Irodaellátás

Legyen szerződött ellátási partnerünk, és többé nem lesz gondja irodaszerre!


Az iroda ellátása, a kellékanyagok, papíráru és más fogyóeszközök rendszeres beszerzése időigényes és fárasztó lehet. Ne hagyja, hogy mindez elvegye erejét és energiáját: bízza ránk irodája rendszeres ellátását, Ön pedig foglalkozzon az üzlettel!

Teljeskörű irodaellátási szolgáltatásunkat megkíméli Önt az irodai kellékanyagok rendszeres beszerzésének nyűgjétől. Rugalmas szerződési feltételekkel állunk rendelkezésére, ellátjuk Önt mindennel, amire az irodában szüksége lehet: a papírtól és ceruzától a fénymásolási szolgáltatásig. Partnerünkként egyedi kedvezményekkel kedveskedünk, a kiszállítást ingyenesen és elsőbbséggel nyújtjuk Önnek. Ráadásul időszakos elszámolásra és 8 napon túli halasztott átutalásos fizetésre is lehetősége lesz. Megkönnyítjük az életét!

Többé nem lesz gondja az irodaszerre, hiszen az Office Plaza folyamatosan ellátja Önt! Legyen Ön is partnerünk, élvezze az Office Plaza nyújtotta irodaellátás minden előnyét!

Lépjen velünk kapcsolatba, egyeztessen időpontot személyes találkozóra az Ön irodájában, vagy kérje részletes szerződéses ajánlatunkat elérhetőségeinken!

 

E-mail: info@officeplaza.hu

Telefon: +36 (1) 788 7805

Mobil: +36 (20) 412 8277

Fax: +36 (1) 796 0938

Személyesen: 1135 Budapest, Frangepán u. 84/C. Iroda II.

(Bejárat a Szent László utca felől)

Vagy kattintson ide, írjon nekünk!


© officeplaza.hu - Office Plaza - Irodaellátás

officeplaza-hu a FAVI.hu-n