Blog

Gondoljunk a kiegészítőkre is a flipchart tábla vásárlásakor!

2022.08.15 10:05
Gondoljunk a kiegészítőkre is a flipchart tábla vásárlásakor!

Irodaeszköz webáruházunk egyik legtöbbet vásárolt prezentációs eszköze a flipchart tábla: ez az a tárgy, amely fölött nem múlt el az idő! Digitális technológiák ide vagy oda, flipchart táblára az irodában mindig is szükség volt, szükség van és szükség lesz. Ahhoz azonban, hogy jól funkcionáljon, kiegészítők is kellenek mellé. Lássuk, melyek ezek!

Mi az a flipchart tábla?

 

A flipchart tábla az egyik legtöbbet használt prezentációs eszköz, neve az angol flip, azaz fordít és a chart, azaz táblázat szóból ered. Bár magyarul hivatalosan papírfunkciós táblának nevezik, mégsem ez a kifejezés terjedt el a felhasználók körében. 

 

Lábakon álló, írható fehér tábla, melyet gyakran papírtartóval egészítenek ki, ahová letéphető papírokból álló tekercset lehet elhelyezni. Létezik gurulós és többkarú változata is ma már, a legtöbb esetben a mágneses felület is mérvadó a választáskor.

 

Feltalálója Peter Kent, a Nobo vállalat alapítója, aki 1971-ben állt elő az első flipchart táblával. A márka azóta is piacvezetőnek számít: prémiumkategóriás prezentációs eszközöket kínálnak.

 

Itt, az Office Plazában is elérhető több Nobo márkájú termék. Az egyik legnépszerűbb közülük a NOBO Classic mágneses flipchart tábla, melyet akár irodába, akár tárgyalóba is választhatunk, de otthonra és iskolai felhasználásra is ajánlható.

 

A NOBO Classic mágneses flipchart tábla jellemzői

 

A flipchart táblák sokféle típusa is mutatja, hogy mennyiféle funkcióval rendelkezik egy ilyen termék. Ebben az esetben ezek a következők:

 

  • Mágneses felület
  • Teleszkópos lábak
  • Állítható magasság
  • Állítható papírtartó tüskék
  • Szárazon törölhető felület
  • Felszerelt tolltartó tálca, mely a tábla alatt helyezkedik el

 

Az egyik legletisztultabb termék ez a Nobo flipchart tábla, mely mégis nagyon praktikus és előnyös több szempontból is. Írható felülete 67,5 x 100 centiméter, amely nagynak számít, maga a tábla azonban mégis elegánsan vékony. Ajándék törlő és tollak járnak hozzá. 

 

A speciális NanoClean technológiának köszönhetően ez a tábla könnyen tisztán tartható: jól törölhető, közepesen ellenálló a tintafoltokkal, tollnyomokkal, karcolásokkal és horpadásokkal szemben. A karbantartáshoz érdemes megrendelni egy tisztító sprayt is, mely tőlünk szintén beszerezhető.

 

 

További kiegészítő termékek a flipchart táblákhoz

 

Mint minden flipchart tábla esetében, itt is célszerű további kiegészítőket is vásárolni a megrendelt termékhez. A Prezentáció főkategóriában találhatók meg ezek a fontos eszközök, melyek egy-egy előadás megtartásához nélkülözhetetlenek:

 

  • Flipchart papír, amely sima és kockás változatban is kapható
  • Táblamágnesek, mágneskorongok többféle színben, méretben
  • Táblatisztító eszközök: táblatörlők, tisztítófolyadékok
  • Lézermutatók és mutatópálcák

 

Attól függően érdemes választani a kiegészítők közül, hogy milyen körülmények között fogjuk használni a flipchart táblát. Mivel leginkább prezentálás történik a segítségével, mindenképp célszerű többféle papírt és színes markereket is beszerezni hozzá. Brainstorming esetében is pontosan ezekre lesz szükség.

 

Ha iskolákban, nagyobb előadótermekben kerül elhelyezésre a flipchart tábla, akkor a lézermutató lehet hasznos: emiatt még inkább érdeklődve nézik majd a diákok a prezentációt! A színes mágneskorongok is figyelemfelkeltőek, főleg az általános iskolások esetében.

 

A rendelés menete

 

A kiválasztott flipchart tábla megrendelhető a Kosár gombra kattintva: ezt követően kiegészítő termékeket is lehet mellé választani. Ha a vásárlás során kérdés merülne fel, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n