Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
NPG AV MEDIA Kft.
2023.08.25
Trendi irodánkba kerestünk kényelmes, modern kinézetű széket. Hát sikerült! Kreatív és tervező munkát végzünk, sokat ülünk számítógép asztal mellett. Nem találkoztunk még elasztomer székkel, ez a szék pedig ráadásul annyira más módon támasztja a hátat, mint a többi és ezt nagyon jól teszi. Látszódik, hogy sokat áldozott a termékfejlesztésre a gyártó. Az anyaghasználat kiváló, a kényelem pedig kiemelkedő. 1 hónapja használjuk a székeket, és teljes a konszenzus azzal kapcsolatban, hogy ez a legjobb választás volt számunkra. Ha jó széket szeretne valaki, akkor ezt maximálisan ajánljuk mind az öten!
János
2023.08.14
Sokáig vártam erre a székre, hiszen többször is volt már szó róla, de nem volt a bemutatóteremben elérhető, így nem mertem megvenni anélkül, hogy kipróbálnám, mert ahhoz elég drága. Szerencsére néhány héttel ezelőtt megérkezett, a héten volt is alkalmam beleülni, nem is kellett többet gondolkodnom, hazavittem. Nagyon kényelmes, mindenhol támasztja az embert, jó benne dolgozni!
Zazu
2023.08.14
SZiasztok! Grafikusként dolgozom, így nagyon fontos volt számomra a megfelelő szék. Hosszas keresés után bukkantam a Reyára, egy cikkben olvastam az elastomer székekről. Amikor elmentem kipróbálni az officeplaza-hoz, már akkor meglepődtem, beleültem és akaratlanul is kijött egy megelégedett sóhaj a számon. Egyből tudtam, hogy ez az, megtaláltam. Azóta eltelt 4 hét, és azt kell mondjam, az életben nem ültem még ilyen kényelmes székben. Az ergonómia csúcsa. Látszik, hogy igényesen tervezték, a hátam minden pontja tökéletesen meg van támasztva!!!! Nagyon köszönöm, nem olcsó szék, de keresve se találni jobbat, ha sokat dolgozol ülve! Megéri 100%-ban!
Zsófi
2023.06.13
Maximális kényelem, tényleg látható, hogy gondosan van megtervezve a háttámla. Fantasztikusan támaszt, szellőzik, órákon keresztül is lehet benne ülni diszkomfortérzet nélkül. Ez egy igazi prémium ergonomikus irodai szék.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza
officeplaza-hu a FAVI.hu-n