Blog

A nélkülözhetetlen parafa tábla

2022.09.20 10:26
A nélkülözhetetlen parafa tábla

A prezentációs eszközök közül újabb nélkülözhetetlen terméket mutatunk be részletesebben: ez pedig a parafa tábla. Ugye, nincs olyan ember, aki még ne hallott volna róla? Ez tipikusan az a kiegészítő, mely nem hiányozhat sem az irodából, sem pedig otthonról.

A parafa tábla szerepe az irodában

 

A parafa tábla az egyik leghétköznapibb tárgy, ami létezik. Általában nem túl nagy, nem is feltűnő, észre sem vesszük, ha belépünk egy irodába. Ám ha nincs ott egyetlen falon sem, akkor nagyon tud hiányozni. Hiába a digitális eszközök vagy a csilivili jegyzetfüzetek, a parafa táblákra mindig szükség van.

 

A korábbi cikkünkben bemutatott flipchart tábla mellett ez az a prezentációs eszköz, amelynek nagy hasznát vehetjük az irodában. Számos olyan helyzet adódhat nap mint nap, amikor feljegyzést kell készítenünk, de hogy ne hagyjuk el a sebtében felírt adatokat, jól látható helyre kell tennünk. Pontosan ezt a célt szolgálják az ilyen táblák!

 

Leginkább itt gyűjtjük azokat a kisebb papírokat, amelyek fontos információkat tartalmaznak. Így mindig tudjuk, hova tettük a cetliket, nem kell attól tartanunk, hogy elkeverednek.

 

De természetesen más célja is lehet egy parafa táblának. Vizsgáljuk meg ezeket!

 

Hová tehetjük a parafa táblát?

 

A parafa táblát az iroda bármely falára felfüggeszthetjük. Leggyakrabban az íróasztalok környékén találjuk őket, ahonnan könnyen hozzáférhetők. Titkárnők munkaállomásai mellett sokszor látunk parafa táblát tele feljegyzésekkel, kinyomtatott dokumentumokkal.

 

Az igazgatói irodákban is megvan azonban a helyük. Ötletbörzéhez ezek is jól hasznosíthatók, a közös gondolkodást segíti, ha egy jól látható helyen vannak összegyűjtve az információk. 

 

De az iroda folyosóján is szükség lehet parafa táblára: tájékoztatók, hirdetmények, útbaigazítást segítő ábrák bátran elhelyezhetők rajtuk.

 

Általában térképtűvel tesszük fel rá a jegyzeteket, képeket, de öntapadós felületű parafa tábla is létezik! Ez is beszerezhető tőlünk: a Prezentáció kategóriában az üzenőtáblák között található meg.

 

Mivel az ilyen eszközök nem kerülnek sokba, érdemes egyszerre többet is vásárolni belőlük. Ehhez bátran ajánljuk Irodaellátás szolgáltatásunkat, melynek keretében a megrendelt dolgokat házhoz szállítjuk. Bővebben az Információk menüben lehet erről olvasni.

 

Otthon is hasznos a parafa tábla

 

Ez egy olyan irodai eszköz, mely ma már a lakásokban is helyet kapott. Magánemberként is egyre többen vásárolnak parafa táblát, hogy otthonukban elhelyezzék. 

 

Legtöbbször szintén az íróasztalok környékére kerülnek. A céljuk itt is az, ami az irodákban: jegyzetek, fontos dolgok tárolására szolgál - jól látható helyen. Az emberek titkos dolgokat ritkán tűznek ki a parafa táblára. 

 

Sokan azonban motivációs táblaként tekintenek rá: inspiráló képeket, idézeteket láthatunk rajta, újságcikkek, színes rajzok gyűlhetnek itt. Ez is nagyon jó ötlet a felhasználásra, ahogyan a dicsőségfal létrehozása is.

 

A gyerekek okleveleit, rajzait, fényképeit is bátran elhelyezhetjük egy ilyen eszközön, büszkeséggel tölthet el minket, ha ránézünk, s ha vendégségbe jönnek hozzánk, mások is láthatják.

 

Mit kell még tudni a parafa tábláról?

 

A parafa táblák több méretben is kaphatók nálunk, az egyes terméklapokon a legördülő menüben lehet kiválasztani a megfelelőt. Vannak egy- és kétoldalasak, továbbá fa- és alumíniumkerettel rendelkezők is.

 

A rögzítéshez szükséges eszközöket a csomag tartalmazza. 

 

Ha további kérdése van a termékekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n