Blog

Z-LINE: Formabontó és praktikus íróasztalokkal rukkolt elő a Spinelly gyártója

2019.02.21 17:29

A Spinelly spinális forgószékkel korábban világújdonságot hozó, az irodai ülőbútorok terén többszörösen bizonyított Unique most formabontó íróasztalokkal és polcrendszerekkel jön, lát és győz! A Z-LINE termékcsaládot az innováció, a sokoldalúság, az ergonómia jellemzi, amiben pedig mindez testet ölt, az a végtelen praktikum a mindennapi használat során.


Z-LINE íróasztalok


A Z-LINE termékcsalád
megalkotásakor a mindig újító szellemben dolgozó Unique félretette mindazt, amit az íróasztalok alátámasztásáról a bútorgyártásban eddig tudtunk, és újra feltalálta az asztallábat. Nem is akárhogy, hiszen az eredmény egy szokatlan és lehengerlő küllemű, kényelmes és jól használható irodabútor lett. A lengyel-német gyártó új kategóriát teremt a irodabútorok között, amely egyszerre modern, minimalista és funkcionális. Az új termékcsalád központi eleme a különleges Z-alakú lábszerkezettel ellátott íróasztal, amely több méretben és változatban, krómozott és porfestett lábakkal, valamint MDF és üvegből készült asztallapokkal is elérhető.


Az íróasztalok legfeltűnőbb eleme természetesen a különleges Z-alakú láb, ami egyáltalán nem csupán dizájnelem, hanem nagyban növeli a bútor sokoldalú praktikusságát. A formából eredően az íróasztalnak nincsenek a hagyományos értelemben vett elülső lábai, vagyis azok soha nincsenek útban. Akkor sem, ha több asztalból álló sarokmunkaállomást, vagy akár egy hosszú és kanyargós asztalrendszert állítunk össze. Nem akadunk meg akkor sem, ha forgószékünkkel éppen oldalirányban mozgunk vagy pördülünk. Ráadásul lehetővé teszi, hogy az asztal magassága is állítható legyen. A Z-lábforma a tökéletes kényelem és a maximális ergonómia jegyében született, a mindennapi használat során pedig annyira praktikus, hogy aki kipróbálja, sosem akar többé hagyományos asztalnál ülve dolgozni.

A Z-LINE termékcsalád hatalmas előnye a Unique-termékek védjegyévé vált sokoldalúság. Az új termékkategória megtervezés során a Unique gondolt arra is, hogy miközben az irodai munkák jelentős részét asztali számítógép előtt ülve végezzük, sokan már saját laptopjaikat viszik az irodába, amelyeken kisebb lapfelületű asztalokon is kényelmes dolgozni. Ezért a Z-LINE íróasztalok a megszokott 76 centiméteres mellett egy kompaktabb, 60 centiméteres mélységű asztallappal is rendelhetők. A kisebb méret ezeket az asztalokat alkalmassá teszi arra is, hogy kényelmes otthoni dolgozóhelyet alakítsunk ki akár a nappali szoba egyik sarkában.

Z-LINE irodabútorok
Ezekkel a multifunkcionális bútorokkal - a hozzájuk kapható kiegészítőkkel együtt - az egész iroda berendezhető, hiszen a termékcsalád minden eleme kombinálható. A kétféle sarokelem használatával kanyarodó asztalok, L- vagy S-alakban egybefüggő asztalrendszerek és ovális tárgyalóasztalok is könnyedén összeállíthatók. A vezetők számára extra nagy, akár 180 centiméter szélességű íróasztalok is rendelkezésre állnak. Elérhetők továbbá térelválasztóként is tökéletesen működő kisebb és nagyobb polcrendszerek biztosítják az elegáns és harmonikus irodaberendezést.

officeplaza-hu a FAVI.hu-n