Blog

Irodai, üzemi öltözőszekrények

2018.11.13 12:28

A munkahelyek nagy részén szükség van öltözőkre. Vannak olyan üzemek, ahol ez magától értetődik, mivel speciális munkaruhában vagy védőruházatban kell dolgozni, így a dolgozóknak át kell venniük a hétköznapi, utcai ruhájukat.


Öltözőszekrények beállítva


És vannak olyan irodák, intézmények, ahol bár nem kell ruhát váltani a munkavégzéshez, az ott dolgozók kényelmét szolgálja, ha ezt mégis megtehetik. Így nem kell abban a ruhájukban érkezniük, amit az irodában viselniük kell, akár külön cipőt vagy ruhát tarthatnak bent üzleti alkalmakra, vagy például lehetőségük lesz kerékpárral közlekedni anélkül, hogy kényelmetlenül, a mosdóban vagy más, nem arra alkalmas helyen kelljen átöltözniük.


Ha a munkahely biztosítani tud az alkalmazottainak öltözőhelyiséget (ideális estben vizeshelyiségekkel), abba nem is kell sokféle bútor: öltözőszekrények, padok és értékmegőrző. Arra viszont figyelemmel kell lenni, hogy az öltözőben elég hely jusson mindenkinek. Minden munkavállalónak legyen öltözőszekrénye és értékmegőrzője, valamint elegendő hely a kényelmes átöltözéshez. A zsúfoltságmentes hely mellett a komfortérzetet növeli, ha a dolgozók olyan öltözőszekrényekbe pakolhatnak, amelynek belső elosztása is olyan, hogy kényelmesen lehessen elhelyezni a dolgokat: a cipőt, a kabátot, a nadrágot vagy az esernyőt, törölköző és a táskát is praktikusan lehessen tárolni.

A hely természetesen mindig drága, de spórolás helyett inkább a hatékony kihasználásával érdemes az optimális teret biztosítani. A helykihasználást is segíti, ha kifejezetten irodai/üzemi öltözőkbe gyártott öltözőszekrényeket használunk. Ezekből létezik többféle kivitel kisebb öltözőkbe: akár rövidajtós vagy Z-ajtós kétsoros, akár hosszúajtós slim kivitelt választhatunk, hogy egy falon a lehető legtöbb szekrény elférjen. Ezek sokszor praktikus célokat is szolgálhatnak: például a kisebb szekrényekből kettőt kaphat egy dolgozó, hogy az egyik szekrényben az utcai ruháját tarthassa, míg a másikban a speciális munkaruháját – élelmiszerekkel vagy éppen vegyi anyagokkal, de akár gyerekekkel dolgozók esetében fontos higiéniai szempontból is az elkülönítés.

Fém öltözőszekrények többféle színben
A szekrények biztonsága mindenki érdeke. Mivel az öltözőkbe nyilvánvalóan nem telepíthető megfigyelőrendszer, különösen fontos, hogy a szekrények védjenek a feltörések ellen. Ezért az öltözőszekrényeket biztonsági zárral látják el, és több esetben extraként különböző zárszerkezetekkel lehet az igényeknek legmegfelelőbbre alakítani. A szekrény mellett pedig külön értékmegőrzőt lehet elhelyezni olyan helyen, ahol állandóan figyelni lehet (folyosó, portaszolgálat stb.).

A bútorokkal szemben szintén elvárás a munkahely részéről, hogy kellően strapabíróak és könnyen tisztíthatóak legyenek. Az acélból készült szekrények ezeknek az elvárásoknak tökéletesen megfelnek, 120 mm magas lábakkal pedig a padló is könnyen takarítható alatta.

Az általunk forgalmazott öltözőszekrényekre, értékmegőrző szekrényekre, padokra a szokásosnál hosszabb, 36 hónap garanciát biztosítunk! A megrendelés a lehető legegyszerűbb, mivel az Office Plaza egyedi ajánlat szerint vállalja a nála vásárolt öltözőszekrények kiszállítását, beleértve a házon belüli mozgatást a végleges helyszínre, és ott a szekrény beállítását, valamint a csomagolóanyag elszállítását is. Így önnek semmi más dolga nincsen, mint kiválasztani a legmegfelelőbb modellt az öltözőjükbe.

officeplaza-hu a FAVI.hu-n