyedi igények szerint: lehetséges? Igen!

2022.11.15 11:19
Öltözőszekrény egyedi igények szerint: lehetséges? Igen!

Az öltözőszekrényről sokaknak gyerekkorunk uszodai, edzőtermi öltözői jutnak eszébe, ahol nagyon kis helyre kellett bepaszírozni felszerelésünket, és sokszor nem is volt hely külön a cipőnek. Szerencsére a mai modern öltözőszekrények teljesen igényre szabhatók. Ismerje meg kínálatunkat!

Hol használnak öltözőszekrényt?

 

Az természetes, hogy a gyárakban, nagyobb üzemekben, ahol fontosak a biztonsági előírások, használnak öltözőszekrényt. Ezekben tárolják a dolgozók az utcai ruháikat, majd pedig a műszak végeztével itt helyezik el a munkaruhát.

 

A gyárakon kívül azonban vannak más munkahelyek is, ahol az öltözőszekrény megléte elengedhetetlen a dolgozók számára: a vendéglátóiparban, kereskedelemben is ugyanúgy szerepet kap ez a praktikus bútor, mint például a szépségszalonokban. Igaz, olykor csak egy-egy köpeny vagy sapka tárolására kell a zárható hely, de akkor sem szabad elfeledkezni a beszerzéséről.

 

Webáruházunk Létesítményüzemeltetés kategória termékei között lehet megtalálni az öltözőszekrényeket, melyeket bátran javaslunk minden olyan munkahelyre, ahol szükséges a dolgozók vagy a vendégek, illetve a szolgáltatást igénybe vevők ruháinak biztonságos tárolása.

 

Az öltözőszekrény az egyedi igényekhez igazítható

 

A kínálatunkból is látszik, mennyire sokféle öltözőszekrény létezik. Lehet választani hosszú- és rövidajtós modellek közül, de nagyon kedveltek a Z-ajtós szekrények is. A cipőtartóval és ülőpaddal ellátott öltözőszekrények valóban minden igényt kielégítenek.

 

És mit jelent a személyre szabhatóság egy öltözőszekrény esetében? Nos, elsősorban azt, hogy a termékek színe is megválasztható. Ha olyan helyre helyezzük el a fémszekrényt, ahol a cég színvilágát meg kell jeleníteni, akkor érdemes színes öltözőszekrényt választani.

 

A PROJECT 3FF válaszfalas öltözőszekrény például a világosszürke helyett kérhető bézs, sárga, narancs, piros, égkék, türkiz vagy zöld színben is felár ellenében. Sőt, igény esetén öltözőpad is választható mellé.

 

A biztonságos üzemeltetés szempontjából fontos, hogy a szekrények jól zárhatók legyenek. Mivel minden munkahelyen mások a szokások, ezért az öltözőszekrényekhez különböző zártípusokat kínálunk. Az alábbi extrák választhatók szekrényeinkhez:

 

  • Főkulcsos rendszerű zár
  • Páros főkulcsos rendszerű zár
  • Számkombinációs zár
  • Lakat, lakatkilincs
  • Elektronikus zár
  • Pénzbedobós zár

 

Látható, hogy egy-két apróbb változtatás eszközlésével teljesen új, egyedi öltözőszekrények jöhetnek létre! 

 

 

Az öltözőszekrények további előnyei

 

Az öltözőszekrények mindegyike acéllemezből készült, a felületi kezelésük szinterezéssel, azaz porszórással történt. Ennek következtében hosszú távon megőrzik minőségüket, tartósak és kopásállóak. 

 

Takarításuk is könnyű, hiszen könnyen tisztítható, peremmentes polcokkal szerelték fel őket. Alattuk is tisztán tartható a terület, mivel az öltözőszekrények 120 mm magas galvanizált lábakon állnak.

 

A perforált ajtós kivitel intenzív szellőzést biztosít a benne tárolt ruhák, cipők, táskák számára. Mindegyiken található névtáblatartó, és a többségük rendelkezik törölköző- és esernyőtartóval is.

 

A rendelésről való tudnivalók

 

Az öltözőszekrényekre méretüknél, súlyuknál fogva egyedi szállítási költségek vonatkoznak. Több darab rendelése esetén kedvezményt tudunk biztosítani, melynek részleteiről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! 

 

A szekrények kiszállítását, valamint a helyszíni beüzemelést a gyártó szakemberei végzik el, és a csomagolás elszállításáról is gondoskodnak.

 

Nézzen szét kínálatunkban, és rendeljen öltözőszekrényt a cége igényeihez igazítottan!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n