Blog

Ami biztosan kell otthonra: tv-szekrény, tv-állvány

2022.08.23 10:08
Ami biztosan kell otthonra: tv-szekrény, tv-állvány

Bár elsősorban irodabútorokat lehet találni a kínálatunkban, otthoni bútorból is széles választék áll rendelkezésre nálunk. A nappali szekrénysorok elmaradhatatlan kiegészítőit mutatjuk most be, amik biztosan kellenek otthonra: ez pedig a tv-szekrény, tv-állvány.

 

Mire kell figyelni a nappali berendezésekor?

 

A lakberendezők pontosan tudják, hogy nem mindegy, milyen stílusú otthont álmodtunk meg magunknak, mert ettől függően kell megválasztani a falak színét, a drapériákat és a bútorokat is.

 

A konyhán, étkezőn kívül a nappali lesz az a hely, ahol a legtöbb időt töltjük, így ezt mindenképp úgy érdemes berendezni, hogy az hangulatos legyen. Senki sem tartózkodik szívesen egy olyan szobában, ahol nem az ízlésének megfelelően vannak kiválasztva a bútorok, idegesítik az ott található színek, vagy nem kényelmes a kanapé, fotel, amit használ.

 

Bár az esztétikum fontos, a praktikum még inkább! Gyakori, hogy egy-egy szép, dizájnos tárgy bekerül a nappaliba, csak mert divatos, és másoknak is van olyan. Ám, ha csak a helyet foglalja, zavar minket a tevékenységeink közben, és valójában csak porfogó, akkor nem kell oda!

 

Ami viszont egyszerre hasznos is, és jól is néz ki, az bátran jöhet: ilyen az összes nálunk kapható tv-szekrény, tv-állvány!

 

A modern tv-szekrény, tv-állvány jellemzői

 

Többféle stílusú nappali is létezhet: vannak a hagyománykövető, klasszikus nappalik, a századforduló hangulatát idéző polgári stílusúak, és az ezzel ellentétes bohém is létezik. Nagyon divatosak a más tájak jellemzőit megjelenítő stílusok: a mediterrán, a skandináv, a távol-keleti. Manapság azonban a legtöbb nappali modern, minimalista stílusú, de kedvelt még a loft és a vintage is.

 

A nálunk kapható DUO 160 tv-szekrény tipikusan a modernebb nappalikba való. Letisztult formák, visszafogott színvilág jellemzi, és ami a legfőbb: LED-világítással is kérhető. Márpedig tudvalévő, hogy minden dizájnos berendezés használja a legújabb technikai vívmányokat, így ez a tv-szekrény sem kivétel.

 

A két elemből álló bútor alsó része a földön fekszik, de a felsőrész falra szerelhető. Két zárt és két nyitott polca van, ide sok minden tehető. A lenyíló ajtókkal zárt rekeszekben a hátlapnál van kialakítva lyuk a kábeleknek. Kerámiák, szobrok, könyvek is elhelyezhetők a polcokon. 

 

Ez a tv-szekrény, tv-állvány 160 centiméter széles, egy tágas, modern nappaliban nagyon jól mutat. Fehér matt, fekete és tölgyfa színben is rendelhető.

 

 

Egy ötlet a loft stílusú nappaliba

 

A loft, más néven indusztriális stílus kevésbé ismert a többinél, mégis nagyon népszerű. Eredetileg elhagyott gyárépületekből kialakított műtermek voltak az első loft stílusú lakások, ahol a művészek éltek és dolgoztak. 

 

A fő jellemzők: tágas terek, egybenyitott szobák, hatalmas ablakok, ipari alapanyagok - mint például a kő, a beton, az üveg, a fém és a fa. Mivel minden szem előtt van egy ilyen stílusú lakásban, a fiókoknak, zárt polcos szekrényeknek megnő a jelentősége.

 

Éppen ezért ajánljuk loft nappalikba a LUXI RTV 160 tv-állvány termékünket, mely egyszerre bohókás és szabályos, művészi és polgári. Anyaga kézműves tölgy, elöl vonalazott, fekete matt dekor jellemzi. Az ajtók fogantyú nélküliek, megnyomásra nyitódnak. A zárt polcok sok mindent elrejthetnek a kíváncsi szemek elől.

 

Mi kell még a nappaliba?


A tv-szekrények, tv-állványok mellett természetesen más bútorokra is szükség van a nappalikba. A modern stílusú helyiségek berendezéséhez számtalan otthoni bútor található kínálatunkban: az Office Plaza jó választás akkor is, ha saját otthonát szeretné szebbé tenni! Böngésszen nagyszerű termékeink között!

officeplaza-hu a FAVI.hu-n