Blog

A sarok íróasztal tökéletes megoldás a vezetői irodába

2022.06.24 10:07

Egy vezetői irodában az íróasztal és a hozzá tartozó főnöki forgószék a két legfontosabb bútor. Ezeknek tekintélyt kell sugározniuk, ezért nem mindegy, milyen színűt, milyen típusút választunk. Mi a vezetői sarok íróasztalt ajánljuk.

Az íróasztalok fajtái

 

Az íróasztal egy nélkülözhetetlen bútordarab, bármilyen irodáról is legyen szó. Ennek a bútorzatnak is több fajtája van, a célnak megfelelően kell kiválasztani azt, amely stílusában is illik a helyiségbe. Itt nálunk is többféle íróasztal található az Irodabútor kategóriában.

 

A hagyományos íróasztal az adminisztrációs tevékenységet végzőknek való: a sima felületen elfér a monitor vagy a laptop, de a papírok is. Jó, ha van fiókja is az ilyen íróasztaloknak, de nagyszerűen megoldható a tárolás egy zárható irodai konténerrel is. Gyerekszobákban is ezt a fajtáját választják az íróasztaloknak: leckeíráshoz is kitűnő.

 

A sarok íróasztal már komolyabb darab. Attól függően, milyen a felépítése, többféle módon is elhelyezhető a térben. Klasszikus esetben a szoba, iroda sarkába szokták állítani helytakarékosság miatt. De léteznek olyan sarok íróasztalok is, amelyeknek egyik része térelválasztóként működik: itt, az Office Plazában is megtalálható ez a típus a Skyland irodabútorok között. Ez kimondottan jól mutat a főnöki irodákban.

 

A modern Skyland irodabútorok

 

A Skyland bútorcsaládot nem kell bemutatnunk azoknak, akik minőségi, dizájnos, masszív irodabútort keresnek vezetői irodába. Webáruházunkban az ALTO, a BORN, a MORRIS termékcsaládok vezetői bútorai és az XTEN operatív irodabútorok is rendelkezésre állnak. 

 

A Skyland Alto különleges íróasztalai, szekrényei karizmatikus vezetők irodájába valók: a megszokottól eltérő dizájn rendkívül modern hatást kelt, ugyanakkor eleganciát is tükröz. 

 

Két szín kombinációja a meghatározó: a varázslatos wengét harmonikusan egészíti ki a világos tölgy. Egyszerre kelt így minden Skyland Alto irodabútor szigorú és könnyed hatást.

 

Az orosz tervek alapján készült bútorokat Európában gyártják, mindegyikre 5 év garancia vonatkozik.

 

Az Office Plaza ajánlata: az ALTO ACT 1916 vezetői sarok íróasztal

 

Az egyik legnépszerűbb termékünk a Skyland bútorok közül az ALTO ACT 1916 sarok íróasztal, melyet főnöki irodákba ajánlunk.

 

A Wenge varázslat és Devon tölgy színösszeállítású darab jól illik minden modern helyiségbe. Szabadon megválasztható, hogy az asztallap, illetve a komód legyen-e a sötétebb.

 

A sarokasztal egyik fele hagyományos íróasztalként használható, míg a másik felében iratok, könyvek, dokumentumok tárolhatók. Ezt az asztalt nem a sarokban kell elhelyezni: az iroda ékessége lehet. Jobbos és balos kivitelben is kapható.

 

A komód sok kis tárolópolccal és három nyitható fiókkal rendelkezik: praktikus kiegészítője az asztalnak. Egy vezető számára azért ideális megoldás, mert itt van elég hely a laptopnak, de az iratoknak is: minden kézre esik.

 

Anyaga háromrétegű laminált forgácslap, a komódajtó fémfogantyúval nyitható. 195 cm széles, 160 cm mély, 75 cm magas.

 

 

Irodabútorok a sarok íróasztalhoz

 

A Skyland Alto polcos szekrényei remek kiegészítői lehetnek az íróasztalnak. Tekintse meg ezeket is! 

 

A bútorokhoz illő forgószék is beszerezhető tőlünk, hiszen széles kínálattal állunk a vásárlóink rendelkezésére. Bemutatótermünkben lehetőség van a székek kipróbálására is.


Az Office Plazában mindent megtalál, amire egy irodában szükség lehet: irodaszereket, asztali lámpákat, irodatechnikai eszközöket is kínálunk. Várjuk megrendelését!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n