Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2021.11.23 15:42

   Ergonomikus forgószék irodába, home office-ba

   Napjaink irodái jól felszereltek: a legtöbb helyen modern gépek, irodaeszközök segítik a munkát. Egy valami biztosan nem hiányozhat egy jó munkahelyről, ez pedig az ergonomikus forgószék.

   Néhány szó az ergonómia hasznosságáról

    

   Ahhoz, hogy megtudjuk, milyen egy ergonomikus forgószék, először az ergonómia fogalmát tisztázzuk!

    

   Az ergonómia egy tudományág, mely az ember, a gép és a környezet összehangolásával foglalkozik. Ennek az újfajta szemléletmódnak a lényege, hogy a környezetet alakítja az emberhez, azaz a használati eszköznek kell idomulniuk a munkavégzőkhöz, nem pedig fordítva.

    

   Az ergonómia jelenléte egy munkahelyen ma már létfontosságú. Ha a munkaadónk alkalmazza e szemléletet, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a testi és lelki egészségünket tartja szem előtt.

    

   Az ergonómia egyik ága a termékergonómia, mely a berendezés elemeire vonatkozik. Az anyag, a méret, a kialakítás, a könnyű kezelhetőség mind ide tartozik az irodaeszközök esetében. Egy irodai forgószék a személyre szabhatóság miatt mondható ergonomikusnak.

    

    

   Ergonomikus forgószék az irodába

    

   Itt, az Office Plaza oldalán is mindig hangsúlyozzuk, mennyire fontos a jól felszerelt iroda, ám egy ilyet nem egyszerű berendezni. Ha szétnéz forgószék kínálatunkban, Ön is látja, mennyiféle modell létezik. Van hintamechanikás, szinkron vagy aszinkron mechanikával rendelkező, párnázott és hálós, karfás és karfa nélküli változat is. Ember legyen a talpán, aki gondos mérlegelés nélkül azonnal tud dönteni, melyiket vegye meg.

    

   A vásárláskor az egyik szempont legyen a személyre szabhatóság, ez az ergonomikus forgószék fő ismérve. Egy munkát csak akkor lehet jól elvégezni, ha minden támogató eszközt megadnak hozzá, továbbá a dolgozó a testi épség veszélyeztetése nélkül tudja végezni feladatát. Márpedig a nem megfelelő forgószékben könnyen megfájdulhat az ember háta, ezért is érdemes ergonomikus forgószéket választani. 

    

   Blogunkban több cikk is taglalja a témát, ez segítséget jelenthet a legjobb forgószék kiválasztásához.

    

   Egy ergonomikus forgószék: a PANTERGOS LX

    

   Egy átlagos irodában a dolgozóknak nem szükséges főnöki forgószéket használniuk, egy középkategóriás ergonomikus forgószék is kiváló választás lehet. Ilyen például a PANTERGOS LX forgószék, mely többféle színben is kapható.

    

   Ez a karfás szék azért oly népszerű, mert magas a háttámlája, és deréktámasza is van, mely H-alakot formáz. Aszinkron mechanikás, azaz az ülőlap és a háttámla dőlésszöge egymástól függetlenül állítható. Az üléspárna is ergonómiailag formázott: kagylósított kivitelű.

    

   Egy ilyen forgószékben ülve könnyebben megy a munka, a kényelmetlenség nem vonja el a figyelmet. Bátran ajánljuk e termékünket irodai dolgozóknak, az egyénre szabhatóság miatt mindenkinek megfelelő ez a típus.

    

    

   Ergonomikus forgószék a home office-ba is kell!

    

   A PANTERGOS LX forgószék azok számára is javasolható, akik csak maguknak, a home office-ba szeretnének ergonomikus ülőalkalmatosságot vásárolni. E széknek az ára megfizethető, s nem feltétlenül szükségesek hozzá további kiegészítők. A karfa, a deréktámasz és az aszinkron mechanika gondoskodik a kényelemről.

    

   Természetesen e termékünkhöz is kérhető lábtámasz, amely nagyon hasznos dolog az irodai munkát végzők számára. Ha nem szőnyeg van a dolgozószobában, érdemes gumírozott felületű parkettagörgőt, esetleg székalátétet is rendelni, ez védi a padlót.

    

   Az ergonomikus forgószék akkor jó, ha minden igényt kielégít: segíti, nem pedig hátráltatja a munkát.

    

   A PANTERGOS LX modellen kívül még számos forgószék található kínálatunkban, kérje segítségünket, ha nem tud dönteni!