Mennyiségi kedvezmény

Az OfficePlaza által kiválasztva. Az Ön számára tervezve.


Az OfficePlaza nem csak egy szék-kollekciót, sokkal inkább egy új irodai élményt kínál. Minden termékünk a tökéletesség iránti szenvedélyünk eredménye, melyet kiváló gyártóktól választottunk ki. A beszerzési folyamat minden lépésében az Ön igényeit helyezzük előtérbe.

  • Szakmai elvek: az OfficePlaza szakértői a lehetőségek és igények figyelembe vételével segítenek a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.
  • Próbaszék élmény: Mielőtt döntenének, élje át a kiválasztott székek kényelmét és minőségét saját irodájában.
  • Döntéstámogatás: az Ön oldalán állunk, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. Ha nagyobb mennyiségben szeretne vásárolni tőlünk bármilyen általunk forgalmazott terméket, például irodai széket, tárgyalószéket, irodabútort, öltözőszekrényt, bizalmát személyre szabott ajánlattal háláljuk meg. A kedvezményes ár egyedi, minden esetben függ a megrendelt termékek típusától és darabszámától.

Mennyiségi kedvezmény ügyfeleink részére

Az irodai székek nem csak a kényelemről szólnak. Az ergonómia, a design és a funkcionalitás ötvözete az, ami igazán különlegessé teszi őket. Az OfficePlaza-val nem csak egy széket vásárol, hanem egy olyan partnert választ, aki megérti az Ön igényeit és vágyait. Minden szék, amit kínálunk, egy történetet mesél el a kiválóságról, az innovációról és a tökéletességről. Lépjen be velünk ebbe a világba, és fedezze fel, hogyan változtathatja meg egy jól megválasztott szék az Ön munkanapjait.

Kérjük, amennyiben igénybe szeretné venni a beszerzést támogató folyamatot, illetve a mennyiségi kedvezményt, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Ha már tudja, hogy mit szeretne, egyedi árajánlatát munkanapokon 24 órán belül elkészítjük! Ha segítséget szeretne a választásban, adjon elérhetőséget, hogy egyeztethessünk a szükségletekről, a design elvárásokról, funkcionalitásról és keretről, melyek alapján a legjobb alternatívákat választjuk ki Önnek.

Alábbi elérhetőségeinken tud termékeinkről érdeklődni, illetve egyedi árajánlatot kérni:

E-mail: info@officeplaza.hu
Telefon: +36 (1) 788 7805
Mobil: +36 (20) 412 8277
Fax: +36 (1) 796 0938

Személyesen: 1135 Budapest, Frangepán u. 84/C. Iroda II. (Bejárat a Szent László utca felől)

Vagy kattintson ide, írjon nekünk közvetlenül áruházunkból!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n