Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2018.11.13 12:28

   Irodai, üzemi öltözőszekrények

   A munkahelyek nagy részén szükség van öltözőkre. Vannak olyan üzemek, ahol ez magától értetődik, mivel speciális munkaruhában vagy védőruházatban kell dolgozni, így a dolgozóknak át kell venniük a hétköznapi, utcai ruhájukat.


   Öltözőszekrények beállítva


   És vannak olyan irodák, intézmények, ahol bár nem kell ruhát váltani a munkavégzéshez, az ott dolgozók kényelmét szolgálja, ha ezt mégis megtehetik. Így nem kell abban a ruhájukban érkezniük, amit az irodában viselniük kell, akár külön cipőt vagy ruhát tarthatnak bent üzleti alkalmakra, vagy például lehetőségük lesz kerékpárral közlekedni anélkül, hogy kényelmetlenül, a mosdóban vagy más, nem arra alkalmas helyen kelljen átöltözniük.


   Ha a munkahely biztosítani tud az alkalmazottainak öltözőhelyiséget (ideális estben vizeshelyiségekkel), abba nem is kell sokféle bútor: öltözőszekrények, padok és értékmegőrző. Arra viszont figyelemmel kell lenni, hogy az öltözőben elég hely jusson mindenkinek. Minden munkavállalónak legyen öltözőszekrénye és értékmegőrzője, valamint elegendő hely a kényelmes átöltözéshez. A zsúfoltságmentes hely mellett a komfortérzetet növeli, ha a dolgozók olyan öltözőszekrényekbe pakolhatnak, amelynek belső elosztása is olyan, hogy kényelmesen lehessen elhelyezni a dolgokat: a cipőt, a kabátot, a nadrágot vagy az esernyőt, törölköző és a táskát is praktikusan lehessen tárolni.

   A hely természetesen mindig drága, de spórolás helyett inkább a hatékony kihasználásával érdemes az optimális teret biztosítani. A helykihasználást is segíti, ha kifejezetten irodai/üzemi öltözőkbe gyártott öltözőszekrényeket használunk. Ezekből létezik többféle kivitel kisebb öltözőkbe: akár rövidajtós vagy Z-ajtós kétsoros, akár hosszúajtós slim kivitelt választhatunk, hogy egy falon a lehető legtöbb szekrény elférjen. Ezek sokszor praktikus célokat is szolgálhatnak: például a kisebb szekrényekből kettőt kaphat egy dolgozó, hogy az egyik szekrényben az utcai ruháját tarthassa, míg a másikban a speciális munkaruháját – élelmiszerekkel vagy éppen vegyi anyagokkal, de akár gyerekekkel dolgozók esetében fontos higiéniai szempontból is az elkülönítés.

   Fém öltözőszekrények többféle színben
   A szekrények biztonsága mindenki érdeke. Mivel az öltözőkbe nyilvánvalóan nem telepíthető megfigyelőrendszer, különösen fontos, hogy a szekrények védjenek a feltörések ellen. Ezért az öltözőszekrényeket biztonsági zárral látják el, és több esetben extraként különböző zárszerkezetekkel lehet az igényeknek legmegfelelőbbre alakítani. A szekrény mellett pedig külön értékmegőrzőt lehet elhelyezni olyan helyen, ahol állandóan figyelni lehet (folyosó, portaszolgálat stb.).

   A bútorokkal szemben szintén elvárás a munkahely részéről, hogy kellően strapabíróak és könnyen tisztíthatóak legyenek. Az acélból készült szekrények ezeknek az elvárásoknak tökéletesen megfelnek, 120 mm magas lábakkal pedig a padló is könnyen takarítható alatta.

   Az általunk forgalmazott öltözőszekrényekre, értékmegőrző szekrényekre, padokra a szokásosnál hosszabb, 36 hónap garanciát biztosítunk! A megrendelés a lehető legegyszerűbb, mivel az Office Plaza egyedi ajánlat szerint vállalja a nála vásárolt öltözőszekrények kiszállítását, beleértve a házon belüli mozgatást a végleges helyszínre, és ott a szekrény beállítását, valamint a csomagolóanyag elszállítását is. Így önnek semmi más dolga nincsen, mint kiválasztani a legmegfelelőbb modellt az öltözőjükbe.