Blog

A jó gyerekszék ismérvei

2022.07.12 11:07

Bár az Office Plaza elsősorban forgószékekről, irodai bútorokról, irodaszerekről ismert, ennek ellenére számos más termékünk is van. Mi gondolunk a család minden tagjára, így a gyermekekre is. Többféle gyerekszék található kínálatunkban, ezeket a kisiskolásokat nevelő szülők figyelmébe ajánljuk elsősorban.

Miért kell gyerekszék a gyerekszobába?

 

Ami a felnőttek számára az iroda, az a gyermekek számára az iskola: a nebulók itt töltik idejük nagy részét. A kényelmetlen iskolapad, a kemény székek azonban biztosan nem tesznek jót a fejlődésben lévő szervezetnek, ezért hazaérve szívesen pihenik ki fáradalmaikat a gyerkőcök a kanapén, fotelben. Igen ám, de ha otthon is tanulni kényszerülnek, akkor mindenképp szükségük van íróasztalra és gyerekszékre. 

 

Itt az Office Plaza oldalán beszerezhetőek ezek a termékek is, az irodai székek kategóriájában gyermekeknek való ülőalkalmatosságok is megtalálhatók.

 

Ezek a kicsi forgószékek teljesen a gyerekek igényeire vannak szabva: méretük állítható, ülőfelületük kényelmes. Ezért is van rájuk szükség: sokkal nagyobb örömmel ülnek le a gyerekek az asztalhoz elkészíteni a házi feladatot, ha a gyerekszék számukra is tetszetős.

 

Az online oktatás is bebizonyította, mennyire fontos, hogy a gyerekeknek is jól felszerelt tanulósarka legyen otthon, széles íróasztallal, személyre szabható forgószékkel.

 

Egy népszerű gurulós szék: a BETTY gyerekszék

 

Webáruházunkban többféle típus közül is tud választani, ha a gyermekének széket akar. Vannak színes, mintás kárpitozású forgószékek, karfás és karfa nélküli gyerekszékek is. Egyik legnépszerűbb termékünk a BETTY gyerekszék, mely kék és rózsaszín színben is kapható. 

 

Ez a szék teljesen megfelel az ergonómiai követelményeknek: egyénre szabható, hiszen a háttámla és az ülőfelület magassága is állítható. Előnye a széles lábtámasz, melyen leckeírás közben megpihenhetnek a lábak. A BETTY gyerekszéken nincs karfa, így nem zavarja a gyerkőcöket sem a tanulás, sem a játék során.

 

Nagyon biztonságos, mivel automatikusan fékezhető görgőkkel rendelkezik, ez a súly alatt nem gördül. Azaz, ha ráül a gyermek a székre, nem fog kigurulni alóla. A szék kerekei is nagyon dizájnosak: a választott kárpit színe is megjelenik rajtuk. A gumiborítású görgők parkettán, szőnyegen is tudnak működni.

 

Asztal és szék: a CANDY bútor

 

Akik nem szeretnének forgószéket választani gyermeküknek, a hagyományos gyerekszéket is megtalálják nálunk. A CANDY gyerekasztal, gyerekszék a megfelelő választás ebben az esetben.

 

Ez a bútor is ergonomikus kialakítású, olyannyira, hogy az asztal lapja dönthető. Így attól függően, hogy mit szeretne a csinálni a csemete - írni, olvasni, rajzolni vagy gépezni - beállítható az asztallap dőlésszöge. 

 

Rendkívül praktikus gyerekbútorról van szó: az asztal és a szék magassága is egyénileg meghatározható, 4-11 éves korú gyermekek számára tökéletes választás ez a szett. Szintén kapható fiús és lányos változatban is.

 

Az asztal tetején egy könyv- vagy tablettartó is helyet kapott, és van fiók is az írószerek tárolásához. A széles felületű asztallapon elfér minden, amire a gyerkőcnek szüksége van a tanuláshoz: füzet, tolltartó, vonalzó, lámpa. A BETTY gyerekszékhez hasonlóan a CANDY szettet is az Unique gyártja, 2 év teljes körű garancia vonatkozik rájuk.

 

 

A rendelés menete

 

Ha megtetszett valamelyik termékünk, tegye a kosárba! Mivel nagyobb méretű bútorokról van szó, ezeket szétszerelve szállítjuk házhoz. Azonban szolgáltatásaink között az irodai szék összeszerelése is kérhető.

 

Ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, hívjon minket, vagy látogasson el bemutatótermünkbe, ahol többféle forgószék is kipróbálható! Várjuk hívását!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n