COVID-19

   Tisztelt Vásárlóink!

   Az egyre növekvő megfertőződések száma miatt kénytelenek vagyunk egészségügyi protokollokat bevezetni:

   Belépés csak SZÁJMASZKBAN lehetséges

   Kérjük használják az Önök számára kikészített KÉZFERTŐTLENÍTŐT

   Az Önök és Munkatársaink egészsége védelmében kérjük, tarsanak minimum 1,5 MÉTERES TÁVOLSÁGOT

   Tartózkodási idő az üzletben: MAXIMUM 30 perc

   Köszönettel:

   az OFFICEPLAZA csapata

   Kiemelt Akcióink
   Ajándék Lábtámasz

   Ajándék lábtámasz minden Samurai székhez!

   Próbálja Ki

   Próbálja ki irodai székeinket bemutatótermünkben!

   Szék összeszerelés

   Irodai székek összeszerelése

   Előzetes egyeztetés alapján vállaljuk bármely irodai szék összeszerelését!

   Bővebb információ a szerelési díjakról...

   Házhoz szállítás

   Házhoz szállítás

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Kiemelt árak

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénre szabott, kiemelt árat biztosítunk!

   Bővebb információ a mennyiségi kedvezményről itt...

   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Blog
   2019.07.15 13:00

   Így növeld az irodai munkateljesítményedet!

   Gyakori tévhit, hogy az irodai élet fenékig tejfel. Gyakran előfordulnak olyan problémák, amelyek a hatékonyság csökkenéséhez vezethetnek, ami végső soron a munkáltatónak és a kollégáknak is rossz.


   Ha te is irodában töltöd el a napod nagy részét, akkor valószínűleg pontosan tudod, miről beszélünk. A munkáltató cégek számára egyre nagyobb gondot okoz a kérdés, hogy hogyan tudják növelni a munkavállalóik produktivitását minél alacsonyabb költségvetéssel. A szabadúszók és vállalkozók pedig szintén rendszeresen találkoznak a teljesítményük romlásának vagy ingadozásának eredményével. Akármelyik kategóriát erősíted, és akármilyen álommunkahelyed van, biztosak vagyunk benne, hogy te is észlelted már, hogy milyen, amikor a teljesítőképességed visszaesik.


   Van néhány jótanács a tarsolyunkban, amelyek segíthetnek, hogy a teljesítményed ismét szárnyra kapjon!

   1. Gondold végig, hogy valóban ott dolgozol-e, ahol szeretnél!


   Rengetegen meg vannak elégedve az irodai munkavégzés adta lehetőségekkel, de vannak személyiségtípusok, akik hiába ragaszkodnak görcsösen a jelenlegi helyükhöz, nekik másféle tevékenység való. Nem csak magadnak ártasz, de a feladataidra sem tudsz kellőképpen koncentrálni, ha számodra nem megfelelő munkakörnyezetben dolgozol. Ezért ha kétségeid lennének, akkor adj magadnak némi időt, és alaposan gondold át, hogy ott foglalatoskodsz-e, ahol leginkább ki tudsz teljesedni. Ha nem, akkor egy ennél jóval nehezebb feladat vár rád: a karrierváltás.

   1. Alakítsd ki a számodra legkedvezőbb munkahelyi környezetet!


   Nagyon sok mindenre befolyással van az, hogy milyen a téged körülölelő környezet. A munkavégzés is gyorsabban, jobban és hatékonyabban telik, ha minden megfelelően van kialakítva, pont ezért nem meglepő, hogy mekkora hatással van a teljesítményedre is. Mivel nem csupán egy robot vagy, hanem érző ember, így kellő odafigyelést igényel a részedről, hogy az irodában milyen színekkel és berendezésekkel veszed körbe magad.

    

    

   1. Mozogj rendszeresen!


   Az irodai többórás ülőmunka számos, az egészségre káros hatást rejt magában. A munkahelyi és a munka közbeni sport eléggé elterjedt trendnek számít, így érdemes róla beszélni. Ha 2-3 óránként megmozgatod a végtagjaidat, nyújtózol és sétálsz egyet, azzal csökkented a betegségek legfőbb okát: a stresszt, növeled a munkakedvedet, és ennek következtében megugrik a teljesítményed is.

   1. Zárd ki a munkavégzést zavaró tényezőket!


   Ha a kutatások nem hazudnak, már pedig nem hazudnak, akkor 3 percenként képes megzavarni minket valami a munkánkban. Ezt az egész statisztikát már csak az komplikálja, hogy szinte vágyunk is arra, hogy megszakítsuk az adott tevékenységet, és sokan tűkön ülve figyelik, hogy mikor szólal meg a telefon, mikor érkezik egy e-mail, vagy mikor főzhetnek egy újabb adag kávét. Tanácsos a mobilodat lenémítanod, csendesebb berendezéseket választanod és csak időnként kinyitnod az ablakot, hogy ne zavarjanak meg a kintről beszűrődő zajok.

   1. Ne vesd magad bele egyszerre túl sok dologba!


   Annak ellenére, hogy képes vagy egyszerre több dologgal is foglalkozni, mélyen és érdemlegesen egyszerre csak egy dologban tudsz elmélyülni. Ha több feladat vár rád, akkor rendezd őket sorba, és semmi esetre se kapj hol az egyikhez, hol a másikhoz, mert az csak a stresszt növeli benned, és a teljesítményed minőségét rontja. Egyszerre csak egy lényeges tevékenységre fókuszálj, hogy precízebb és lendületesebb munkát tudj végezni!

   1. Ne vessz el a részletekben!


   A középpontban mindig a problémák teljes egésze álljon, és ne próbáld meg részletenként megfejteni a dolgokat, hanem vizsgáld kívülről a nagy egészet. Majd meglátod, hogy teljesen máshogy fogod értékelni a helyzetet, és könnyebben tudod megoldani az adott szituációt, anélkül, hogy belegabalyodnál az apróságok hálójába.
    

   1. A kényelem mindenek felett!


   A teljesítmény fejlődéséhez az ergonómia is hozzájárul, az, hogy mennyire érzed magad komfortosan az irodában. Legyél munkahelyen, vagy az otthoni dolgozószobádban, de válassz olyan berendezéseket, amely nem hátráltatnak a munkád során. Egy testmagasságoddal nem arányos asztal vagy egy kényelmetlen szék nagyon zavaró lehet. Ha nem akarsz mellélőni, akkor válassz például egy Z-lábszerkezettel ellátott íróasztalt és egy Samurai széket, amelyek minősége megkérdőjelezhetetlen a magyar piacon.

    

    

   1. Motiváld magad!

   A motiváció nélkülözhetetlen része az életünknek és a munkánknak is. Tanulj, ismerj meg új dolgokat, munkaidőn kívül csináld azt, ami fontos számodra, amit igazán szeretsz és, ami teljes mértékben kikapcsol. Ezen dolgok ugyanis nagyban fejlesztik a tanulási sebességedet és növelik a munkateljesítményedet!