Flipchart tábla

Egy flipchart tábla minden prezentáció megfelelő kiegészítője. A flipchart tábla könnyen és gyorsan írható, törölhető, és könnyebben olvasható, mint a hagyományos oktatásban megszokott táblák. A flipchart tábla edzett fehér felületére egyszerűen írhatunk, rajzolhatunk a hozzá való különböző színű markerekkel, majd könnyen letörölhetjük a flipchart táblához ajánlott táblatörlővel. Érdemes ezekből a kiegészítőkből többet tartani, mivel nem sok idegesítőbb dolog van, mint amikor prezentáció közben kezd el csíkozni a flipchart marker, vagy nem töröl rendesen a törlő. Tovább olvasok a flipchart táblákról...

Milyen flipchart táblát válasszak?

Flipchart tábla: a hatékony prezentáció eszköze lehet

 

Találja meg az Önnek megfelelő prezentációs eszközt! A flipchart neve a flip - fordít és a chart - táblázat angol szavak összetétele, amely tökéletesen leírja a tábla funkcióját. Az állványon elhelyezett flipchart tábla tetejére papírok rögzíthetők, amelyekre a prezentáció főbb pontjait előre föl lehet írni, majd egyszerűen lapozni előadás közben. Így a hallgatóknak nem kell arra várnia, míg az előadó felírja, majd letörli a táblát, az előadó pedig több figyelmet fordíthat a hallgatóságra.

Ráadásul egy prezentáció lapjai többször is egyszerűen használhatók. A flipchart felülete a hozzá tartozó markerekkel írható és szárazon le is törölhető. Egyes változatok üvegből készülnek, mások mágnesezhetők. Kínálatunkban hagyományos állványos, csillagtalpazatú gurulós és többfunkciós dönthető flipchart táblák közül is választhat.

Flipchart tábla választásakor először fontos eldöntenünk, hogy szükségünk lesz-e a flipchart tábla mágneses felületére, hogy táblamágnest használjunk rajta, vagy mágnesesen rögzítsük a táblatörlőt, vagy a markerkészletet. A legtöbb flipchart táblához használhatunk méretben megegyező flipchart papírt is, ha egyszerre több táblányit szeretnénk írni, és ezt felhajtva lapozgatni, vagy egyenként letépni. Érdemes odafigyelni, hogy a flipchart tábla tetején legyen papírrögzítő, ha ezt a funkciót ki szeretnénk használni.

Ha több helyen szeretnénk használni a flipchart táblát, jó ötlet lehet egy mobil változatot választani, mivel azokat a rajta levő görgők segítségével lényegesen könnyebb áttolni egyik szobából a másikba. A segédkaros flipchart tábla segít a látható felület megnövelésben, úgy hogy a segédkar(ok)ra flipchart papírt rögzíthetünk.

Minden webáruházunkban található flipchart táblára hivatalos magyarországi garanciát vállalunk.


© officeplaza.hu - Office Plaza - Flipchart Tábla

Szűrés
officeplaza-hu a FAVI.hu-n