LEITZ IQ Autofeed promóció

A tökéletes iratmegsemmisítő bármilyen helyszínre

LEITZ „IQ Autofeed” végfelhasználói promóció

A bizalmas adatok megfelelő kezelése még sosem volt ennyire fontos a személyes adatokkal történő visszaélések megelőzése, illetve a GDPR adatvédelmi rendelet előírásainak betartása érdekében.

A LEITZ „IQ” automata iratmegsemmisítők az intelligens és halk működésnek köszönhetően könnyen integrálhatók bármilyen vállalati környezetbe, biztonságos és hatékony megoldást kínálva az érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumok megsemmisítéséhez.

CSENDES ÉS INTELLIGENS

Olyan intelligens, hogy csendesen és beavatkozás nélkül végzi a dolgát. Csak helyezze be az akár 600 lapos papírköteget (gémkapcsokkal vagy tűzőkapcsokkal összefogott lapokat is), zárja le a fedelét és folytassa a napját.

INTUITÍV HASZNÁLAT

Érintőgombos vezérlés az egyszerű és intuitív használat érdekében.
Nagy méretű hulladéktartály és hosszú üzemidő az adagolótálca teljes tartalmának egyszerre történő megsemmisítéséhez.

EGYEDÜLÁLLÓ, TISZTA ÜRÍTÉST BIZTOSÍTÓ FUNKCIÓK

  • Előzetes telítettség-jelzés: figyelmeztet a tartály ürítésének optimális idejére.
  • Vágókés visszaforgatás: a vágókések minden ciklus után 0,5 mm-rel visszafordulnak, megelőzve ezzel a bennrekedt fecnik kihullását a tartály ürítése során.

VÁSÁROLJON LEITZ „AUTOFEED” IRATMEGSEMMISÍTŐT ÉS MEGAJÁNDÉKOZZUK

  1. Vásároljon LEITZ „Autofeed” iratmegsemmisítőt. (Menjen az Iroda->Irodatechnika>Iratmegsemmistő kategóriába, és a szűrőben válassza ki a Promóció lehetőséget, vagy kattintson erre -> LEITZ AUTOFEED)
  2. Regisztráljon és töltse fel a vásárlást igazoló bizonylatot
  3. ide: leitz.com/iqautopromocio
  4. Vegye át az ajándékot, a LEITZ „Ergo Cosy” ülőlabdát!

 

A LEITZ „Ergo Cosy Active” ülő és tartásjavító labda serkenti a hát és törzsizmok működését, javítja a testtartást és megelőzi a hátfájást. Kiváló alternatívája az irodai széknek, de pilates vagy gimnasztikai labdaként, illetve nyújtáshoz és fizikoterápiás kezelésekhez is használható.

A promóció vége: 2023. június 30.

További információkat az alábbi oldalon talál: www.leitz.com/iqautopromocio