SAMURAI S-3 vezetői irodai szék

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.8 (4 vélemény)
(3)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Oppenheimer Roberta
2023.03.28
Rendeltem egy széket, sajnos az összeállított csomagból egy csavar hiányzott. Írtam az ügyfélszolgálatnak este. Másnap délelőtt már hívtak is, nagyon kedves volt a hölgy, rögtön feladtak egy csavarszettet hozzá és a posta egy nap alatt ki is hozta. Hibázni mindenki szokott, ez előfordul, de a lekezelése profi volt :)
B. Patrik
2023.02.24
Nagyon jó szék, kényelmes, sokoldalú, állítható, nagyon örülök, hogy emellett döntöttem, 4 hónapja használom, és teljesen elmúlt a hátfájásom. Sokat dolgozom számítógép előtt, de azóta kevésbé érzem meg a sok ülést.
Róbert
2023.02.24
Egyszerűen imádom!!! Zseniális kidolgozottság, tervezés. Elsősorban 170 cm felett ajánlom, de ott minden eddigi székemet veri mind kényelemben, mind állíthatóságban, emellett pedig megfizethető! Kétszer ennyiért is vásároltam széket, és az nem volt ilyen kényelmes!
Csaba
2021.03.20
Anyag használat: 9/10
A fém szerkezet és a hálózás strapabírónak tűnik. A műanyag karfa és görgők is minőségi darabok. A dobozra 25kg volt írva, van benne anyag.

Tervezés: 8/10
Egy átlagos/soványabb embernek szerintem az ülőlap túl széles, s a karfák túl messze vannak (kb 48cm). Legalacsonyabb állásban is egy átlagos szék magasságán van az ülőlap. Lábtámasz mindenképpen ajánlott (szerencsére jelenleg ez ajándék). Önmagában a hálós űlőlap hosszabb távon nem túl kényelmes, valamilyen párnázott borítás alkalmazása ajánlott. Az ülőfelület enyhén a háttámla fele dől, ehhez hozzá kell szokni a súly elosztás szempontjából.
A háttámla ergonomikus és nagyon kényelmes. A karfa és a fejtámla is nagyon jól állítható.
 

Kivitelezés, szerelhetőség: 6/10
A szerelés több mint 30 perc volt. A karfához adott csavarok túl nagyok voltak, azokat nem lehetett felhasználni (szerencsére itthon találtam megfelelőt). A háttámlára gyárilag fordítva volt felcsavarozva a rögzítő lemez, azt lekellett csavarni és megfordítani. A fejtámla becsavarozásához nem volt imbuszkulcs. Az ülőrész rögzítő lemeze annyira be volt szorítva, hogy a székhez adott imbuszkulcsal nem lehetett meglazítani. (A csomagban volt még egy felesleges imbuszkulcs, 4 felesleges csavar és alátét.) Kíváncsi lennék, hogy milyen minőség ellenőrzést csinálnak dobozolás előtt...
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza
officeplaza-hu a FAVI.hu-n