Blog

Megérkezett az ArenaRacer: a gamer szék, ami nem játék!

2020.05.26 15:30

Az elmúlt években nemcsak divatos lett videójátékozni, de maga a gamer életforma is bekerült a mainstreambe. Ezzel párhuzamosan sok olyan dologra is rámondták a marketingesek, hogy gamer, ami valójában inkább a toy jelzőt érdemelte volna meg. Nos, ma egy olyan székcsaládot mutatunk be, ami minden porcikájában valódi játékos, nem pedig olcsó játék.

Ja, és nem drága, viszont 5 év garancia van rá!

 

Nem mindegy, milyen a szivacsozás!

 

A hasonló árkategóriájú székeket legtöbbször poliuretán habbal párnázzák. Van azonban egy hideghabnak nevezett anyag, ami leginkább a prémium ágymatracok világából lehet ismerős. Ez is szivacs, de annak egy továbbfejlesztett változata: sokkal rugalmasabb és nagyobb az alátámasztó ereje, ezért felületén jobban elosztja a nyomást. Vagyis kényelmesebb ülést biztosít, követi a test formáját, de nem deformálódik el. Ebben a kategóriában rendkívül ritka, prémium minőségű anyagról van szó, az ArenaRacer ülőfelületén és háttámlájában ezt használják!

 

Nagy teherbírás kell? Van!

 

A legtöbb gamer szék 100 kilogrammos testtömeg fölött nem nyújt igazán kényelmes ülést. A nagyobb termetű játékosok ezért választják sokszor az XXL irodai székeket, amik azonban hasonló tudás- és komfortszintben jelentősen drágábbak. Az ArenaRacer székeit azonban úgy tervezik, hogy akár egy 150 kilogrammos ember is kényelmesen és hosszú ideig használhatja őket. Ez a szék biztonságos és kényelmes minden gamer számára!

 

 

Nincs többé sajgó váll, viszlát fáradt könyék!

 

A gamerek számára nagyon fontos a karfák állíthatósága. Egy igazi játékos nem is nevezne gamernek egy olyan széket, aminek nincs legalább 3 irányban állítható kartámasza. Nos, az ArenaRacer ebben is egy testhosszal veri az egész mezőnyt, mert 4D-s karfákat kapott, amiket konkrétan a király kategóriából örökölt meg! Ezek minden irányban igény szerint állíthatók, tökéletes alátámasztást biztosítanak mindkét kar számára, vállszélességtől függetlenül!

 

Ahol a prémium anyagfelhasználás alap

 

A legtöbb gamerszék-termékcsalád esetében csak a legmagasabb kategóriában találkozhatunk igazán jó minőségű anyaghasználattal. Csúcsmodelljeiktől eltekintve bizony sokszor még a világmárkák is spórolnak a jobb anyagokon. Ebben is teljesen más az ArenaRacer: három modelljük ugyanolyan áron kapható, és mindegyikben ugyanazokat a szuper anyagokat használják. Ezeken a székeken minden prémium, az árukat kivéve!

 

Megalkuvást nem ismerő dizájn

 

 

 

Igen, az ArenaRacer ebben is mindent tud, amit a nagy márkák. Nem véletlenül: a magyar-kínai gyártó elkötelezte magát a minőség és a dizájn mellett. Semmi gagyihatás, minden részlet olyan kidolgozott, mint a kétszeres áron kapható versenytársak esetében. Akár a Craftsman, akár a Dark Desert, akár a Titan mellett döntesz, olyan széked lesz, amit büszkén mutathaszt meg a haverjaidnak a streamben, le fog esni az álluk tőle! Ha pedig nem tudsz dönteni, vegyél inkább kettőt, mert ezek ugyan nem fognak egyhamar tönkre menni!

 

Azt mondtuk már, hogy a vázgarancia nem 1 vagy 2, hanem 5 év?!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n