Fizetési Lehetőségek

Fizetési lehetőségek 


Webáruházunkban készpénzzel, átutalással, vagy akár bankkártyával is fizethet!  A különböző fizetési lehetőségek a következőképp működnek:

Készpénzzel átvételkor

A megrendelés végösszegét készpénzben egyenlíti ki átvételkor a helyszínen. A megrendelés végösszegét készpénzben egyenlíti ki átvételkor a helyszínen.

 


 

Bankkártyás fizetéssel

Biztonságos bankkártyás fizetés a TEYA online fizetési rendszerén keresztül. Bankkártyás fizetés jelenleg csak REGISZTRÁLT felhasználóink számára elérhető, mivel be kell jelentkezni a saját vásárlói fiókba a fizetés kezdeményezéséhez, mely a megrendelés általunk történő visszaigazolása után lehetséges. Személyes átvétel esetén, bemutatótermünkben természetesen előzetes regisztráció nélkül is fizethet bankkártyájával.


Banki átutalás

Előre utalással

A megrendelés beérkezte után küldünk egy tájékoztató levelet az átutalási adatokkal, mely alapján a számla végösszegét banki átutalással egyenlítheti ki. A számla előképet igény szerint elküldjük faxon vagy e-mailben. Megrendelését a fizetés beérkezését követően teljesítjük.


Személyes átvétel esetén lehetőség van készpénzzel és bankkártyával fizetni.

A pontos címet ide kattintva találja meg.

**

Az Office Plaza a teljes vásárlási folyamat során minőségi szolgáltatást nyújt Önnek. Fizessen úgy, ahogy a legkényelmesebb: készpénzzel, átutalással vagy bankkártyával!

Készpénzzel

Önnek mind bemutatótermünkben történő személyes átvétel, mind házhoz szállítás választása esetén lehetősége van a rendelés kézhezvételekor készpénzzel fizetni.

Bankkártyával interneten

Regisztráljon az Office Plaza webáruházban, és számláját internetes kártyás fizetéssel is rendezheti! A B-Payment online fizetési rendszerén keresztül történő fizetés biztonságos és kényelmes.

Kártyával vagy készpénzzel bemutatótermünkben

Önnek akár személyes átvétel, akár házhoz szállítás esetén lehetősége van a számlát bemutatótermünkben személyesen, készpénzzel vagy bankkártyával rendezni.

Átutalással

Megrendelését előre utalással is kifizetheti, ezen fizetési mód választása esetén a megrendelést akkor teljesítjük, amikor bankszámlánkra az összeg beérkezik. Az utaláshoz szükséges információkat a megrendelést visszaigazoló e-mail tartalmazza.

Ha Ön szerződött partnerünk, megrendeléseit utólag, határidős átutalással is kifizetheti. Erről a fizetési módról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n