Kedvezmény

   Kedves Ügyfeleink!

   Kiállított termékeinkre 10% kedvezményt biztosítunk, személyes vásárlás és készpénzes fizetési mód esetén. 

   az OfficePlaza csapata

   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Kiemelt Akcióink
   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2022.06.15 10:10

   A zárható irodai konténer szerepe az irodákban

   Az irodai berendezés összeállítását körültekintően kell elvégezni: egy jól felszerelt helyen a zárható irodai konténer is helyet kell, hogy kapjon! Ahol sok a papírmunka, ott a dokumentumok megfelelő, rendezett tárolására ez az egyik legjobb megoldás.

   Az ergonomikus iroda

    

   Az ergonómia ismert fogalom: az emberi szükségletekhez igazodó környezet kialakítását jelenti. Egy ergonomikus irodában minden kézre esik, nem hátráltatják a munkát a rosszul megválasztott bútorok. 

    

   Akik naphosszat iratokkal, dokumentumokkal dolgoznak, bizonyára kényelmes forgószékben ülnek egy nagy asztalnál, ahol mindennek megvan a helye. Az irodai szék személyre szabható, esetleg lábtámasz is van hozzá. A monitor kellő távolságban van a dolgozótól, a világítás pedig nem károsítja a szemet.

    

   Az ergonomikus irodában azonban a rend is ugyanolyan fontos: hogy ne keveredjenek el a fontos dokumentumok, papírok, érdemes egy zárható irodai konténert is beszerezni. Nálunk ez is kapható: a Létesítményüzemeltetés kategórián belül a fiókos konténerek között kell keresni ezeket a termékeket.

    

   Mire jó egy zárható irodai konténer?

    

   Sokakban felmerül a kérdés: mi a célja ennek a bútordarabnak egy irodában? Hiszen az iratok tárolása megoldható másféleképpen is! Az íróasztal fiókjába is el lehet tenni egy-egy mappát, illetve biztosan vannak irodai szekrények is, ahol a paksamétákat lehet tartani.

    

   Nos, a zárható irodai konténer azért hasznos bútor, mert kis méretű, így elfér az íróasztal alatt. Márpedig - ahogy írtuk - ergonómia szempontjából is fontos, hogy a munkavégzés során minél kevesebb erőkifejtés történjen, az emberhez igazodjanak a munkaeszközök.

    

   A fiókos konténer éppen azáltal segíti a dolgozót, hogy kézre esik: csak ki kell húznia az íróasztal alól az irattartó szekrényt, és máris tudja végezni a feladatot.

    

   A görgethető bútor könnyen mozgatható, ha nincs szükség rá, egy mozdulattal vissza lehet tolni az asztal alá.

    

   A zárhatóság is előny: a legféltettebb iratok ott vannak mellettünk, nem kerülnek idegen kezekbe.

    

   Egy jó választás: a CONTAINER 324 irattartó szekrény

    

   A zárható irodai konténer kínálatunkban a CONTAINER 324 irattartó szekrény az egyik legsokoldalúbb darab. Fekete, fehér és ezüst színben is kapható ez a 3 fiókos fémszekrény. 

    

   A felső fiókban tárolhatók az irodaszerek: tollak, vonalzók, gemkapcsok, a középsőben az iratok. Az alsó fiók magassága nagyobb, összesen 25,5 centiméter: ide függőmappák is elhelyezhetők.

    

   A központi zárnak köszönhetően mindhárom fiók egyszerre zárható, 2 kulcs jár a termékhez. Ha olyan dokumentumokat szeretnénk tárolni, melyek bizalmasak, ez a szekrény jó választás.

    

   A CONTAINER 324 irattartó szekrény stílusos darab, bármely irodában jól mutat, akár a fehér, akár a fekete, akár a hagyományos ezüst színűt választjuk. 

    

   4 görgője közül az első kettő fékezhető, így nem kell attól tartanunk, hogy elgurul a tároló. Ám ennél a típusnál van egy ötödik görgő is! A kihúzható alsó fiókra felszerelt szerkezet célja: megakadályozni, hogy a bútor felboruljon.

    

    

   A zárható irodai konténer elhelyezése

    

   A zárható irodai konténereket elsősorban az íróasztalok alatt szokták elhelyezni, hogy a benne tárolt dokumentumok könnyen elérhetőek legyenek. Épp ezért alakították ki úgy az ilyen bútorok méreteit, hogy elférjenek az irodista lába mellett. A CONTAINER 324 irattartó szekrény méretei: 58 x 40 x 56 centiméter.

    

   Az irattartók azonban az iroda bármely pontján jól mutatnak, a tetejük lapos, így rájuk is lehet tenni irattartó papucsokat vagy egyéb irodaszereket.

    

   Ez utóbbiakat is beszerezheti tőlünk: az Office Plazában mindent megtalál, ami az irodai munkavégzéshez szükséges. Nézzen szét kínálatunkban!