Irodaszék

Azon irodai munkák esetében, amelyek nem követelik meg az íróasztalnál ülést, sok esetben praktikusabbak lehetnek ezek a hagyományos irodaszékek. Tovább...


19termék 119

UNIQUE EASY AR irodaszék

16 528 Ft + ÁFA 20 990 Ft

UNIQUE EASY BR irodaszék

20 465 Ft + ÁFA 25 990 Ft

UNIQUE EASY MR irodaszék

22 827 Ft + ÁFA 28 990 Ft

UNIQUE SOFT irodaszék

23 614 Ft + ÁFA 29 990 Ft

UNIQUE LUMI irodaszék

Raktáron
26 764 Ft + ÁFA 33 990 Ft

UNIQUE BRAVA irodaszék

36 213 Ft + ÁFA 45 990 Ft

SIRIO/S irodaszék

59 835 Ft + ÁFA 75 990 Ft
19termék 119

Az irodai munkák sokfélék. Némelyiket íróasztalnál, más részét a tárgyalóasztal mellett, megint mást oldottabb légkörben, egy alacsony asztal körül ülve lehet hatékonyan elvégezni. Azon irodai munkák esetében, amelyek nem követelik meg az íróasztalnál ülést, sok esetben praktikusabbak lehetnek ezek a hagyományos irodaszékek. Ráadásul sokszor elegánsabbak is, ha például vendéget kell leültetnünk az irodában vagy annak előterében.

Ebben a kategóriában olyan székeket kínálunk, amelyeket a gyártók kifejezetten irodába ajánlanak, de nem lábcsillaggal, hanem hagyományos széklábbal készültek. Ezek az irodaszékek nem forognak, nincsen rajtuk hintamechanika és görgőket sem szerelnek rájuk. A hagyományos székektől és fotelektől abban térnek el, hogy kialakításuknak köszönhetően ugyanúgy lehetővé teszik a több órán át tartón stabil és ergonomikus ülő testhelyzet fenntartását, mint főnöki forgószékeink. Ezeket a székeket az iroda olyan pontjaira ajánljuk, ahol a gurulás és forgás felesleges vagy éppenséggel helyszűke miatt nemkívánatos. Elsősorban tárgyalók, társalgók, folyosói várakozóhelyek, többfunkciós ügyfélterek, konferencia- és vetítőtermek, pihenőhelyiségek vagy éppen előszobák kiváló ülőbútorai lehetnek. Mindezen felül olyan munkatársak számára is alkalmasak dolgozószéknek, akik nem íróasztalnál ülnek vagy idegenkednek a forgó irodai székektől, és ezekkel szemben inkább a hagyományos ülőalkalmatosságot kedvelik.

Open office-ban dolgoznak munkatársai? Két-két ilyen széket egymás felé fordítva, közöttük egy alacsony asztalkát elhelyezve egy egybenyitott légterű iroda közepén is kiváló pihenőhelyet, az egyik sarokban funkcionális tárgyalósarkot alakíthatunk ki. Egyszerűen, költséghatékonyan és elegánsan.

Hagyományos irodaszékeink fa vagy fém karfás kivitelben, normál lábbal vagy szánkótalppal is megrendelhetők, kárpitozásuk pedig textillel, többféle műbőrrel és valódi marhabőrrel is lehetséges. Legyen az Ön irodája visszafogottan elegáns vagy fiatalosan extravagáns, kínálatunkban megtalálja a térbe illeszkedő és az Ön elképzeléseinek megfelelő ülőbútorokat.

© officeplaza.hu - Office Plaza - Irodaszék

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
17 990 Ft - 119 990 Ft
Kipróbálható bemutatótermünkben
Gyártó
Anyag
Terhelhetőség
Deréktámasz
Karfa
officeplaza-hu a FAVI.hu-n